Billigste og bedste hjemmeside

Nystartede eller iværksættere med små budgetter skal også kunne være med

Den billigste og bedste hjemmeside løsning

Som nyopstartet virksomhed er der typisk ikke det helt store budget at gøre godt med. Derfor kan det være praktisk at undersøge, hvor man kan få den billigste og bedste hjemmeside, som ikke vælter budgettet. Herunder kan du blive klogere på, hvordan du kan få en professionel hjemmeside, selvom du har et sparsomt budget.

Hvis du netop har etableret en virksomhed, er det ikke altid, at marketingbudgettet rækker til en professionel hjemmeside, som koster mange tusinde kroner. Det betyder imidlertid ikke, at du skal undvære en hjemmeside.

Der findes mange måder, hvorpå du kan få en billig hjemmeside, som stadig fremstår professionel. Du kan enten vælge at lave den selv – og her kan du komme i gang for et meget sparsomt budget – eller du kan hyre en freelancer eller bureau til at lave den for dig.

Byg en billig hjemmeside med Wix

Wix er en service, hvor du kan bygge hjemmesider, uden det koster dig noget. Det er et nemt program, som du hurtigt lærer at bruge, hvis du afsætter et par timer til det. Wix har både betalte og gratis planer, men du bør starte med den gratis udgave.

Her kan du vælge mellem flere hundrede skabeloner, som du kan tage udgangspunkt i. Vælg en skabelon, der matcher det udtryk, du mener, afspejler din virksomhed. Sørg for at være omhyggelig, da du ikke kan vælge en ny skabelon efterfølgende.

Som nævnt, er det nemt at anvende Wix til at bygge din hjemmeside, men du bør være klar over, at resultatet sjældent bliver specielt professionelt. Du bør derfor udelukkende bruge Wix, hvis du ønsker en simpel hjemmeside, der fungerer som visitkort.

Du redigerer i din hjemmeside gennem en ‘drag and drop’-editor, som er utroligt brugervenlig og intuitiv. Læringskurven er bestemt ikke stejl, og du kan typisk lancere din hjemmeside i løbet af en eftermiddag, hvis du afsætter et par timer til at lære systemet at kende.

Byg en billig hjemmeside med WordPress

Hvis du ønsker flere muligheder, end du får med Wix, anbefaler jeg, at du i stedet vælger WordPress. WordPress er open source, hvilket blandt andet betyder, at det ikke koster noget. Du kan vælge at opsætte din hjemmeside via WordPress.com, hvor du kan vælge en gratis pakke.

Til gengæld er du forholdsvist begrænset, hvis du vælger den gratis udgave af WordPress.com. Her kommer din hjemmeside til at ligge direkte på WordPress.com’s domæne, hvorfor du ikke har mulighed for at tilknytte dit eget domæne.

I stedet anbefaler jeg, at du køber et webhotel, hvor du kan installere WordPress. Det koster fra 10 kr. om måneden på Simply.com, hvis du vælger det billigste webhotel, hvilket er mere end rigeligt som en start. 

Du kan installere WordPress direkte fra Simplys kontrolpanel gennem 1-Click-installeren. Det er forholdsvist nemt, selvom du ikke har de store it-kompetencer. De fleste webhoteller i Danmark har 1-Click-installer, så kan installere WordPress uden en FTP-klient.

Når du har installeret WordPress på dit domæne, har du efterfølgende mulighed for at gå i gang med din hjemmeside. Her kan du enten vælge at tage udgangspunkt i et gratis tema eller købe et. Du kan finde masser af gratis temaer på WordPress.org, mens du kan købe professionelle temaer på Themeforest.net.

Når du har valgt et tema, kan du gå i gang med at opsætte din hjemmeside. Nogle temaer anvender page buildere, som giver dig mulighed for at designe komplekse layouts, mens andre er mere låste. Personligt anvender jeg Divi, som er blandt de mest brugervenlige page buildere til WordPress.

Få designet en billig hjemmeside af en webdesigner

Hvis du ikke selv har kompetencerne eller ressourcerne til at designe og opsætte en hjemmeside, kan du i stedet hyre et bureau, en freelancer eller en studerende. Det er en klar fordel, hvis du ønsker et professionelt resultat. Ofte får du mest for dine penge, hvis du hyrer en freelancer, som er billigere end et bureau, men samtidig mere erfaren end en studerende.

Den bedste og billigste løsning på sigt vil desuden være at vælge at få en professionel fagperson til at udarbejde din hjemmeside for dig. Her er du garanteret et solidt resultat, som kan videreudvikles, i takt med at dit behov ændrer sig.

Der er stor forskel på, hvad freelance webdesignere tager for deres arbejde, men timeprisen ligger typisk på 800 kr. eksklusiv moms. Hvis du vælger en studerende, vil du typisk skulle betale omkring 300 kr. i timen eksklusiv moms.

Personligt tager jeg mellem 600-750 kr. i timen, afhængigt af hvor komplekst et website der er tale om, samt om der er behov for avancerede features. Jeg bygger mange billige hjemmesider og billige webshops for kunder, der ikke har det store budget.  

Jeg har gennem årene udviklet omkring 1000 hjemmesider, siden jeg begyndte at arbejde med webdesign. Det betyder, at jeg har forfinet min arbejdsproces, så jeg er i stand til at udvikle billige hjemmesider, som matcher langt dyrere løsninger.

Sandheden er, at den billigste og bedste hjemmeside, som regel ikke er en gratis løsning, men derimod en professionel løsning, som man kan arbejde videre på. Jeg tilbyder eksempelvis billige hjemmesider til mellem 8-12.000 kr., som kan videreudvikles, i takt med at behovet ændrer sig.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 900 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solide og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Searcher

Design af moderne website. Searcher er eksperter i værdiskabende rekruttering på ledelses- og specialistniveau. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende i en kompleks branche som rekrutteringsbureau.

Veltec A/S

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Ecooter

Design af moderne og visuel webshop i WooCommerce for salg af elscootere. Siden er inspireret af hjemmesider såsom Tesla, Audi og Xpeng med formål om at udstråle, at Ecooters elscootere er high-end.

DinLønpartner

Komplet redesign af hjemmeside med fokus på brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er målrettet B2B og har til formål at øge tillid og understøtte salgsprocessen.

COPARK

Moderne WordPress hjemmeside med fokus på tillid, troværdighed og personlighed. Bedre social proof, cases og kommunikation. Websitet er designet til at understøtte salgsprocessen.

Få et tilbud i dag

Skal jeg hjælpe dig med en hjemmeside på budget?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med en billig hjemmeside i WordPress, er du altid velkommen til at kontakte mig. Ring på (+45) 30 63 31 11 eller send en mail hej@nicolaisoerensen.dk, så tager vi en snak om dit behov.

Jeg giver altid et uforpligtende tilbud, og det koster selvfølgelig heller ikke noget at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Hvis du har et sparsomt budget, skræddersyer jeg et tilbud, som matcher dette – uden du skal gå på kompromis med løsningen.

Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)