Divi designer & ekspert

Danmarks førende Divi Theme designer og ekspert med +600 referencer

Jeg har bygget flere end 600 hjemmesider med Divi, hvilket gør mig til landets førende Divi-ekspert. Jeg kender til alle mulighederne med Divi, og jeg kan hjælpe dig med alt fra udvikling af en ny hjemmeside og optimering af din eksisterende til troubleshooting og generel vedligeholdelse.

Få et uforpligtende tilbudLæs mere om WordPress

Få hjælp til dit eksisterende website i Divi eller lad mig designe et splinternyt

Divi er blandt de absolut mest populære WordPress-temaer på markedet – og det er der god grund til. Divi er ikke bare et tema, men en fleksibel page builder, som gør dig i stand til at bygge stort set alle former for hjemmesider i WordPress.

Når du vælger at basere din hjemmeside på Divi, får du en flot og æstetisk hjemmeside, som er nem at vedligeholde og videreudvikle på. Du behøver hverken at kunne kode eller have særlige IT-kompetencer for selv at kunne vedligeholde din Divi-hjemmeside.

Jeg har designet flere end 600 hjemmesider i Divi siden 2011, hvilket gør mig til landets førende Divi ekspert. Jeg kender alle de muligheder, der er i temaet, og jeg har udviklet en arbejdsproces, der gør, at jeg kan komme i mål med din nye hjemmeside på rekordtid.

Hvorfor vælge Divi?

Først og fremmest bør du vælge Divi, hvis du ønsker en hjemmeside, som er nem at opdatere og vedligeholde. Som Divi-designer sørger jeg for at opsætte din side, så den er både æstetisk og funktionel på én og samme tid.

Det gør jeg med den smarte drag and drop-builder, som betyder, at jeg ikke er nødt til at kode noget fra bunden – og det gør, at du sparer tid på udvikling af din hjemmeside. Det giver dig ligeledes mulighed for selv at opdatere og vedligeholde hjemmesiden.

Der findes mange andre page buildere på markedet, men som Divi-ekspert vil jeg naturligvis advokere for, at Divi er den absolut bedste og mest fleksible. En af fordelene ved Divi er, at du ser hele designet i frontenden.

Det betyder, at du kan se de ændringer, du laver med det samme – og det gør det utroligt overskueligt, når du skal opdatere din hjemmeside ved eksempelvis at indsætte nyt tekst, flytte rundt på elementer, ændre billeder eller lignende.

Du får således en avanceret hjemmeside med et lækkert og fleksibelt layout, som ville koste langt mere, hvis den blev udviklet fra bunden – og så er den samtidig langt nemmere for dig at opdatere, selvom du sparer penge på udvikling.

Få redesignet din hjemmeside af en kompetent Divi-designer

Der er utroligt mange hjemmesider, som er baseret på Divi, da det er blandt de mest udbredte WordPress-temaer på markedet. Hvis du i forvejen har en Divi-hjemmeside, som du synes trænger til en visuel makeover, kan jeg som Divi-designer hjælpe dig.

Jeg tilbyder hjælp til optimering af design på eksisterende Divi-hjemmesider, uden du er nødt til at købe et helt nyt website. Det giver dig mulighed for at beholde din nuværende hjemmeside, således det udelukkende er layoutet der får en visuel makeover, så det fremstår mere moderne og professionelt.

Når jeg som Divi-designer hjælper virksomheder med at finpudse deres site, er det altid med konvertering in mente. Det vigtigste for mig er, at du får en flot og funktionel hjemmeside, som er i stand til at omsætte din trafik til betalende kunder i din forretning.

Derfor tager vi altid en indledende snak omkring, hvad dine målsætninger for redesignet er. Hvis du eksempelvis ønsker flere henvendelser, fokuserer jeg på at skabe et lækkert website, som leder den besøgende hen til kontaktformularen.

Få vedligeholdt din hjemmeside af en Divi-ekspert

Har du brug for en Divi-ekspert til at opdatere og vedligeholde din hjemmeside, er jeg det helt rigtige valg. Jeg har udviklet så mange hjemmesider i Divi, at jeg kender alt til systemet. Din Divi-hjemmesider er med andre ord i trygge hænder hos mig.

Jeg tilbyder faste aftaler, hvor jeg står for løbende vedligeholdelse af din Divi-hjemmeside. Når du har brug for at udvide med nye undersider, ændringer af indhold, optimering eller lignende, giver du mig et kald eller sender en mail, og så sørger jeg for, at det sker.

Du kan godt bruge mig som Divi-ekspert, selvom jeg ikke har designet eller opsat din side. I de fleste tilfælde vil et samarbejde dog betyde, at jeg optimerer din side, så den står så skarpt som muligt, før vi opretter en vedligeholdelsesaftale.

Hvis du har behov for løbende udvikling af din hjemmeside, tilbyder jeg desuden klippekortsløsninger, hvor du kan købe et bestemt antal timer, som du kan bruge, når du har behov for det. Du kan læse mere omkring mine timepriser her.

Opret en supportaftale med en Divi-ekspert

Når du vælger mig som Divi-ekspert, og jeg har designet og opsat din hjemmeside, bliver du ikke efterladt til dig selv. Du bliver altid tilbudt en fleksibel supportaftale, som matcher dine nøjagtige behov. Supportaftalen sikrer, at din hjemmeside holdes sikker og opdateret.

Det gør, at du kan være sikker på, at din hjemmeside altid er teknisk vedligeholdt, så al funktionalitet fungerer nøjagtigt, som det skal. Samtidig er du sikker på, at din hjemmeside ikke bliver hacket, fordi den ikke er opdateret.

Når du bruger mig som Divi-ekspert til løbende opdatering af dit site, er du sikker på, at alle ændringer og nye tiltag udføres korrekt – både i forhold til SEO, loadspeed og den visuelle fremtoning på din hjemmeside.

Jeg tilbyder 3 forskellige supportpakker, som indeholder tekniske opdateringer og sikkerhedsvedligeholdelse, mens du også kan tilkøbe WordPress-hjælp hver måned. De større pakker er til veletablerede virksomheder, mens de mindre pakker er dig, der driver en mindre virksomhed, men ikke ønsker selv at bøvle med teknikken.

Opret en supportaftale og få følgende fordele: 

  • Undgå hackerangreb
  • Undgå tekniske udfordringer
  • Undgå unødvendige nedbrud
  • Få foretaget automatisk backup
  • Få hurtig hjælp af en kompetent Divi-ekspert

Få en hjemmeside, der er nem at opdatere

Jeg har gennem tiden stiftet bekendtskab med et hav af forskellige WordPress-temaer og page buildere. Mange er gode, men i min optik er der ingen, der kan sammenlignes med Divi – og det er derfor, jeg har valgt udelukkende at profilere mig som Divi-designer og ekspert.

Den primære årsag til, at jeg bruger Divi, er, at det er utroligt nemt at designe og redigere en Divi-hjemmeside. Det gælder både for mig selv, men også for mine kunder. Når jeg som Divi-designer bygger en hjemmeside til dig, ejer du den 100% efterfølgende.

Du har selv mulighed for at opdatere alt indhold, da der ikke er noget, der er kodet fra bunden. Det betyder, at du kan ændre i hele layoutet, hvis du får behov for det, og du er således ikke låst til at købe udviklingstimer af en Divi-ekspert for at opdatere dit site.

Når du skal opdatere og vedligeholde din Divi-hjemmeside, gør du det direkte via page builderen. Her kan du se ændringerne med det samme, så du er sikker på, at du ikke ødelægger din hjemmeside.

Vælg mig som Divi-designer og spar penge på udvikling

Det er muligt at bygge avancerede hjemmesider med Divi, uden at alt skal udvikles fra bunden. Det betyder, at du sparer utroligt mange penge på din hjemmeside, hvis man sammenligner med én, hvor alt er kodet fra bunden.

Sandheden er, at der i langt de fleste tilfælde ikke er behov for en hjemmeside, som er kodet fra bunden. Faktisk vil ofte gøre, at du får sværere ved at opdatere og vedligeholde din hjemmeside selv, da det kræver, at du har en udvikler inde over.

Samtidig er der mulighed for at genbruge elementer med Divi. Det gør, at jeg som Divi-designer kan bruge forskellige elementer, som jeg har brugt på andre hjemmesider, hvorefter jeg kan ændre i dem, så de matcher din virksomheds identitet.

Det giver mig mulighed for at bygge avancerede og æstetiske layouts på kort tid, da jeg ikke skal bygge alt fra bunden hver gang. De fleste sider har sektioner, som går igen, og som der derfor ikke er nogen grund til at skulle bygge hver gang.

I sidste ende gør alt dette, at du sparer mange penge på din hjemmeside, når du vælger mig som Divi-ekspert og Divi-designer. Du kan nå det hele på den halve tid, selvom du får en hjemmeside, der ligner og kan det samme som én, der har kostet væsentligt mere.

Hvorfor vælge mig som Divi-ekspert?

Der er mange grunde til, at du bør vælge mig som Divi-ekspert. Jeg har designet flere end 800 Divi-hjemmesider gennem tiden, og det betyder, at jeg kan bryste mig af at være landets førende Divi-ekspert. Jeg kender alt til systemet, og jeg kan derfor garantere dig et uovertruffent resultat, som matcher dine forventninger.

Selvom du kan bygge utroligt avancerede hjemmesider med Divi uden at kunne kode, kræver det, at du kender til alle mulighederne i temaet. Derfor kan det være svært at bygge dit eget site, som ser ud, nøjagtigt som du gerne vil have det.

Jeg har den erfaring, der skal til for at lave lækre og funktionelle hjemmesider på rekordtid, som ikke alene matcher din virksomheds identitet, men som også kan tiltrække besøgende og få dem til at kontakte dig, så din forretning vækster.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Start et samarbejde

Skal jeg hjælpe dig?

Jeg hjælper både store og små virksomheder, og jeg sætter en stor ære i ærlighed, professionalisme og gensidig respekt. Jeg forstår, at du driver en forretning, og at du ikke passer ned i en kasse. Hos mig får du et skræddersyet samarbejde – uden bekymringer.

Ring på 30 63 31 11 eller udfyld min kontaktformular, så tager vi en snak om dine ønsker og udfordringer, og så kommer jeg med en pris og information såsom leveringstid mv.

Dansk Divi designer & ekspert

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)