Online marketing konsulent

Kunne du tænke dig et stabilt og skalerbart flow af nye kunder hver uge?

Jeg hjælper dig med at få flere kunder i røret og flere aftaler i kalenderen via online markedsføring, og sørger for at du får et stabilt og skalerbart flow af nye kunder hver uge. Book en gratis potentialevurdering – 100% gratis & uforpligtende.

Få hjælp til at tiltrække flere kunder

Online markedsføring

Jeg kan hjælpe dig, uanset om du mangler kunder eller vil skalere

Jeg skaffer dig kunder gennem kanalerne Google Ads, SEO, Facebook annoncering, Linkedin annoncering m.m. Fællesnævneren for disse kanaler er, at du kan spore effekten af din indsats, og de er yderst kosteffektive sammenlignet med offline marketing.

Skræddersyede strategier

Få mest muligt ud af dit marketing budget

Alle cases er forskellige, men fælles er, at mulighederne indenfor online markedsføring er uendelige! Derfor er det for de fleste uoverskueligt, hvilke kanaler og strategier man som virksomhed skal bruge for at skabe de bedste resultater.

Jeg analyserer din branche og din case, og finder frem til den løsning, der har det største potentiale og fordeler fokusområderne herefter. Du har mit ord på, at jeg kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit marketing budget.

Online marketing kanaler

Sådan skaffer jeg en strøm af nye kundehenvendelser til din forretning

Jeg lever af at skabe bedre forretning og omsætning for virksomheder og iværksættere. Med mig som din freelancer får du en fullstack alt-i-én marketing nørd.

Organisk SEO

I dag er konkurrencen høj på Google utrolig høj. Vil du opnå resultater, skal du være villig til at betale mandetimerne. Undgå at blive narret af salgskonsulenterne, og vælg i stedet en prof. Organisk SEO er en god mulighed i mange situationer, men også et langsigtet valg.

Google Ads

Vi bruger allesammen Google til at finde det, vi mangler, så hvorfor ikke annoncere dér? AdWords er Googles eget værktøj, som kan give dig gode, brugbare resultater. Jeg kan hjælpe dig med at sætte det hele op i AdWords og holder styr på dine kampagner med løbende aftaler.

Facebook Ads

Bruger du, eller vil du gerne bruge, Facebook til online markedsføring? Markedsføring via Facebook kan give et rigtig flot afkast, hvis det benyttes rigtigt. Facebook kan være en utrolig god salgskanal, hvis man har godt styr på sin målgruppe eller anvender Retargeting.

E-mail marketing

Hvis du har en kompleks eller lang købsprocess, kan E-mail marketing være vejen frem. Kort forklaret, sætter vi et automatisk E-mail flow op, som varmer potentielle kunder op gennem værdifuldt content. E-mail marketing er også særdeles godt til eksempelvis webshops.

Eksempler på andre kunder jeg har hjulpet gennem online markedsføring

Vil du også have hjælp til et stabilt flow af nye kunder?

RB Eriksen A/S

639%

Flere leads

28%

Gns. lavere Bounce rate

84%

Længere besøgstid på sitet

Byg & Idé

Fra 0 til 120

Gns. Leads pr. måned

+4.000.000

Værdi af opgaver pr. måned gennem sitet

261%

Forbedret konverteringsrate

Finance 4U A/S

93%

Flere leads

13%

Gns. lavere Bounce rate

1-3

Topplaceringer på alle søgeord

Freetrailer Group A/S

12%

Flere online bookinger

68%

Gns. billigere bookinger (CPA)

5X

Flere App downloads

Pates Gulve ApS

Fra 5 til 180

Gns. Leads pr. måned

4

Nyansættelser for at kunne følge med

471%

Gns. forbedret konverteringsrate

Hjertebegravelse ApS

Fra 0 til 60

Gns. Leads pr. måned

Fra 2 til 7

Forøgelse af forretninger

89%

Længere besøgstid på sitet

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Marketing ekspert

Få hjælp af din ekspert i online markedsføring fra København

Jeg tilbyder online markedsføring, der øger trafikken til din hjemmeside og konverterer de besøgende til kunder. Få hjælp til at lancere effektive kampagner, der sikrer dig mere omsætning.

Få flere kunder gennem online markedsføring

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)

Freelance specialist i online markedsføring, der virker

Når du vælger mig som online marketing-konsulent, får du en dedikeret ekspert i online marketing, der sikrer dig flere besøgende på din hjemmeside – samt at dine besøgende bliver konverteret til kunder, så du får mere ud af din hjemmeside.

Jeg arbejder primært med SEO og Google Ads, men jeg har dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe med alt fra Facebook-annoncering til Display-annoncering. Det betyder, at selvom jeg fungerer som freelance marketing-specialist, har jeg mulighed for at hjælpe med stort set alle discipliner indenfor online marketing.

Markedsføring med SEO

Markedsfør din hjemmeside med SEO

En af mine helt store styrker er organisk søgemaskineoptimering, der går ud på at optimere din hjemmeside, så den får bedre placeringer i søgeresultaterne. Jeg har 9 års erfaring med SEO, og jeg er blandt 1% bedste online marketing-eksperter i Danmark.

SEO er en forkortelse for søgemaskineoptimering, og det er blandt de mest lukrative metoder indenfor online markedsføring. Som SEO-specialist ser jeg på, hvordan jeg kan optimere din hjemmeside, både indholdsmæssigt og teknisk, så du opnår bedre placeringer på de søgeord, der er relevante for netop din forretning.

SEO er en holistisk disciplin indenfor online markedsføring, hvorfor jeg altid vurderer, hvor indsatsen skal lægges, for at du får mest muligt ud af at hyre mig som online marketing-konsulent.

Herudover arbejder jeg aktivt med linkbuilding, som er blandt de mest effektive metoder indenfor søgemaskineoptimering. Helt konkret går det ud på, at bygge indgående links til din hjemmeside. Google ser et link som en anbefaling, og har du mange stærke links til din hjemmeside, bliver den tildelt en større værdi i forhold til konkurrerende sider, der ikke har gode, indgående links.

Du kan læse mere om, hvordan jeg helt konkret kan hjælpe din forretning med at vækste gennem SEO her.

Online markedsføring med garanti

Når du hyrer mig som freelance marketing-specialist med henblik på at øge dine placeringer i søgeresultaterne, er det, fordi du stoler på, at jeg kan skabe mærkbare resultater.

Faktisk er jeg så sikker på, at jeg kan få dig på side 1 inden for 6-9 måneder, at jeg er villig til at give garanti på mine SEO-ydelser, når du hyrer mig som online marketing-konsulent. Får jeg ikke din hjemmeside på side 1 i Google indenfor den aftalte tidsramme, arbejder jeg gratis, indtil vi når i mål.

Markedsføring med Google Ads (AdWords)

Markedsfør din hjemmeside med Google Ads

Google Ads er min anden helt store kompetence. Hvis du ikke kender Google Ads, er det en disciplin indenfor online markedsføring, der læner sig op ad SEO. Forskellen er, at du betaler, når en bruger klikker på din hjemmeside i søgeresultaterne.

Konkurrencen er i dag hårdere end før i tiden, og prisen for et klik varierer, afhængigt af hvor stor konkurrence der er på den enkelte søgeforespørgsel. Af samme grund fungerer Google Ads ikke for alle virksomheder.

Før vi starter et samarbejde, undersøger jeg dine muligheder, så vi er sikre på, at du kan opnå fornuftige resultater med Google Ads. Vurderer jeg, at det er muligt at styrke din forretning, så du får flere henvendelser, lægger vi en strategi for, hvordan vi opnår din målsætning.

Det primære mål med Google Ads er at skabe flere henvendelser så billigt som muligt. Generelt har mine kunder en gennemsnitlig konverteringsrate på 20,4 %, hvilket er tårnhøjt. Det skyldes blandt andet, at jeg opsætter dine annoncer, så de er rettet efter personer, der er klar til at handle.

Du modtager løbende en rapport, der danner overblik over din performance, så du kan følge med i, hvordan dit marketingbudget bliver brugt, og hvad du får ud af det. Du kan læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med Google Ads her.

Én online marketing-konsulent til alle ydelser

Når du vælger mig som leverandør af online markedsføring, er det fordi, du ønsker at skabe mærkbare resultater, der øger din omsætning. Samler du alle ydelser hos mig, er jeg sikker på, at jeg kan vækste din forretning.

Jeg foretrækker at arbejde med online markedsføring for hjemmesider, jeg selv har designet og udviklet, da det giver mig det bedste udgangspunkt for at skabe resultater. 9/10 gange kan jeg opnå en højere konverteringsrate, hvis jeg selv har designet hjemmesiden.

Skal jeg hjælpe dig med online markedsføring?

Vil du vide mere? Kontakt mig på (+45) 30 63 31 11, send en mail på hej@nicolaisoerensen.dk eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med online markedsføring. Det er gratis og helt uforpligtende.

Jeg vurderer altid fra kunde til kunde, hvor den primære indsats skal lægges, for at vi kan opnå de absolut bedste resultater. Derfor tager vi altid en indledende snak, hvor jeg spørger ind til budget, mål og ønsker til din online markedsføring-indsats.

Hvis vi du fornemmer, at vi er et match, aftaler vi et møde, der enten kan foregå på mit kontor i København, hos din virksomhed eller i de kontorlokaler, jeg har adgang til, i København.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?