Ny WordPress hjemmeside

Gennemtænkte WordPress hjemmesider designet til at konvertere nye kunder

Jeg designer professionel hjemmesider i WordPress for både mindre og større virksomheder – helt uden hemmelige priser, underlige kontrakter, lange bindinger eller krav til store budgetter.

Få et uforpligtende tilbud

WordPress webdesigner

En professionel hjemmeside er en god investering for din forretning

I dag besøger dine kunder din hjemmeside, før de handler med dig. Med en ny, moderne hjemmeside i WordPress fremstår du mere professionel og troværdig.

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

WordPress hjemmeside design

Jeg går helhjertet ind til vores samarbejde

Er du træt af webbureauer og sælgere, der lover mere end de kan holde? Du er ikke den eneste. Når du vælger mig som WordPress webdesigner, behøver du aldrig mere at skulle bøvle med halvhjertet samarbejde.

  • Du får en motiveret samarbejdspartner
  • Du er sikret en skarp webdesigner med erfaring
  • Du får én kontaktperson fra start til slut

Professionelle WordPress Hjemmesider

3 gode grunde til at investere i et professionelt website

Wordpress webdesigner

Bedre brugeroplevelse

Skab tryghed og en bedre oplevelse for dine kunder – og giv flere kunder lyst til at kontakte dig direkte fra din hjemmeside

Responsiv WordPress hjemmeside

Mobilvenligt design

Langt over halvdelen af danskerne besøger hjemmesider fra mobiltelefon. Se godt ud på alle platforme med vores design

Få flere henvendelser gennem WordPress websites

Flere henvendelser

Få en WordPress hjemmeside, der gør det nemt for dine kunder at kontakte dig med kontaktformularer og ring-mig-op-knapper.

WordPress hjemmeside priser

Hvad koster en WordPress hjemmeside og hvordan foregår processen?

Da jeg primært laver skræddersyede hjemmesider, kan jeg desværre ikke give dig en 100% fast pris på dit projekt, før jeg kender dine ønsker. Prisen afhænger af bl.a. projektets krav og ønsker til funktioner og udfordringer samt størrelsen på hjemmesideprojektet.

Prisindikation

Størstedelen af mine hjemmeside løsninger ligger i prislejet 12.000-35.000 kr. ex. moms, som kan give dig en nogenlunde prisindikation på forhånd.

Når vi har afdækket dine behov, og jeg har fået en god fornemmelse for projektet, kommer jeg med en endelig pris på din nye hjemmeside.

At spørge efter en pris på en hjemmeside før jeg har afdækket og forstået dine behov, er ligesom at spørge efter en pris på en bil, uden at fortælle hvilken bil du er på udkig efter.

Skal du have en Up! eller en Sportsvogn?

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 900 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solide og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Searcher

Design af moderne website. Searcher er eksperter i værdiskabende rekruttering på ledelses- og specialistniveau. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende i en kompleks branche som rekrutteringsbureau.

Veltec A/S

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Ecooter

Design af moderne og visuel webshop i WooCommerce for salg af elscootere. Siden er inspireret af hjemmesider såsom Tesla, Audi og Xpeng med formål om at udstråle, at Ecooters elscootere er high-end.

DinLønpartner

Komplet redesign af hjemmeside med fokus på brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er målrettet B2B og har til formål at øge tillid og understøtte salgsprocessen.

COPARK

Moderne WordPress hjemmeside med fokus på tillid, troværdighed og personlighed. Bedre social proof, cases og kommunikation. Websitet er designet til at understøtte salgsprocessen.

Vælg WordPress CMS

Det rigtige valg af platform, forberedt til fremtiden

Alle elsker WordPress! Du får et bagomliggende system med et brugervenligt kontrolpanel og brugerflade, som du kan tilgå over alt – uden at skulle foretage en installation. 

  • Nemt at opdatere og vedligeholde
  • 100% kontrol og fuldt ejerskab
  • Du får fuld frihed og kan få hjælp af mange
Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

WordPress webdesigner

Træt af bureauer, der lover mere end de kan holde?

Du er ikke den eneste. Når du vælger mig som webdesigner eller online marketing konsulent, behøver du aldrig mere at skulle bøvle med halvhjertet samarbejde.

  • Slip for langhåret bureau-bøvl
  • Slip for lange bindinger
Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Kombiner med Online markedsføring

Online markedsføring uden lange bindinger og halvhjertede resultater

En ny WordPress hjemmeside kan ikke stå alene, hvis du skal få et stabilt flow af nye kunder. Du udarbejder heller ikke en fantastisk brochure eller flyer, for bare at ligge den i en kælder. Jeg kan hjælpe dig med at tiltrække nye kunder gennem markedsføring af din WP hjemmeside.

WordPress hjemmeside design

“Et godt webdesign formidler dit budskab og sælger dit produkt eller serviceydelse. Spiller hjemmesiden ikke, kan du godt glemme markedsføring.“

Det er ligegyldigt, hvor meget trafik du får, hvis trafikken ikke omdannes til salg.

 

WordPress hjemmeside

Jeg designer brugervenlige og æstetiske WordPress-hjemmesider, der konverterer dine besøgende til kunder. Samtidig sikrer jeg, at din hjemmeside er designet og udviklet, så du får mest muligt ud af dit markedsføringsbudget.

WordPress er det oplagte valg, når du skal købe en ny hjemmeside. Det er en enormt fleksibel platform, hvor stort set alt er muligt. Med mig på dit hold får du en dedikeret WordPress-ekspert med speciale i brugervenlige hjemmeside, hvor den visuelle profil matcher de værdier, der kendetegner din virksomhed.

En hjemmeside er ikke bare et visitkort – det er vigtigt, at den konverterer dine besøgende til kunder, der gavner din virksomheds økonomi. Samtidig er det essentielt, at den bliver designet og opsat korrekt, så du får mest muligt ud af de penge, du investerer i markedsføring.

Hvorfor vælge WordPress, når du skal have ny hjemmeside?

WordPress har, siden CMS’et blev lanceret i 2003, opnået stor popularitet. Faktisk er mere end 30 % af alle hjemmesider i verden baseret på WordPress. Det gør WordPress til det mest udbredte CMS i verden – og det er der god grund til.

En WordPress-hjemmeside har et brugervenligt og intuitivt kontrolpanel, der gør det nemt at redigere i tekster, opsætning og øvrigt indhold på din hjemmeside. Samtidig findes der adskillige page buildere, der gør det muligt at opsætte en hjemmeside i WordPress, uden du behøver at kunne kode.

Jeg tilbyder både gennemarbejdede løsninger til den veletablerede ambitiøse virksomhed og billige hjemmesider til nystartede.

Spar penge på udvikling med WordPress

Der er mange fordele ved at vælge WordPress, når du skal have ny hjemmeside. Det er gratis, og du får en fremtidssikret løsning, der hele tiden bliver opdateret, så den er up to date med sikkerhedsforanstaltninger og nye tendenser indenfor webudvikling.

Herudover findes der adskillige WordPress-plugins, der kan installeres på din hjemmeside, hvorefter du får specifikke funktioner, som ellers ville have kostet mange penge at udvikle fra bunden. Det samme gør sig gældende med temabaserede hjemmesider, hvor du enten kan vælge en plug and play-løsning eller et tema, der indeholder en page builder, som du kan bygge din side fra bunden med.

Jeg anvender WordPress temaet Divi til alle hjemmesider, jeg udvikler. Det gør jeg, fordi den giver mig de samme muligheder, som hvis jeg skulle udvikle siden fra bunden. Forskellen er bare, at det er nemmere for dig at redigere i siden, og det kræver færre udviklingstimer, når der skal lægges nyt indhold op.

Resultatet bliver i langt de fleste tilfælde det samme, som hvis jeg skulle udvikle siden fra bunden. Blot til et lavere budget. Du sparer penge, og vi kommer hurtigere i mål med din hjemmeside ved at bruge denne fremgangsmåde.

Hvorfor vælge mig som WordPress-webdesigner?

Jeg betegner mig selv som WordPress-ekspert. Jeg har designet og udviklet flere hundrede WordPress-hjemmesider for kunder i alle typer af brancher. Min erfaring betyder, at jeg ved, præcis hvad der virker, og hvordan man designer en hjemmeside, der understøtter det overordnede formål.

Når jeg designer og udvikler en hjemmeside i WordPress, er det med henblik på at vækste din forretning. Det gør jeg ved at tage højde for de designmæssige kneb, der konverterer dine besøgende til kunder. Jeg fokuserer på det overordnede mål med din hjemmeside, så de besøgende bliver opfordret til at tage handling.

Når du vælger mig til design af WordPress-hjemmesider, får du et resultat, hvis visuelle stil tager udgangspunkt i din virksomheds brand – samtidig med at hjemmesiden opfordrer til handling. Det kan være i form af tilmelding til nyhedsbrevet, udfyldelse af kontaktformularer, booking, eller øvrige mål med din nye WordPress-hjemmeside er.

Herudover kan jeg levere alt fra tekstforfatning, grafik, SEO, Google AdWords og anden markedsføring. Du får en komplet og professionel hjemmeside i WordPress, der understøtter dit brand, og som sikrer dig flere besøgende og kunder.

Få en ny WordPress-hjemmeside, som kan markedsføres

Det er ikke nok bare at have en hjemmeside. Du kan ikke forvente, at der kommer besøgende, medmindre hjemmesiden bliver markedsført og er designet og opsat med dette in mente. Det kræver blandt andet, at din nye WordPress-hjemmeside er designet og opsat efter SEO-tekniske retningslinjer, samtidig med at den er designet med markedsføring for øje.

Uanset, om du planlægger at drive besøgende via Googles organiske søgeresultater, Google Ads, Facebook-annoncering eller en hvilken som helst anden form for online markedsføring, er det muligt med de WordPress-hjemmesider, jeg designer.

Jeg ved, hvordan en hjemmeside skal designes og opsættes, så du får mest muligt ud af den trafik, der kommer ind på din hjemmeside – og dermed også, hvordan du får mest muligt ud af de penge, du bruger på at markedsføre din virksomhed.

p

Vil du videre mere om WordPress?

Forneden besvarer jeg de mest almindelige spørgsmål relateret til WordPress.

Har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Mobile first

Responsive hjemmesider designet efter mobile first konceptet

Jeg designer din WordPress hjemmeside med de nyeste teknikker inden for webdesign, så din hjemmeside fremstår professionel og indbydende fra en mobil, tablet og computer. Din WordPress hjemmeside bliver mobilvenlig og responsiv, hvilket betyder, at din WordPress hjemmeside tilpasser sig alle størrelser på skærme.

Mobile first – Responsive hjemmesider i WordPress

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)