Full-stack Marketingnørd

Har du brug for hjælp til at styrke din forretning?

Vil du sikre at besøgende bliver til kunder? Vil du have nye kunder hurtigt? Vil du ligge i toppen af Google? Vil du tale direkte til dine kunder? Muligheder er mange.

Skal vi samarbejde?

Kom i gang

Online markedsføring

Online markedsføring dækker over kanalerne Google Ads, SEO, Facebook annoncering, Linkedin annoncering m.m. Fællesnævneren for disse kanaler er, at du kan spore effekten af din indsats, og de er yderst kosteffektive sammenligne med offline marketing.

Mål resultater

Online markedsføring er for det meste målbart langt hen af vejen

Du kan måle og spore på alt i dag. Du kan måle og undersøge præcist hvor mange, der klikker sig videre til dit website, og hvor mange der køber dit produkt (også hvis du leverer service-ydelser).

Hvis en af dine kampagner performer bedre end en anden, så kan du hurtigt fokusere dine annoncekroner på denne. Du finder ud af, hvad det koster dig at skabe en ny kunde og meget, meget mere.

Online marketing er god investering med benhårdt fokus på omsætning og bundlinje.

Jeg kan hjælpe dig med at måle på alt fra opkald til klik på en mail.

Marketing Budget

Fokuser energien korrekt, og få mest muligt ud af dit marketing budget

Alle cases er forskellige.  Mulighederne indenfor online markedsføring er uendelige! Derfor er det for de fleste uoverskueligt, hvilke kanaler og strategier man som virksomhed skal bruge for at skabe de bedste resultater.

Jeg har hjulpet virksomheder inden for alle tænkelige brancher, og er derfor godt klædt på med erfaring i baggagen. Derfor vil jeg kunne hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit marketing budget.

Jeg analyserer din branche og din case, og finder frem til den løsning, der har det største potentiale og fordeler arbejdstimerne herefter.

Online markedsføring

Mine hovedområder inden for online markedsføring

Jeg lever af at skabe bedre forretning og omsætning for virksomheder og iværksættere. Med mig som din freelancer får du en fullstack alt-i-én marketing nørd.

Google Ads

Vi bruger allesammen Google til at finde det, vi mangler, så hvorfor ikke annoncere dér? AdWords er Googles eget værktøj, som kan give dig gode, brugbare resultater. Jeg kan hjælpe dig med at sætte det hele op i AdWords og holder styr på dine kampagner med løbende aftaler.

Facebook Ads

Bruger du, eller vil du gerne bruge, Facebook til online markedsføring? Markedsføring via Facebook kan give et rigtig flot afkast, hvis det benyttes rigtigt. Facebook kan være en utrolig god salgskanal, hvis man har godt styr på sin målgruppe eller anvender Retargeting.

Organisk SEO

I dag er konkurrencen høj på Google utrolig høj. Vil du opnå resultater, skal du være villig til at betale mandetimerne. Undgå at blive narret af salgskonsulenterne, og vælg i stedet en prof. Organisk SEO er en god mulighed i mange situationer, men også et langsigtet valg.

Det er nu, eller aldrig.

Skal vi samarbejde om at vækste din forretning, idé eller produkt?

Fortæl mig om din virksomhed og dine ønsker.

1 + 2 =

Sig hej til din freelancer

Jeg står altid klar til at tage en snak med dig omkring dit projekt. Det er 100% uforpligtende. Kontakt mig, hvis du søger en webdesigner med stor erfaring i Google Ads, Facebook Ads, Marketing Automation, SEO og Linkbuilding, Wordpress og Konverteringsoptimering af hjemmesider.

Nicolai Sørensen

Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup
Kontor i Hørsholm og Glostrup
CVR-nummer: 34810184

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 17
Weekend: Efter aftale