Mine priser

Skræddersyede priser fokuseret om din forretning, dine mål og dit budget 

Her på siden kan du læse lidt mere om, hvad det koster at hyre mig som din webdesigner eller online marketing specialist i kortere eller længere tid. Det er muligt at hyre mig til fast samarbejde, på klippekortsløsning (10, 20 eller 30 timer) eller til et afgrænset projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Kom godt i gang

Timepris vs. fast tilbud

Jeg sætter som regel en fast pris på design af hjemmesider, mens markedsføring er en løbende service. Til markedsføring benytter jeg en fast generel timepris, hvor du som kunde kun betaler for den tid, jeg rent faktisk bruger (pr. pågyndte kvarter).

Timepris

800,- ex moms

Skal du bruge en webdesigner eller konsulent i en time eller to, er dette løsningen for dig. Helt små opgaver kan ofte klares på timebasis. Vælg klippekort ved længere samarbejde.

Klippekort

10, 20 eller 30 timer

Jo flere timer du booker, jo bedre timepris får du. Jeg anvender den klassiske klippekortsordning i forbindelse med online markedsføring og opgaver forbundet med din hjemmeside.

Fast tilbud

Variabel pris

Jeg har lang erfaring i at vurdere en opgaves art og omfang og dermed timeforbrug. Tilbud er altid bindende, så du er sikker på, at projektet leveres til en fast pris.

Betal kun for den tid, du bruger

Spar op til 15%

Klippekort kan være en rigtig god løsning, hvis du ved, at du skal bruge hjælp til online markedsføring løbende, men gerne vil spare nogle procenter i forhold til den normale timepris. Jo større klippekort du køber, jo flere penge kan du spare.

L

Bliv bekendt

Spar 5% på 10 timer (760 kr./t)

7.595,-

L

Bliv venner

Spar 10% på 20 timer (720 kr./t)

14.395,-

L

Bliv bedste venner

Spar 15% på 30 timer (680 kr./t)

19.995,-

Behovsafdækning

“Når du kontakter mig for pris på en opgave, får du den næsten aldrig med det samme i telefonen.“

Korrekt prissætning i tilbud/estimat kræver nemlig, at jeg har haft mulighed for at sætte mig ind i den konkrete opgave først.

Skræddersyede priser

Alle opgaver er forskellige

Ingen opgaver er ens. Heldigvis for mig og dig!

Selvom fx design af hjemmesider eller online markedsføring altid indebærer mange af de samme processer, er der stor forskel på den individuelle opgave. Når opgaver aldrig er helt ens, betyder det tilsvarende, at priser altid vil være lidt forskellige.

Du betaler aldrig for mere, end hvad du får – eller hvad jeg reelt bruger af timer på netop dit projekt. Projekter på timebasis faktureres pr. påbegyndt kvarter. Jeg kunne også fakturere pr. påbegyndt time, men jeg mener, at mit system er mere ærligt.

Alle oplyste priser på hjemmesiden er vejledende. Det er vigtigt at understrege. Nogle gange kan prisen være lidt højere eller lidt lavere end de nævnte. Derfor er det en god idé at kontakte mig for at få en fast pris på netop din opgave. Jeg er sikker på, du bliver gladelig overrasket.

Er du klar til en uforpligtende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 14,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

Online

7 + 14 =

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere om samarbejdsmuligheder?

Nicolai Sørensen

Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup
Kontor i Roskilde & København
CVR-nummer: 34810184

w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej @ nicolaisoerensen.dk
Sig hej – det gratis.

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 20
Lørdag - Søndag: Kl. 10 - 16
Mails besvares på dagligt

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)