Mød dine kunder med Responsiv hjemmeside fra Kr. 7995,-

Skab værdi for din virksomhed med en professionel, responsiv hjemmeside der sælger.

Specialist i markedsføring med 6 års erfaring

Mød dine kunder hvor de er med responsivt webdesign

Vidste du, at 80% som vil prøve en ny café eller restaurant, søger på Google? Og var du klar over, at mere end 60% af dine potentielle kunder finder dig på sin Smartphone eller Tablet?

Hvad koster det?

Alle projekter er individuelle. Prisen afhænger af dine ønsker og projektets størrelse. Er du fristet af mine skarpe priser? – Kontakt mig med dit hjemmesideprojekt!

Online visitkort

– Til iværksættere eller mindre virksomheder, der ikke har det store budget, men stadig ønsker en præsentabel hjemmeside.

Denne løsning: tilbyder jeg til dig med et mindre budget, som ikke har de store krav og ønsker til din hjemmeside, men som ønsker en plads i det digitale univers.

Du får: En responsiv hjemmeside med professionelt webdesign, tilpasset din virksomhed og dine behov. Den responsive hjemmeside er sat op med WordPress CMS (Opdateringsmodul) i en gratis eller standard skabelon, afhængig af dine behov.

Hjemmesideprojektet indeholder:

 • Hjemmeside baseret på teamet DIVI i WordPress
 • Unikt design skræddersyet til at afspejle din virksomhed
 • Begrænset funktioner, men alt du behøver som visitkort
 • Nem mulighed for selv at holde hjemmesidne opdateret
 • Alm. værktøj til at opdaterer indhold
 • Ubegrænset antal sider (5 opsat som standard)
 • Simpel webgrafik
 • Kontaktformular, Google Maps, Galleri

Professionel hjemmeside (Anbefalet)

– Til virksomheder i udvikling, som har en plan og som ønsker at føre sin virksomhed til næste niveau. Denne løsning favoriseres af 9/10 af mine kunder.

Denne løsning er for dig: som går op i din visuelle identitet, og som har et almindeligt budget til at få fremstillet en top professionel hjemmeside baseret på markedets bedste premium skabeloner og funktioner.

Du får: Den bedste løsning til pengene. Dette er en hjemmesideløsning med fokus på, at skabe merværdi og øget omsætning for din virksomhed. Hjemmesiden skræddersyes i WordPress med responsivt og professionelt webdesign. Her bliver afsat ekstra timer, til at udarbejde et grundigt slutresultat.

Hjemmesideprojektet indeholder:

 • Hjemmeside baseret på DIVI Premium Framework
 • Unikt design skræddersyet til at afspejle din virksomhed
 • Udvidede funktioner baseret på markedets bedste plugins og værktøjer
 • Nem mulighed for selv at holde hjemmesidne opdateret
 • Verdens bedste DRAG-AND-DROP værktøj til at opdaterer indhold
 • Ubegrænset antal sider (10 opsat som standard)
 • Advanceret webgrafik
 • Slideshow, Nyhedsblog, Kontaktformular, Google Maps, Galleri og andre funktioner efter behov

  Responsiv hjemmeside i WordPress

  Jeg henvender sig til mindre- og mellemstore firmaer, iværksættere og private og udvikler professionelle Responsive Hjemmesider, der kan sælge!

  Garanteret 100% responsiv hjemmeside

  Ca. 60% af besøgende, besøger din hjemmeside på en Smartphone eller Tablet.

  Jeg tilbyder kreative og moderne responsive hjemmesider sat op i WordPress med opdateringsmodul. I dag er responsivitet fundamentalt, hvis du ønsker din virksomhed til at fremstå professionel på internettet. Dine konkurrenter ved det måske allerede, og ellers er det kun et spørgsmål om tid. For relativt få penge, kan du fremtidssikre din virksomhed med en hjemmesideløsning, der lever op til nutidens standarder!

  Hjemmeside opbygget responsivt i WordPress

  WordPress er det mest anerkendte Open Source CMS i hele verden.

  Du får et bagomliggende system med et brugervenligt kontrolpanel og brugerflade, som du kan tilgå over alt – uden at skulle foretage en installation. Det er en yderst professionel hjemmesideløsning et hav af muligheder og funktioner.

  En responsiv hjemmeside giver bedre resultater på Google

  Var du klar over, at responsive hjemmesider får top placeringerne på Google når du søger med din smartphone?

  Nemlig! Smartphones søgefunktion på Google er optimeret. Google ved, hvis du benytter en smartphone. Derfor prioritere Google hjemmesider der er indexeret “Mobilvenlig” først. Hvis dine konkurrenter i området har betalt dyre domme for søgemaskineoptimering, men ikke har en mobilvenlig responsiv hjemmesideløsning, er der god chance for, at du vil få en bedre placering på Google, så dine potentielle kunder søger på dine ydelser/arbejdsopgaver i området.

  Webdesign der skaber værdi for din virksomhed

  Få flere kunder og større omsætning i din virksomhed med et godt webdesign.

  Et godt webdesign formidler virksomhedens budskab og sælger dit produkt eller serviceydelse. Din hjemmeside er virksomhedens online identitet. Lever virksomhedens hjemmeside ikke op til kundernes forventninger, går de videre til dine konkurrenter. Hver gang en potentiel kunde besøger din hjemmeside og ikke bider på, har du mistet en potentiel kunde. Så kan du spørge dig selv, om det er på tide at investere i en professionel responsiv hjemmeside og lokal søgemaskineoptimering hos mig. Jeg har stor erfaring med online markedsføring, branding og konvertering – og jeg er knald god til det!

  100% Kontrol og fuld ejerskab

  Når hjemmesiden er leveret, er det din 100% din hjemmeside som du frit kan gøre som du vil med.

  Vælger du mig som din freelance webdesigner, så bliver alle rettigheder naturligvis overdraget til dig. Du får leveret en komplet responsiv hjemmeside i WordPress, som er et Open Source CMS system, hvilket giver dig fuld frihed til selv at vælge mig eller et andet bureau, der har specialiseret i WordPress. Husk, at du selv har mulighed for nemt at redigere i tekst og billeder på hele hjemmesiden – og jeg er her til at rådgive dig med hjælp og vejledning.

  Hvor meget koster en hjemmeside?

  Prisen for en responsiv hjemmeside koster fra 7995 kr. ekskl. moms.

  Prisen afhænger af projektets krav og ønsker til funktioner og udfordringer samt størrelsen på hjemmesideprojektet. Når vi har afdækket dine behov, og jeg har fået en god fornemmelse for projektet, kommer jeg med en pris på din nye hjemmeside. Det er den pris du skal forholde dig til, og kun den pris. Prisen er en engangsbetaling, som foregår når du som kunde er glad og tilfreds med hjemmesiden. Jeg sender en faktura på det aftalte beløb, og lige så snart at du har betalt, så får du adgang til din nye hjemmeside.

  Vil du høre nærmere?

  Fortæl mig om dine ønsker, så finder vi den løsning som passer nøjagtigt til dine behov.

  Alle projekter er forskellige – derfor er det vigtigt at vi har en god kommunikation allerede fra start af. Når dine behov er afdækket og vi har en klar aftale, kan du blot læne dig tilbage og lade mig klare de svære tekniske opgaver.

  Ring til mig på tlf.: 30 63 31 11 eller send mig en besked for at høre nærmere.

  Lad os sætte et par tal på

  Års professionel erfaring inden for Digitalt Design og Online Marketing

  Samarbejder omkring Online Marketing, Strategi og Rådgivning

  Designede hjemmesider for danske små- og mellemstore virksomheder

  Få større succes med din virksomhed

  Vil du vækste din forretning, idé eller produkt eller ønsker du blot en pæn og præsentabel hjemmeside på nettet? Så lad os tage en snak om din virksomhed og dine ønsker.

  Nicolai Sørensen

  Webdesigner og specialist i Online Marketing - særligt SEO, SEM, Content, Social Media og CRO.

  Til dagligt er jeg Digital Marketing Manager i Freetrailer, hvor jeg er ansvarlig for virksomhedens digitale markedsføring i Skandinavien. I 2017 havde Freetrailer 960.000 besøgende på den danske hjemmeside, hvilket resulterede i over 260.000 bookinger. Før Freetrailer drev jeg et digitalt bureau kaldet Hazzlefree A/S med 20 medarbejdere, hvor jeg solgte alle mine andele fra, da vi desværre ikke var enige om visioner og værdier i partnerkræsen.