Over 800+ designede hjemmesider

Professionelle WordPress hjemmesider der øger salg

Med en ny og indbydende hjemmeside i WordPress kan du sikre dig at dine besøg bliver til henvendelser. Dine kunder bruger kun fem sekunder på at beslutte, om de vil blive på din side eller gå tilbage til Google. Jeg designer WordPress hjemmesider der fanger deres opmærksomhed, så de ikke forlader din hjemmeside.

Beskriv din opgave

Kom i gang

WordPress webdesigner med 8 års erfaring i WordPress CMS

I dag besøger dine kunder din hjemmeside inden, før de handler med dig. Med en ny, moderne hjemmeside i WordPress fremstår du mere professionel og troværdig.

Bedre brugeroplevelse

Skab tryghed og en bedre oplevelse for dine kunder – og giv flere kunder lyst til at kontakte dig direkte fra din hjemmeside

Mobilvenligt design

Langt over halvdelen af danskerne besøger hjemmesider fra mobiltelefon. Se godt ud på alle platforme med vores design

Flere henvendelser

Få en hjemmesider der gør det nemt for dine kunder at kontakte dig med kontaktformularer og ring-mig-op-knapper.

WordPress CMS

Din hjemmeside bliver designet i WordPress

Du får et bagomliggende system med et brugervenligt kontrolpanel og brugerflade, som du kan tilgå over alt – uden at skulle foretage en installation. Det er en yderst professionel hjemmesideløsning med et hav af muligheder og funktioner.

  • Verdens mest populære platform
  • Nemt at opdatere og vedligeholde
  • 100% kontrol og fuld ejerskab

Mobile first

Responsive hjemmesider designet efter mobile first konceptet

Vi designer din WordPress hjemmeside med de nyeste teknikker inden for webdesign, så din hjemmeside fremstår professionel og indbydende fra en mobil, tablet og computer. Vores designs er mobilvenlige og responsive, hvilket betyder, at din WordPress hjemmeside tilpasser sig alle størrelser på skærme.

Design matters

Et godt webdesign formidler dit budskab og sælger dit produkt eller serviceydelse. Spiller hjemmesiden ikke, kan du godt glemme markedsføring.

Det er ligegyldigt hvor meget trafik du får, hvis trafikken ikke omdannes til salg.

 

WordPress prisr

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Prisen afhænger af projektets krav og ønsker til funktioner og udfordringer samt størrelsen på hjemmesideprojektet.

Når vi har afdækket dine behov, og jeg har fået en god fornemmelse for projektet, kommer jeg med en pris på din nye hjemmeside. Det er den pris du skal forholde dig til, og kun den pris. Prisen er en engangsbetaling, hvor du betaler 50% upfront og 50% når du er glad og tilfreds.

Jeg sender en faktura på det aftalte beløb, og lige så snart at du har betalt, får du adgang til din nye hjemmeside.

At spørge efter en pris på en hjemmeside før jeg har afdækket og forstået dine behov, er ligesom at spørge efter en pris på en bil, uden at fortælle hvilken bil du er på udkig efter.

Skal du have en Up! eller en Sportsvogn?

Online markedsføring

Jeg kan også hjælpe dig til succes gennem online markedsføring

Jeg lever af at skabe bedre forretning og omsætning for virksomheder og iværksættere. Med mig som din freelancer får du en fullstack alt-i-én marketing nørd.

Google Ads

Google Ads er en fantastisk salgskanal til dig, der vil have nye kunder hurtigt. De besøgende gennem Google Ads er potentielle kunder, der søger efter netop dit produkt eller service, lige nu.

Facebook Ads

Markedsføring via de Sociale Medier kan være vejen frem, afhængigt af dit produkt og din målgruppe. Både Facebook og Instagram er gode platforme for Push-marketing og Remarketing.

Organisk SEO

I dag er konkurrencen høj på Google utrolig høj. Vil du opnå resultater, skal du være villig til at betale mandetimerne. Undgå at blive narret af salgskonsulenterne, og vælg i stedet en prof.

Klar til forandring?

“ Undgå at konkurrenten snupper kunderne for næsen af dig. Jeg hjælper dig med at optimerer dit forretningsmæssige potentiale. “

Udfyld kontaktformularen herunder eller ring 30 63 31 11.

Det er nu, eller aldrig.

Skal vi samarbejde om at vækste din forretning, idé eller produkt?

Fortæl mig om din virksomhed og dine ønsker.

3 + 10 =

Sig hej til din freelancer

Jeg står altid klar til at tage en snak med dig omkring dit projekt. Det er 100% uforpligtende. Kontakt mig, hvis du søger en webdesigner med stor erfaring i Google Ads, Facebook Ads, Marketing Automation, SEO og Linkbuilding, Wordpress og Konverteringsoptimering af hjemmesider.

Nicolai Sørensen

Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup
Kontor i Hørsholm og Glostrup
CVR-nummer: 34810184

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 17
Weekend: Efter aftale

Lækkert indhold til SEO – værsgo’ at scrolle op

Responsive hjemmesider i WordPress

Vidste du, at 80% som vil prøve en ny café eller restaurant, søger på Google? Og var du klar over, at mere end 60% af dine potentielle kunder finder dig på sin Smartphone eller Tablet?

Jeg henvender sig til mindre- og mellemstore firmaer og iværksættere og udvikler professionelle responsive hjemmesider, der kan sælge!

Garanteret 100% responsiv hjemmeside

Ca. 60% af besøgende, besøger din hjemmeside på en Smartphone eller Tablet.

Jeg tilbyder kreative og moderne responsive hjemmesider sat op i WordPress med opdateringsmodul. I dag er responsivitet fundamentalt, hvis du ønsker din virksomhed til at fremstå professionel på internettet. Dine konkurrenter ved det måske allerede, og ellers er det kun et spørgsmål om tid. For relativt få penge, kan du fremtidssikre din virksomhed med en hjemmesideløsning, der lever op til nutidens standarder!

Hjemmeside opbygget responsivt i WordPress

WordPress er det mest anerkendte Open Source CMS i hele verden.

Du får et bagomliggende system med et brugervenligt kontrolpanel og brugerflade, som du kan tilgå over alt – uden at skulle foretage en installation. Det er en yderst professionel hjemmesideløsning et hav af muligheder og funktioner.

En responsiv hjemmeside giver bedre resultater på Google

Var du klar over, at responsive hjemmesider får top placeringerne på Google når du søger med din smartphone?

Nemlig! Smartphones søgefunktion på Google er optimeret. Google ved, hvis du benytter en smartphone. Derfor prioritere Google hjemmesider der er indexeret “Mobilvenlig” først. Hvis dine konkurrenter i området har betalt dyre domme for søgemaskineoptimering, men ikke har en mobilvenlig responsiv hjemmesideløsning, er der god chance for, at du vil få en bedre placering på Google, så dine potentielle kunder søger på dine ydelser/arbejdsopgaver i området.

Webdesign der skaber værdi for din virksomhed

Få flere kunder og større omsætning i din virksomhed med et godt webdesign.

Et godt webdesign formidler virksomhedens budskab og sælger dit produkt eller serviceydelse. Din hjemmeside er virksomhedens online identitet. Lever virksomhedens hjemmeside ikke op til kundernes forventninger, går de videre til dine konkurrenter. Hver gang en potentiel kunde besøger din hjemmeside og ikke bider på, har du mistet en potentiel kunde. Så kan du spørge dig selv, om det er på tide at investere i en professionel responsiv hjemmeside og lokal søgemaskineoptimering hos mig. Jeg har stor erfaring med online markedsføring, branding og konvertering – og jeg er knald god til det!

Vil du høre nærmere?

Fortæl mig om dine ønsker, så finder vi den løsning som passer nøjagtigt til dine behov.

Alle projekter er forskellige – derfor er det vigtigt at vi har en god kommunikation allerede fra start af. Når dine behov er afdækket og vi har en klar aftale, kan du blot læne dig tilbage og lade mig klare de svære tekniske opgaver.

Ring til mig på tlf.: 30 63 31 11 eller send mig en besked for at høre nærmere.