Hvem er jeg

Så.. hvem er ham Nicolai og hvad er historien bag?

Der er ikke nogle magiske tricks eller superkræfter, når det kommer dem Online Markedsføring. Til gengæld er der noget der virker, og noget der ikke virker. Det er her jeg kommer ind i billedet.

Skal vi samarbejde?

Back in the days

“ For 13 år siden startede jeg med at lave grafisk arbejde til både web og tryk, og blev betalt i håndøre af virksomheder og Online portaler. “

Miljøvenligpakning

I dag ser jeg hjemmesider og profiler på de Sociale medier som salgsplatforme. Det handler om at skabe salg eller at skaffe nye kunder. Den måde man gør det bedst på, er ved at skabe synlighed -> trafik -> konvertering. Og det bedste ved det hele er, at det er 100% målbart med de rette værktøjer.

I dag har jeg et godt navn i branchen og er fagligt respekteret.

Den dag i dag interesserer jeg mig også for iværksættere og forretningsudvikling. Siden 2010 har jeg arbejdet målrettet med personlig udvikling, og siden da har jeg værdsat livet mere end noget andet. Jeg fortsætter med at udvikle mig personligt og med en stærk psyke.

Udover at følge anerkendte og succesrige iværksættere, har jeg fået en mentor og en ven – ingeniøren Alaa Barky, fusionær i Dong Energy. I dag driver han Humann.dk som vi samarbejder omkring, og han har lært mig at blive kaptajnen i mit eget liv.

Den digitale verden byder på uendelige muligheder – det bliver aldrig kedeligt at få ny viden, eksperiementerer og se resultaterne deraf.

Hvad kan jeg

For at gøre det lidt mere overskueligt for dig, har jeg forsøgt at bedømme mine kompetencer.

Vejen til succes med digital marketing er først og fremmest gennem dybdegående kendskab til målgruppen og evnen til at analysere og forstå data. Det skal danne grundlaget for kombinationen af strategi og analyse, brand/design, digitale kommunikationsmidler og -salgskanaler.

  • Digitalt design – UI, UX og Design-to-Convert mindset 95% 95%
  • Wordpress – modificerer themes og plugins 95% 95%
  • Organisk SEO – Onpage, Teknisk og Brugeroplevelse 90% 90%
  • Linkbuilding – PBN og Outreach 75% 75%
  • AdWords – Search, Display, Remarketing 90% 90%
  • Facebook Ads – Push & Retargeting 85% 85%
  • Konveteringsoptimering – UX & UI 80% 80%
  • Content/Copyrighting – Text og indhold der sælger 70% 70%

Det er nu, eller aldrig.

Skal vi samarbejde om at vækste din forretning, idé eller produkt?

Fortæl mig om din virksomhed og dine ønsker.

5 + 11 =

Sig hej til din freelancer

Jeg står altid klar til at tage en snak med dig omkring dit projekt. Det er 100% uforpligtende. Kontakt mig, hvis du søger en webdesigner med stor erfaring i Google Ads, Facebook Ads, Marketing Automation, SEO og Linkbuilding, Wordpress og Konverteringsoptimering af hjemmesider.

Nicolai Sørensen

Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup
Kontor i Hørsholm og Glostrup
CVR-nummer: 34810184

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 17
Weekend: Efter aftale