Hvorfor bruge WordPress?

september 28, 2021
Hvorfor bruge WordPress?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør bruge WordPress. WordPress er verdens mest udbredte CMS, det er gratis, og så er det enormt brugervenligt. Det er dog ikke det eneste. Herunder kan du læse mere om, hvorfor du bør bruge WordPress.

Hvorfor bruge WordPress?

Hvorfor bruge WordPress? Det er der mange svar på. Det mest indlysende er, at platformen er utroligt brugervenlig og nem at lære. Herudover er WordPress open source, hvilket betyder, at alle kan downloade, installere, redigere og udvide systemet gratis.

I princippet kan du derfor bygge din egen WordPress hjemmeside, uden det koster dig en krone. Systemet kan snildt måle sig med langt dyrere CMS’er, men det er ikke prisen, der er den afgørende grund til, at du bør bruge WordPress.

Dér, hvor WordPress virkelig brillere, er i forhold til brugervenligheden. Systemet er nemt at lære, og når først, du har afsat nogle timer til at forstå brugerfladen, vil du være i stand til at opdatere og vedligeholde din hjemmeside direkte fra browseren.

Du behøver altså ikke at involvere en udvikler, hver gang du skal oprette nye undersider, ændre i menustrukturen, redigere i teksten eller stort set alle andre opgaver, som du løbende skal varetage, når du driver et website.

Der findes et væld af temaer til WordPress

En af grundene til, at du bør bruge WordPress, er, at du har mulighed for at installere en lang række temaer på din hjemmeside. Det gør, at du kan få en professionel hjemmeside, selvom du ikke er webdesigner – og det er en stor fordel, hvis du har et sparsomt budget.

Nogle temaer er låste i deres layouts, mens andre er bygget med en såkaldt page builder. Er sidstnævnte tilfældet, har du mulighed for at ændre i stort set alle elementer på din hjemmeside, så du får lige netop det layout, du ønsker dig.

På den måde kan du helt undlade at involvere en webdesigner eller udvikler, når du skal bygge en hjemmeside. Der kan dog alligevel være god grund til at få designet din hjemmeside af en professionel, hvis ønsker en skræddersyet og konverteringsoptimeret løsning.

Pluings gør det muligt at udvide din hjemmeside

WordPress har som standard ikke ret mange funktioner, men det er der heldigvis råd for. Der bliver hele tiden udviklet nye plugins, som du kan installere på din hjemmeside for at tilføje ekstra funktionalitet. Nogle plugins er gratis, mens andre koster penge.

Du kan blandt andet hente plugins til følgende:

  • Kontaktformular
  • Forum
  • Cookie-notifikation
  • Popups
  • SEO
  • Billedkomprimering
  • Cache

Listen kunne fortsætte, da der findes plugins til stort set alle funktionaliteter, man kan komme i tanke om. Det kan i mange tilfælde godt betale sig at vælge et plugin, der koster penge, da disse i oftere bliver opdateret oftere end de gratis alternativer.

Plugins gør det muligt at bygge websites med kompleks funktionalitet, selvom du ikke har forstand på programmering. Dette er blandt de primære grunde til, at du bør bruge WordPress frem for de andre alternatvier på markedet.

Skal jeg hjælpe dig med din med WordPress?

Jeg har arbejdet som webdesigner og marketing-konsulent med speciale i WordPress i mere end 10 år. Det betyder, at jeg i 9 ud af 10 tilfælde kan hjælpe dig med de de udfordringer, du har på din WordPress-hjemmeside.

Du kan også få hjælp til at bygge en konverteringsoptimeret WordPress-hjemmeside, der matcher din virksomheds identet. Jeg designer professionelle hjemmesider, der i mange tilfælde kan erstatte en sælger, da den sikrer et fast flow af nye kunder hver måned.

Kontakt mig på (+45) 30 63 31 11 eller hej@nicolaisoerensen.dk, hvis du ønsker en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du får altid et indledende prisestimat, som du kan forholde dig til, før jeg udarbejder et konkret tilbud.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 9 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

WordPress eller Wix?

WordPress eller Wix?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge WordPress eller Wix til din nye hjemmeside? Der er stor forskel på de to...

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Spørgsmål: Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular.

Tilbud: Du er også velkommen til at starte en uforpligtende dialog, hvis du er på udkig efter en seriøs samarbejdspartner du kan samle din hjemmeside og din online markedsføring hos.

Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)