Ny WordPress hjemmeside

Gennemtænkte WordPress hjemmesider designet til at konvertere nye kunder

Får du ikke nok resultater ud af din hjemmeside? Jeg kan designe din nye hjemmeside i WordPress, med fokus på at konvertere dine besøgende til kundehenvendelser.

Få et uforpligtende tilbud

Kom i gang

WordPress webdesigner med 8 års erfaring i strategisk webdesign

I dag besøger dine kunder din hjemmeside inden, før de handler med dig. Med en ny, moderne hjemmeside i WordPress fremstår du mere professionel og troværdig.

Wordpress webdesigner

Bedre brugeroplevelse

Skab tryghed og en bedre oplevelse for dine kunder – og giv flere kunder lyst til at kontakte dig direkte fra din hjemmeside

Responsiv WordPress hjemmeside

Mobilvenligt design

Langt over halvdelen af danskerne besøger hjemmesider fra mobiltelefon. Se godt ud på alle platforme med vores design

Få flere henvendelser gennem WordPress websites

Flere henvendelser

Få en WordPress hjemmeside, der gør det nemt for dine kunder at kontakte dig med kontaktformularer og ring-mig-op-knapper.

WordPress CMS

Det rigtige valg af platform, forberedt til fremtiden

Du får et bagomliggende system med et brugervenligt kontrolpanel og brugerflade, som du kan tilgå over alt – uden at skulle foretage en installation. Det er verdens mest foretrukne platform med uendelige muligheder.

Det er vigtigt at understrege, at WordPress hjemmesider ikke er ens.

Hjemmesiderne bygges på forskellige temaer og moduler. Mere end 85% af de danske WordPress webdesignere, anvender ikke fremtidssikrede byggesten. Når du vælger mig, er du sikret intet andet end det bedste. 

  • Nemt at opdatere og vedligeholde
  • 100% kontrol og fuld ejerskab
Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

WordPress priser

Hvad koster en WordPress hjemmeside og hvordan foregår processen?

Da jeg primært laver skræddersyede hjemmesider, kan jeg desværre ikke give dig en fastpris på dit projekt, før jeg kender dine ønsker. Prisen afhænger af bl.a. projektets krav og ønsker til funktioner og udfordringer samt størrelsen på hjemmesideprojektet.

Størstedelen af mine hjemmeside løsninger i prislejet 10.000-30.000 kr. ex. moms, som kan give dig en nogenlunde prisindikation på forhånd.

Når vi har afdækket dine behov, og jeg har fået en god fornemmelse for projektet, kommer jeg med en pris på din nye hjemmeside. Det er den pris du skal forholde dig til, og kun den pris. Prisen er en engangsbetaling, hvor du betaler en procentdel upfront og resten når siden er klar til at gå i luften.

At spørge efter en pris på en hjemmeside før jeg har afdækket og forstået dine behov, er ligesom at spørge efter en pris på en bil, uden at fortælle hvilken bil du er på udkig efter.

Skal du have en Up! eller en Sportsvogn?

Mobile first – Responsive hjemmesider i WordPress

Mobile first

Responsive hjemmesider designet efter mobile first konceptet

Jeg designer din WordPress hjemmeside med de nyeste teknikker inden for webdesign, så din hjemmeside fremstår professionel og indbydende fra en mobil, tablet og computer. Din WordPress hjemmeside bliver mobilvenlig og responsiv, hvilket betyder, at din WordPress hjemmeside tilpasser sig alle størrelser på skærme.

WordPress hjemmeside design

“Et godt webdesign formidler dit budskab og sælger dit produkt eller serviceydelse. Spiller hjemmesiden ikke, kan du godt glemme markedsføring.“

Det er ligegyldigt hvor meget trafik du får, hvis trafikken ikke omdannes til salg.

 

Kombiner med Online markedsføring

Jeg kan også hjælpe dig til succes gennem online markedsføring

En ny WordPress hjemmeside kan ikke stå alene, hvis du skal få et stabilt flow af nye kunder. Du udarbejder heller ikke en fantastisk brochure eller flyer, for bare at ligge den i en kælder. Jeg kan hjælpe dig med at tiltrække nye kunder gennem markedsføring af din WP hjemmeside.

Kunne du tænke dig et stabilt og skalerbart flow af nye kunder hver uge?

Jeg kan hjælpe dig med at få flere kunder i røret og flere aftaler i kalenderen via Facebook og Google, og sørger for at du får et stabilt flow af nye kunder hver uge. Har du plads til at tage flere kunder ind?

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)

Nicolai Sørensen

Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup
Kontor i Hørsholm og Glostrup
CVR-nummer: 34810184

w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej @ nicolaisoerensen.dk
Sig hej – det gratis.

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 20
Lørdag - Søndag: Kl. 10 - 16
Mails besvares på dagligt

Lækkert indhold til SEO – værsgo’ at scrolle op

Responsive hjemmesider i WordPress

Vidste du, at 80% som vil prøve en ny café eller restaurant, søger på Google? Og var du klar over, at mere end 60% af dine potentielle kunder finder dig på sin Smartphone eller Tablet?

Jeg henvender sig til mindre- og mellemstore firmaer og iværksættere og udvikler professionelle responsive hjemmesider, der kan sælge!

Garanteret 100% responsiv hjemmeside

Ca. 60% af besøgende, besøger din hjemmeside på en Smartphone eller Tablet.

Jeg tilbyder kreative og moderne responsive hjemmesider sat op i WordPress med opdateringsmodul. I dag er responsivitet fundamentalt, hvis du ønsker din virksomhed til at fremstå professionel på internettet. Dine konkurrenter ved det måske allerede, og ellers er det kun et spørgsmål om tid. For relativt få penge, kan du fremtidssikre din virksomhed med en hjemmesideløsning, der lever op til nutidens standarder!

Hjemmeside opbygget responsivt i WordPress

WordPress er det mest anerkendte Open Source CMS i hele verden.

Du får et bagomliggende system med et brugervenligt kontrolpanel og brugerflade, som du kan tilgå over alt – uden at skulle foretage en installation. Det er en yderst professionel hjemmesideløsning et hav af muligheder og funktioner.

En responsiv hjemmeside giver bedre resultater på Google

Var du klar over, at responsive hjemmesider får top placeringerne på Google når du søger med din smartphone?

Nemlig! Smartphones søgefunktion på Google er optimeret. Google ved, hvis du benytter en smartphone. Derfor prioritere Google hjemmesider der er indexeret “Mobilvenlig” først. Hvis dine konkurrenter i området har betalt dyre domme for søgemaskineoptimering, men ikke har en mobilvenlig responsiv hjemmesideløsning, er der god chance for, at du vil få en bedre placering på Google, så dine potentielle kunder søger på dine ydelser/arbejdsopgaver i området.

Webdesign der skaber værdi for din virksomhed

Få flere kunder og større omsætning i din virksomhed med et godt webdesign.

Et godt webdesign formidler virksomhedens budskab og sælger dit produkt eller serviceydelse. Din hjemmeside er virksomhedens online identitet. Lever virksomhedens hjemmeside ikke op til kundernes forventninger, går de videre til dine konkurrenter. Hver gang en potentiel kunde besøger din hjemmeside og ikke bider på, har du mistet en potentiel kunde. Så kan du spørge dig selv, om det er på tide at investere i en professionel responsiv hjemmeside og lokal søgemaskineoptimering hos mig. Jeg har stor erfaring med online markedsføring, branding og konvertering – og jeg er knald god til det!

Vil du høre nærmere?

Fortæl mig om dine ønsker, så finder vi den løsning som passer nøjagtigt til dine behov.

Alle projekter er forskellige – derfor er det vigtigt at vi har en god kommunikation allerede fra start af. Når dine behov er afdækket og vi har en klar aftale, kan du blot læne dig tilbage og lade mig klare de svære tekniske opgaver.

Ring til mig på tlf.: 30 63 31 11 eller send mig en besked for at høre nærmere.