Ekspert i Shopify webshop

Vi designer effektive Shopify webshops der konvertere nye kunder effektivt

Start en dialogHvad koster det?

Shopify ekspert designer

Vi designer effektive webshop løsninger, der konverterer

Vi arbejder sammen med ambitiøse virksomheder, der går op i detaljen og værdsætter et professionelt slutresultat. Vi designer unikke købsrejser – som dine kunder vil elske.

Shopify webshop

Sælg mere med en professionel webshop i Shopify

Få en professionel webshop, der gør det muligt at sælge dine produkter over nettet. Med en brugervenlig og konverteringsoptimeret webshop bliver du synlig for potentielle kunder fra hele landet.

Pris:
Fra 15.000 kr.

Levering:
3-6 uger

CMS:
Shopify

Mød den dygtige Shopify designer Thomas

Er du på udkig efter en Shopify-ekspert der kan levere en effektiv e-commerce løsning, som kan betale sig? Så er Thomas den helt rette. Thomas leverer let tilgængelige e-commerce løsninger (primært Shopify), der hjælper din virksomhed med at opnå online succes.

  • 4 års erfaring som Shopify designer
  • Grafisk stærk profil med forretningsforståelse
  • Skaber høj ROAS på gennem Facebook Ads

Hvorfor vælge os?

Få en Shopify webshop-løsning, der dækker alle dine behov

Skræddersyet design

Vi designer flotte og professionelle webshops der konverterer kunder med stor succes.

Nem administration

Shopify er det nemmeste webshop CMS at administrerer og vedligeholde som kunde.

Fast kontaktperson

Thomas bliver din webshop specialist og din faste kontaktperson – med mig på sidelinjen.

Intuitivt checkout

Et intuitivt checkout-flow sikrer, at kunderne har nemt ved at gennemføre handlen.

Fokus på konvertering

Solid og anerkendt erfaring inden for konverteringsoptimering og salgspsykologi.

Ingen binding

Vores kunder skifter sjældent væk. Derfor behøver vi hverken kontrakter eller bindinger.

Webshop priser

Er du til en standardiseret eller skræddersyet webshop?

Pris for billig hjemmeside

Professionel Shopify webshop

Velegnet til nystartede virksomheder der ønsker en flot og brugervenlig webshop i Shopify.

15.000 – 25.000 kr.

Ekskl. moms

Pris for professionel hjemmeside

Avanceret Shopify webshop

Velegnet til virksomheder der ønsker en skræddersyet webshop på 1. klasse.

25.000 – 40.000 kr.

Ekskl. moms

Hjælp til Shopify

Få hjælp til Shopify udvikling og optimering

Står du over for en udfordring med Shopify? Skal du have integreret nye moduler eller udvidelser til din webshop? Har du brug for professionel sparring eller blot en Shopify-ekspert, der kan udfører almindelige opgaver på rekort-tid?

Shopify bureau eller freelance?

Skal du bruge en Shopify bureau eller en freelancer?

Når du vælger os, så får du et lille dedikeret team af ildsjæle, hvor du kommer til at arbejde sammen med Nicolai Sørensen og Thomas E. Vi anser os selv som freelancere, selvom vi er et lille team.

Hos os slipper du for en kundeservice-afdeling, og vi er store nok til at løfte svære og tunge opgaver, men små nok til at arbejde tæt med dig

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Webshop FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge Shopify eller WooCommerce til webshop?

Der findes mange forskellige CMS’er, du kan vælge, når du skal starte en webshop. De mest populære løsninger for små og mellemstore webshops er Shopify og WooCommerce – men hvilken løsning er egentlig bedst?

Det afhænger af dit behov, budget og dine tekniske færdigheder. En Shopify-webshop er klart den mest brugervenlige løsning, hvis du ikke har erfaring med kodning. Det skyldes blandt andet, at Shopify udelukkende er beregnet til webshops.

WooCommerce er derimod en udvidelse til WordPress, som i starten blev udviklet som et blogsystem. I dag kan du lave alt fra almindelige hjemmesider, store læringsportaler, blogs og webshops med WordPress.

Det har den konsekvens, at du får en masse forskellige funktioner og unødvendig kode med, som du i princippet ikke har behov for. En WooCommerce-webshop er bundet op på en lang række plugins og forskellige tweaks, som gør, at siden er mere ustabil og sårbar.

Med en Shopify-webshop får du ét system, som kan håndtere det hele. Du skal ikke selv stå for at opdatere systemet, hvilket gør Shopify til en langt mere sikker og brugervenlig platform – særligt hvis du ikke selv kan udvikle og ikke ønsker at sætte dig ind i det.

Hvad koster en Shopify-webshop? (inkl. løbende omkostninger)

Prisen for en Shopify webshop afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest er der selve systemet, som du skal betale via et månedligt abonnement. Her kan du vælge mellem forskellige abonnementer, afhængigt af dit specifikke behov. 

Du kan vælge mellem følgende abonnementer:

  • Basic Shopify – 29 dollar om måneden
  • Shopify – 79 dollar om måneden
  • Advanced Shopify – 299 dollar om måneden

Uanset, om du får udviklet en Shopify-webshop fra bunden, eller om du tager udgangspunkt i et af de mange temaer, skal du betale en månedlig ydelse for at have adgang til systemet. Hvis du skal have hjælp fra en professionel Shopify-ekspert, Shopify-freelancer eller Shopify-designer til at opsætte shoppen, skal du også betale for design og opsætning af din Shopify-webshop. 

Er du i tvivl om, hvorvidt en Shopify-webshop er den rigtige løsning for dig, kan du få en gratis prøveperiode på 14 dage. Det giver dig mulighed for at lære systemet at kende, før du beslutter dig, om det skal være Shopify eller et andet CMS.

Når du vælger en Shopify freelancer vil prisen typisk starte ved 15.000 kr. for en mindre webshop, mens større og avancerede Shopify webshops koster helt op til 100.000 kr. og derover. Hos os starter prisen ved 15.000 kr., og de fleste Shopify webshops, vi leverer koster mellem 25.000-35.000 kr.

Hvorfor vælge en professionel Shopify-freelancer?
Som nævnt, kan du installere en række gratis temaer på din Shopify webshop – og der kan du komme langt for relativt få penge. Ofte vil du dog opleve, at temaet mangler funktioner eller ikke kan udvides, i takt med at din forretning vokser.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Mange af vores kunder er startet med et tema, som de selv har konfigureret, men har efterfølgende måtte erkende, at webshoppen ikke opfører sig som ønsket. Derfor er det ofte en god idé at hyre en professionel Shopify-ekspert, som kan hjælpe dig med at opsætte din Shopify-webshop, så den matcher dit specifikke behov.

Du får langt mere frihed i forhold til webshoppens visuelle fremtoning og funktionalitet. En Shopify-designer kan skræddersy din webshop, så den rammer det rigtige udtryk og den funktionalitet, du efterspørger. Der er ingen begrænsninger, som du skal lade dig styre af, og det sikrer dig et langt bedre produkt i sidste ende.

Vil du videre mere?

Bliv klogere på blogindlæg relateret til Shopify herunder. 

Har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Dansk Shopify guide

Bliv klogere på Shopify herunder og læs, hvornår Shopify er det rigtige valg

Shopify webshop

Leder du efter en professionel Shopify-freelancer, der kan designe og implementere din Shopify-webshop? Vi tilbyder ambitiøse og professionelle Shopify-webshops, som er skræddersyet til din forretning.

Design af Shopify webshops af ekspert

Hvad er Shopify?

Shopify er blandt de absolut mest populære webshop-løsninger – og det er med god grund, da en Shopify-webshop generelt performer solidt over hele linjen. Når du vælger en Shopify-webshop, får du en all-inclusive løsning med fokus på brugervenlighed, fleksibilitet og stabilitet.

En Shopify-webshop er en oplagt løsning til både nyetablerede og større webshops. Den grundlæggende idé bag Shopify er, at det skal være nemt at administrere sin webshop, selvom man ikke nødvendigvis kan udvikle eller har særlige it-kompetencer.

Shopify er cloud-baseret, hvilket betyder, at du ikke ejer den software, du bruger. I stedet betaler du et månedligt gebyr for at drive din Shopify-webshop. Det lyder måske ikke så attraktivt som de gratis værktøjer, der findes, men der er faktisk mange fordele ved at betale for en Shopify-webshop.

Du skal eksempelvis ikke bekymre dig om at opdatere din Shopify-webshop, da det gøres automatisk. Det er en stor fordel, da du sparer besværet ved selv at opdatere det – og pengene, hvis du som alternativ ville have overladt driften af din webshop til andre.

Hvorfor vælge en Shopify-webshop?

Som nævnt, er der mange gode grunde til, at du bør vælge en Shopify-webshop. Først og fremmest får du en professionel løsning, som du kan administrere, selvom du ikke har nogen specifik teknisk kunnen.

Herudover er der en lang række andre faktorer, der gør, at en Shopify-webshop er en attraktiv løsning i forhold til de øvrige alternativer på markedet. Herunder kan du læse en række af de primære grunde til, at du bør vælge en Shopify-webshop.

#1: Du kan nemt administrere en Shopify-webshop

Shopify er utroligt brugervenligt – og det betyder, at du nemt kan administrere og opdatere din Shopify-webshop på egen hånd. Når først, den er lanceret, behøver du ikke at betale for, at en Shopify-freelancer eller Shopify-ekspert varetager driften.

Du behøver hverken at kunne programmere eller at have nogen bemærkelsesværdige it-kompetencer for at drive en Shopify-webshop. Du slipper for at bekymre dig om tekniske komplikationer, så du I stedet kan bruge tiden på at drive din forretning.

Når din Shopify-webshop er lanceret, kan du udvide og administrere alt selv. Det er desuden nemt at integrere andre services og værktøjer, som du bruger i din virksomhed – eksempelvis nyhedsbreve, fakturering og fragt.

#2: Med en Shopify-webshop har du nem adgang til support

Supporten er blandt de største fordele ved en Shopify-webshop. Da det er en betale løsning, har du adgang til kundeservice 24 timer i døgnet – også i weekenden og på helligdage. Du får ofte en service, som overstiger dine forventninger, når du kontakter Shopifys kundeservice.

Herudover har du adgang til Shopifys Help Desk, hvor du kan finde svar på stort set alle spørgsmål, som relaterer sig til din Shopify-webshop. Hvis du har en udfordring, som du ikke selv kan løse, kan du kontakte kundeservice, som hjælper dig videre.

#3: Du kan integrere apps på din Shopify-webshop

Når du driver en Shopify-webshop, har du nem adgang til et stort udvalg af apps, som letter arbejdet med din webshop. Du kan finde apps, som hjælper dig med alt fra marketing, salg, levering, lagerstyring, kundeservice, rapportering og alt derimellem.

Mange af apps’ne koster mellem 5 og 50 dollar, men der er også flere apps, som du kan hente kvit og frit. Igen er det faktisk en fordel, at mange af apps’ne koster penge og kan hentes via Shopifys officielle hjemmeside, da det betyder, at de er gennemtestede og sikre.

Du har også mulighed for at få udviklet apps fra bunden af en professionel Shopify-ekspert, hvis der er funktionalitet, som de apps, du finder i Shopifys App Store, ikke understøtter. Det vil ofte være en dyrere, men til gengæld får du custom funktionalitet, som virker.

#4: Det er nemt at arbejde med SEO på en Shopify-webshop

Du får ingen kunder, hvis din Shopify webshop ikke kan findes i Google – og det er derfor essentielt, at det system, du baserer din webshop på, rent faktisk er optimeret til Google. Det er Shopify heldigvis, hvilket gør arbejder med SEO langt lettere.

Med en Shopify-webshop får du en lang række standardfunktioner, som letter arbejdet med SEO – også selvom du ikke har forstand på, hvordan man gør. Hvis du har en duplikeret side, oprettes der eksempelvis automatisk et canonical tag.

Det betyder i princippet blot, at dine produkter ikke kæmper mod hinanden i Googles søgeresultater, hvis der er flere varianter af det samme produkt. Det er en klar fordel, da det ellers ville være noget, du skulle håndtere manuelt.

Herudover er det nemt at oprette blogindlæg, ændre i sidetitler og meta-beskrivelser, samt alt det andet, der har betydning for dine placeringer i søgemaskinerne. Hvis du har forstand på SEO, kan du klare arbejdet selv – og ellers kan du hyre en ekstern SEO-konsulent.

#4: Du har stor designfrihed med en Shopify-webshop

Når du vælger en Shopify-webshop, kan du enten tage udgangspunkt i et gratis tema eller et premium tema. Sidstnævnte koster penge, og her kan du få en forholdsvist professionel løsning, selvom du har et beskedent budget.

Du bør dog udelukkende opsætte en Shopify-webshop på egen hånd, hvis du ved, hvad du laver. Det er sværere at skalere en Shopify-webshop, som er baseret på et tema. Derfor vil du formentlig på sigt få brug for en skræddersyet Shopify-webshop, i takt med at din forretning skaleres.

En Shopify-designer vil kunne hjælpe dig med at designe en Shopify-webshop, som er tilpasset din forretning og dine produkter. Det sikrer dig en langt større fleksibilitet og et mere professionelt resultat – og det vil skabe flere salg.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)