Velkommen til Nicolai Sørensen

Webbureau i Frederikssund

Få hjælp til at opnå din virksomheds fulde vækstpotentiale, og få forvandlet din digital marketing-strategi til digital vækst. Med Nicolai Sørensen som din webdesigner fra dit webbureau nær Frederikssund skræddersyer jeg digitale løsninger, der skaber værdi for din forretning.

Kontakt mig i dag

Kom i gang

Webdesign i Frederikssund

Jeg er egentlig lokaliseret i Slangerup 5 minutter fra Frederikssund, men anser mig som en del af lokalsamfundet i Frederikssund. Når du samarbejder med mig, er du sikret kvalitet og gennemtænkte løsninger, der passer til dit budget.

Kreativt webdesign

Jeg designer løsninger der erobrer markedsandele fa dine konkurrenter og øger dit salg og konverteringer.

Ærligt webbureau

Ingen hokus pokus eller noget med småt. Jeg garanterer 100% ærlighed og dedikation til dig og din forretning.

Skræddersyede priser

Det behøver ikke at koste en bondegård at få designet en hjemmeside. Sammen fastlægger vi dit budget.

Mød Nicolai Sørensen

Personligt webbureau i Frederikssund og omegn

Er du træt af gammeldags webburauer og lange salgstaler fra salgskonsulenter? Du er ikke den eneste. Med mig som din faste webdesigner og online marketing konsulent, er du sikret personligt og professionelt samarbejde.

Jeg lover dig 3 ting:

  • Ingen binding eller andet med småt
  • Du får én kontaktperson, og det er mig
  • Ærlig rådgivning og tæt samarbejde
Webdesigner & Webbureau i Frederikssund

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 800 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solidede og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Freetrailer

WordPress hjemmeside og 360 graders online markedsføring. Ligger nr. 1 på Google. 1.600.000 besøgende og 260.000 bookinger om året.

Nemovo

WordPress hjemmeside og digital marketing strategi med fokus på SEO, Google Ads & Facebook Ads. Vækstet fra 8 til 22 fuldtidsansatte på 12 mdr.

mpeople

Moderne WordPress hjemmeside henvendt high-tech, engineering og recruitment segmentet. Efter at 2 andre designere havde fejlet, ramte jeg plet med designet.

Hall Hviid & Partners

Komplet redesign af hjemmeside med fokus brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er opbygget med fokus på SEO og Google Ads.

Calceku ApS

WordPress hjemmeside med gennemtænkt visuel kommunikation. Er gået fra 2 henvendelser om måneden til 2 om dagen gennem SEO og Google Ads.

Klinik A

WordPress hjemmeside med moderne og minimalistisk design. Kommunikation er forbedret, så potentielle kunder finder den vigtigste information først.

No Risk Inkasso ApS

Minimalistisk WordPress hjemmeside målrettet B2B med fokus på konverteringsoptimering og brugeroplevelse. Opstart af online marketing samarbejde Maj 2020.

Charlotte Schou

WordPress hjemmeside og fast samarbejde omkring SEO og Google Ads. Ligger nr. 1-3 på alle søgeord og får flere bookinger, 1036% billigere.

Webbureau

Hvad er forskellen på et webbureau og en webdesigner?

Du skal gøre op med dig selv, om du er interesseret i at samarbejde med et webbureau i Frederikssund, eller om du i virkeligheden er på udkig efter en freelance webdesigner i stedet. Når du vælger mig, bliver jeg fast tilknyttet din virksomhed. Jeg har fleksible løsninger, hvor du kun betaler for de timer, du réelt bruger.

Jeg har hjulpet mere end 800 glade kunder. Er du den næste?

Skal du vælge et webbureau i Frederikssund?

Et webbureau består af flere personer og ofte også flere afdelinger med forskellige områder. Af den simple årsag, er det egentlig noget vrøvl at kalde mig for et webbureau.

Der er typisk 2 slags webbureauer, og det kan godt betale sig at holde sig særligt fra den ene type. Der er webbureauer MED og UDEN salgsafdelinger. Et webbureau med salgsafdeling, er i min optik et stort no-go. Her betaler du nemlig ikke kun for dine services, men du betaler ligeledes fra salgsafdelingen og deres lønninger. Jeg har stor erfaring og kendskab til de danske webbureauer med salgsafdelinger, og kan sige med hånden på hjertet, at du ikke får hvad du betaler for.

Et webbureau uden en salgsafdeling derimod, kan sagtens være et godt valg. Hvis du foretrækker at have et større team med flere kontaktpersoner, så bør du overveje et webbureau uden salgsafdeling.

Skal du vælge en webdesigner i Frederikssund?

 Sætter du pris på personlig og nærværende kontakt, og er det vigtigt for dig, at din samarbejdspartner sætter sig ordenligt ind i din virksomhed og dine udfordringer? Så skal du måske overveje at samarbejde med en selvstændig webdesigner.

Når du samarbejder med en selvstændig webdesigner, kan du sammenligne det med at ansætte en webdesigner på deltid. Webdesigneren bliver altså en fast del at dit team, og er altid med på sidelinien. Til gengæld betyder det også, at du kun betaler for den tid du bruger, så det passer på dit budget og dine behov. 

Det er en meget fleksibel løsning, at samarbejde med en webdesigner der har erfaring med erhvervslivet i Frederikssund og omegnen. Hvis det lyder som den rigtige løsning for dig, så tøv ikke med at starte dialogen. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov ud fra din markedssituation og på baggrund af dine budgetter.

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 14,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Allerød & København
CVR-nummer: 34810184

w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej @ nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 17
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)