WordPess-ekspert i København

Anerkendt WordPress ekspert med +900 solide referencer siden 2011

Få et uforpligtende tilbudSe vores referencer

Leder du efter en kompetent WordPress-ekspert, som kan sikre, at din hjemmeside står skarpt og fungerer efter hensigten?

Jeg er en kompetent WordPress-konsulent med mere end 10 års erfaring og flere end 900 hjemmesider på CV’et – og jeg kan hjælpe dig med stort set alle WordPress-udfordringer.

Mit navn er Nicolai Sørensen, og jeg er WordPress-ekspert. Jeg har arbejdet med WordPress i de seneste 10 år, og jeg kender til alle de udfordringer, du kan støde på, når du anvender systemet. Det gør jeg, fordi jeg har været igennem alle sammen selv.

Gennem tiden har jeg udarbejdet flere end 900 flotte WordPress-hjemmesider for såvel mindre kunder som større virksomheder, der er førende indenfor deres specifikke branche. Jeg er derfor blandt landets førende WordPress-specialister.

Uanset, om du har behov for at få bygget en topprofessionel, funktionel og æstetisk WordPress-hjemmeside, du skal have vedligeholdt din nuværende eller bare har brug for generel rådgivning, kan jeg som WordPress-ekspert hjælpe dig.

Mine kunder vælger mig, fordi jeg kan garantere resultater, uanset om der er behov for en mindre hjemmeside, som skal fungere som visitkort, eller der er tale om en stor og avanceret hjemmeside med fleksibel funktionalitet for en større virksomhed.

Hvad er en WordPress-ekspert?

WordPress-ekspert er ikke nogen beskyttet titel, hvorfor alle i princippet kan kalde sig for eksperter. Til gengæld stiller det krav til ens kompetenceniveau og erfaring, hvis man kalder sig for WordPress-ekspert eller WordPress-specialist. 

En WordPress-ekspert behøver hverken at være udvikler eller designer, så længe vedkommende har et indgående kendskab til platformen og kan løse de udfordringer, der kan risikere at opstå i systemet.

WordPress er et fleksibelt CMS, hvor du både kan administrere hjemmesider, webshops og endda avancerede systemer. De seneste år er der sket meget med WordPress, og det er derfor en tidskrævende opgave at drive, opdatere og vedligeholde en WordPress-hjemmeside. 

Teknikken er blevet mere avanceret end for blot få år siden, og samtidig er kravene til en hjemmeside blevet mere strikse. Det gælder særligt, efter Google lancerede deres Core Web Vitals-opdatering, der stiller krav til brugeroplevelsen på sitet.

Hvis ikke brugerne har en god oplevelse, når de besøger din WordPress-hjemmeside, vil du blive straffet med Google – og dermed miste dine placeringer i søgemaskinen. Det er derfor mere essentielt end nogensinde, at du har en hurtig og brugervenlig hjemmeside.

Alt sammen er noget, en WordPress-ekspert vil kunne hjælpe dig med. En WordPress-ekspert er en person, som konstant følger med i udviklingen – både i forhold til WordPress, men også i forhold til Google-opdateringer og lignende.

Hvorfor vælge mig som WordPress-ekspert?

Jeg har arbejdet med WordPress gennem hele min karriere, hvorfor jeg har alle kompetencerne til at kunne garantere dig en topprofessionel hjemmeside, der kan sikre vækst i din forretning.

Det betyder, at jeg ikke alene er god til at designe hjemmesider, men jeg ved også, hvordan man skaber konverteringer. Jeg tænker altid konvertering ind fra starten, så jeg er sikker på, at designet understøtter det overordnede formål med hjemmesiden.

Derfor starter alle samarbejder med en indledende samtale, hvor jeg sporer mig ind på, hvad din hjemmeside skal bruges til. Når jeg føler, at jeg har et godt kendskab til din forretning og har de informationer, jeg skal bruge, går jeg i gang med designet. 

Som WordPress-specialist arbejder ud fra en tankegang om, at en hjemmeside ikke bare bare skal være æstetisk, men kunne konvertere den besøgende til en betalende kunde. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er opbygget korrekt, og det kræver erfaring at vide, hvordan dette gøres.

Jeg er ekspert i at designe WordPress-hjemmesider

Som WordPress-ekspert har jeg både forstand på det tekniske setup, men dér, hvor mine kompetencer virkelig kommer til sin ret, er, når jeg designer og opsætter hjemmesider. Jeg har arbejdet som WordPress-ekspert i mere end 10 år, og det har givet mig solid viden indenfor området.

Det er dog ikke det eneste, jeg har beskæftiget mig med, da jeg har flere interesseområder. Jeg har arbejdet med online markedsføring i mange år, og mine spidskompetencer er SEO og Google Ads – og det er utroligt væsentligt at vide, hvordan dette fungerer, når man bygger WordPress-hjemmesider. 

Når jeg designer en WordPress-hjemmeside, tænker jeg altid over, hvad sidens primære formål er. Dette tænkes ind i alle dele af designfasen, så jeg er sikker på, at hjemmesiden er opbygget med henblik på at opfylde dens primære formål.

Ofte vil det være, at din virksomheder får værdifulde henvendelser via kontaktformularen på hjemmesiden. Derfor tænker jeg denne del ind direkte fra start, så alle elementer på hjemmesiden leder hen mod kontaktformularen eller kontaktoplysningerne.

Jeg designer derfor ikke bare æstetiske hjemmesider, men hjemmesider som har til formål at få den besøgende til at foretage en bestemt handling. Det kan være at kontakte dig, at melde sig til nyhedsbrevet eller noget helt tredje.

Som WordPress-ekspert kan jeg samtidig sikre, at din hjemmeside er bygget på det korrekte tekniske fundament, så du har bedre forudsætninger for at blive fundet i Google og få henvendelser fra den vej.

WordPress-ekspert med alle kompetencer

Normalt når du vælger en WordPress-ekspert, får du en person, som er specialiseret i ét fagområde. Ofte vil det være en udvikler, som ikke har forstand på design eller markedsføring – og det kan såmænd være fint nok, hvis du blot skal bruge en WordPress-ekspert til at løse tekniske udfordringer. 

Dog er det ikke altid dér, du får mest for pengene – særligt ikke, hvis du ikke har en stor, teknisk hjemmeside, som kræver en WordPress-udvikler. Langt de fleste hjemmesider er opsat i en page builder, og her får du ikke den store glæde af en udvikler. 

Jeg har specialiseret mig indenfor tre primære områder i WordPress – design, teknik og markedsføring. Det betyder, at jeg har en række solide kompetencer, som alle sammen er væsentlige for en WordPress-hjemmeside. 

Det nytter ikke noget, at du har en hjemmeside, som er opsat korrekt ud fra et teknisk perspektiv, hvis den ikke er opbygget efter en søgeordsanalyse, som kan sikre dig besøgende via Google.

Det nytter heller ikke noget, at din hjemmeside bare er pæn, hvis den ikke er konverteringsoptimeret. Alle faktorer spiller sammen, og det er vigtigt, at alle i kombination bidrager til at skabe en hjemmeside, som sikrer dig flere kunder i din forretning.

Derfor kan det ofte betale sig at vælge en WordPress-ekspert, som har en bred forståelse for, hvordan en hjemmeside fungerer – og ikke bare forstand på det tekniske fundament. Jeg kan hjælpe dig med at designe en hjemmeside, der sikrer dig et fast flow af kunder hver uge.

Få en sikker hjemmeside med en WordPress-specialist

WordPress bliver hele tiden udviklet, og platformen er i dag langt mere avanceret end for blot få år tilbage. Der stilles langt større krav til opdateringer, vedligeholdelse, hastighed, brugervenlighed og sikkerhed på din WordPress-hjemmeside i dag. 

Hvis ikke du sørger for at opdatere din WordPress-hjemmeside kontinuerligt, vil det være nemmere for hackere at få adgang til din side. I de fleste tilfælde vil du ikke opdage, at din hjemmeside har været udsat for et hackerangreb, før det er for sent – og det vil få negative konsekvenser for både din hjemmeside og din forretning.

Det gælder derfor om at sikre, at der ikke er nogen sikkerhedshuller i hjemmesiden. Det gør du blandt andet ved at holde den opdateret hele tiden og sørge for, at der anvendes så få plugins som muligt. En proces, som kan være tidskrævende, hvis du samtidig skal administrere din virksomhed.

Ved at bruge en WordPress-konsulent til løbende at opdatere din hjemmeside, får du langt mere frihed til at tage dig af din virksomhed. Samtidig kan du have ro i maven, fordi du ved, at din hjemmeside er i trygge hænder og hele tiden kører, som den skal.

Jeg tilbyder forskellige WordPress-serviceaftaler, som matcher stort set alle behov. Du kan vælge mellem tre forskellige pakker, afhængigt af om du driver en stor eller en lille hjemmeside, samt om du løbende har behov for hjælp fra en WordPress-ekspert.

Spar tid og kræfter med en WordPress-ekspert

En af de helt klare fordele ved at hyre en WordPress-ekspert er, at du ikke selv skal bruge kræfter på at holde din hjemmeside opdateret og sikre, at alt kører, som det skal. I stedet har du én kompetent WordPress-specialist, som gør arbejdet for dig.

Soloselvstændige samt mindre og mellemstore virksomheder bruger ofte meget tid på selv at vedligeholde deres hjemmeside, og det kræver mange ressourcer. Det er sjældent, at kræfterne ikke er brugt bedre et andet sted i forretningen. 

Det er en tidskrævende opgave at vedligeholde en WordPress-hjemmeside, og derfor bliver der brugt mange interne ressourcer på tekniske og designmæssige udfordringer. Disse kan typisk løses på langt kortere tid og med et bedre resultat af en WordPress-specialist.

I mange tilfælde er det en mere rentabel løsning for mindre virksomheder at outsource denne del til en WordPress-ekspert, som kan tage sig af alt det tekniske bøvl, som du uden tvivl vil støde på, når du anvender WordPress som CMS.

Hvornår er det relevant at bruge en WordPress-konsulent?

Der er mange scenarier, hvor det er relevant at bruge en WordPress-konsulent. Først og fremmest har du altid hjælp ved hånden, når du har hyret en WordPress-ekspert – også selvom du ikke betaler et månedligt abonnement hos vedkommende.

Alene dét at have en WordPress-ekspert i dit netværk, som du ved, du kan tage kontakt til, når der opstår udfordringer, kan være en stor hjælp. Den bedste idé er dog ofte at have en WordPress-specialist tilknyttet fast, så vedkommende kan stå for at opdatere og vedligeholde din hjemmeside.

Når der opstår udfordringer, har du allerede en aftale med vedkommende, hvorfor du blot betaler for de timer, det tager at løse din opgave. Det giver dig ro i maven og vished om, at der altid er hjælp i nærheden – og så skal du ikke ud af dine en ny hver gang.

WordPress-opdateringer kan give problemer

De seneste fem år er der blevet lanceret omkring 250 WordPress-opdateringer. Det er omkring 50 om året, hvilket betyder, at du hele tiden skal sørge for at opdatere din WordPress-hjemmeside, hvis du vil sikre, at der ikke er sikkerhedshuller, som hackere kan udnytte.

Hvis du vil være sikker på, at opdateringen sker forsvarligt og korrekt, er det en god idé at tage en backup af din hjemmeside, før du opdaterer WordPress. Det gør det mere tidskrævende, hvorfor det i mange tilfælde kan betale sig at have en fast vedligeholdelsesaftale med en WordPress-ekspert. 

Det er samtidig ikke udelukkende WordPress, der bliver opdateret – det er også de temaer og plugins, du har installeret på din hjemmeside, der jævnligt bliver opdateret. Det er derfor et kontinuerligt arbejde, som bør udføres mindst én gang om måneden, hvis du vil være på den sikre side.

Der kan opstå tekniske udfordringer ved opdatering

En WordPress-hjemmeside er i de fleste tilfælde bygget op omkring en række forskellige plugins. Som nævnt, er det væsentligt, at disse også bliver opdateret, hvis din side skal være sikker og fungere efter hensigten.  

Der er dog altid en risiko forbundet med at opdatere plugins, hvilket særligt gør sig gældende, hvis de udgør en essentiel del af funktionaliteten på din hjemmeside. Du kan blandt andet risikere, at plugin’et ikke længere er kompatibelt med temaet eller et andet plugin. 

Det er derfor ikke udelukkende sikkerheden, der risikerer at briste, hvis ikke plugins opdateres jævnligt, men også den overordnede funktionalitet. Det er derfor vigtigt, at man holder tungen lige i munden, når man opdaterer sin hjemmeside, da det kan forårsage stor skade, hvis det ikke håndteres korrekt.

Selvom det kan være svært at forudsige, om det vil forårsage tekniske udfordringer at opdatere et plugin, er der en række fremgangsmåder, man kan gøre brug af. Det er eksempelvis en god idé at opdatere plugins på et såkaldt staging site.

Et staging site er en kopi af hovedsiden, der ligger på en anden URL. Det giver mulighed for at opdatere WordPress samt de tilhørende temaer og plugins, uden det har indflydelse på den ‘rigtige’ side, hvis der opstår tekniske udfordringer.

Hvis det viser sig, at opdateringerne forårsager skade eller ødelægger kompatibiliteten, er det muligt at løse problemerne, før websitet lægges live. Hvis der ikke er nogen udfordringer, kan sitet lanceres med det samme.

Kontakt mig i dag

Uanset om du søger en WordPress-ekspert eller et WordPress-bureau, så finder du begge roller hos mig. Både jeg og mit lille team af dygtige designere har massere af erfaring.

Jeg arbejder ud for gensidig tillid og respekt for hinanden og hinandens forretninger. Et ærligt og uformelt samarbejde er afgørende for et godt og langvarigt samarbejde. 

Tøv ikke med at kontakte mig i dag – jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 900 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solide og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Searcher

Design af moderne website. Searcher er eksperter i værdiskabende rekruttering på ledelses- og specialistniveau. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende i en kompleks branche som rekrutteringsbureau.

Veltec A/S

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Vipo A/S

Det nye website har taget Vipos visuelle identitet til næste niveau gennem et gennemtænkt design og visuel kommunikation. Websitet er lavet i samarbejde med marketing-bureauet Komio.

DinLønpartner

Komplet redesign af hjemmeside med fokus på brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er målrettet B2B og har til formål at øge tillid og understøtte salgsprocessen.

COPARK

Moderne WordPress hjemmeside med fokus på tillid, troværdighed og personlighed. Bedre social proof, cases og kommunikation. Websitet er designet til at understøtte salgsprocessen.

Start et samarbejde

Næste skridt er at udfylde min kontaktformular

Jeg hjælper både store og små virksomheder, og jeg sætter en stor ære i ærlighed, professionalisme og gensidig respekt. Jeg forstår, at du driver en forretning, og at du ikke passer ned i en kasse. Hos mig får du et skræddersyet samarbejde – uden bekymringer.

Ring på 30 63 31 11 eller udfyld min kontaktformular, så tager vi en snak om dine ønsker og udfordringer, og så kommer jeg med en pris og information såsom leveringstid mv.

Dansk Divi designer & ekspert

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)