Shopify-bureau i København & Odense

Vi designer effektive Shopify-løsninger der konvertere nye kunder effektivt

Start en dialogHvad koster det?

Erfarent Shopify-bureau

Vi designer og udvikler webshops for store og små virksomheder

Nicolai Sørensen & Co. er et Shopify-bureau med fokus på æstetiske og brugervenlige webshops, der sikrer brugerne en solid købsoplevelse – og din forretning flere solgt produkter.

Sælg mere med en Shopify webshop af bureau

Sælg mere med en professionel webshop i Shopify

Få hjælp til design og opsætning af en professionel webshop i Shopify, der gør det muligt at sælge dine produkter online. Med en konverteringsoptimeret og brugervenlig shop bliver du synlig for potentielle kunder fra hele landet.

Pris:
Fra 15.000 kr.

Levering:
3-6 uger

CMS:
Shopify

Mød den dygtige Shopify designer Thomas

Er du på udkig efter et Shopify-bureau der kan levere en flot webshob-løsning, som kan omdanne besøgende til kunder? Så er Thomas den helt rette. Thomas leverer top professionelle løsninger, der hjælper din virksomhed med at sælge produkter effektivt.

  • 4 års erfaring som Shopify ekspert
  • Solid forretningsforståelse og klar kommunikation
  • Skaber høj ROAS gennem CRO og UX
Shopify bureau i København & Odense

Hvorfor vælge os?

Få en Shopify webshop-løsning, der dækker alle dine behov

Webshop priser

Er du til en standardiseret eller skræddersyet webshop?

Pris for billig hjemmeside

Professionel Shopify webshop

Velegnet til nystartede virksomheder der ønsker en flot og brugervenlig webshop i Shopify.

15.000 – 20.000 kr.

Ekskl. moms

Pris for professionel hjemmeside

Avanceret Shopify webshop

Velegnet til virksomheder der ønsker en skræddersyet webshop på 1. klasse.

25.000 – 40.000 kr.

Ekskl. moms

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Kom i gang med Shopify

Alt du skal vide om Shopify og hvordan vi arbejder hos Nicolai Sørensen & Co.

Hvad er Shopify?

Shopify er blandt de førende platforme til webshops. Det skyldes først og fremmest, at det er et utroligt brugervenligt CMS, hvor du nemt kan håndtere dine ordrer, produkter, betalinger, fragtmuligheder og alt det andet, der er essentielt, når du driver en webshop.

Når du har besluttet dig for, at din webshop skal baseres på Shopify, skal du først og fremmest tage stilling til, om du selv vil opsætte din webshop, eller du vil bruge et Shopify-bureau. Der er ikke et rigtigt eller forkert valg – og dog…

Shopify har en lang række forskellige skabeloner, som du kan vælge at tage udgangspunkt i, når du bygger din webshop. Det kan være en god start, men i takt med at din webshop vokser, vil dine behov også ændre sig.

 

Det er her, vi kommer ind i billedet. Som Shopify-bureau kan vi sikre dig en webshop, som matcher alle dine behov. Lige fra den visuelle fremtoning til den bagvedliggende funktionalitet, der gør det så nemt at drive din webshop som muligt.

Shopify-bureau med fokus på den gode købsoplevelse

Når du vælger os som Shopify-bureau, får du en skræddersyet webshop, som matcher dine konkrete behov. Ofte vælger vores kunder os, efter de i en periode har drevet en skabelonbaseret webshop, som ikke længere lever op til deres nuværende krav.

Selvom de skabeloner, du kan tage udgangspunkt i, ofte er ganske fornuftige for nyetablerede webshops, er det sjældent, de med tiden har den rette funktionalitet. Derfor kan det være en god idé i stedet at få designet og udviklet en webshop hos et Shopify-bureau.

Når du vælger et Shopify-bureau til at designe og udvikle din Shopify-webshop, får du langt mere frihed. Det gælder både i forhold til webshoppens visuelle fremtoning og funktionalitet. Du vil få en webshop, som rammer det rette udtryk og har de funktioner, du har behov for.

Med os som Shopify-bureau er der ingen begrænsninger, du skal lade dig styre af, og det sikrer dig et langt bedre produkt – både for dine brugere, men også for dig selv, da din webshop bliver lettere at vedligeholde og opdatere.

Hvorfor vælge os som Shopify-bureau?

Der er god grund til at vælge os som Shopify-bureau, hvis du ønsker en professionel og æstetisk webshop, som matcher dit konkrete behov. Vi er eksperter i design og konverteringsoptimering, hvorfor du er sikret en topprofessionel webshop, hvorfra du kan sælge dine produkter. 

Vi designer flotte webshops med fokus på brugervenlighed. Når du vælger os som Shopify-bureau, får du ikke bare en æstetisk webshop, men en webshop, som fungerer – både for dig selv og for dine kunder.

Hos Nicolai Sørensen & Co. har vi solid og anerkendt erfaring indenfor konverteringsoptimering og salgspsykologi, som vi trækker på, når vi designer og udvikler din Shopify-webshop. Vi er med andre ord et Shopfiy-bureau, der ved, hvad vi laver.

Når du vælger os som Shopify-bureau, får du én fast kontaktperson, som er med dig hele vejen. På den måde er du sikker på, at du har den direkte dialog med personen, som bygger din webshop – og det har en lang række fordele.

Du risikerer ikke, at vigtig kommunikation går tabt, da vi er et mindre Shopify-bureau, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Det betyder samtidig, at du ikke betaler for en projektleder, som bare fungerer som et fordyrende mellemled.

Hvorfor vælge Shopify?

Som Shopify-bureau er vi naturligvis begejstrede for Shopify. Det skyldes primært, at Shopify er en stringent og sikker løsning med et væld af muligheder. CMS’et er det absolut mest brugervenlige på markedet, selvom det er muligt at bygge utroligt avancerede webshops.

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge Shopify frem for de andre løsninger på markedet. Shopify er blandt de mest udbredte CMS’er til webshops, da systemet bruges af flere end 1.700.000 brugere over hele verden.

Er du interesseret i at vide, hvorfor Shopify har opnået så stor succes? Herunder kan du læse om nogle af de faktorer, der er med til at sikre Shopify sin plads blandt de absolut mest populære CMS’er til webshops over hele kloden.

Shopify er en hosted løsning

Du finder næppe et system, der er mere brugervenligt og nemt at gå i gang med end Shopify. Systemet er først og fremmest en hosted løsning, hvilket betyder, at alt kører på deres servere. Du skal derfor blot pege dit domæne over på serveren, hvorefter din webshop er klar til lancering.

Det betyder, at du hverken skal bekymre dig om nedetid, håndtering af data eller lignende. Alt er automatiseret, så du udelukkende skal koncentrere dig om at drive din webshop og overlade alt det tekniske til dit Shopify-bureau samt Shopify selv.

Shopify har en fremragende support

Shopify er blandt de systemer, der har den bedste support overhovedet. Det er naturligvis også en betalt løsning, som koster et månedligt abonnement, men prisen er det hele værd. Som kunde hos Shopify får du adgang til deres support på alle ugens dage. 

Du kan kontakte supporten 24 timer i døgnet, og du kan få hjælp fra alt til opsætning af kollektioner, produkter, ordrer og alt det andet, du kan have behov for at få svar på. Det er praktisk, hvis du har brug for hurtig og nem vejledning. 

Selvom Shopify har en fremragende og hjælpsom support, betyder det naturligvis ikke, at du er overladt til dig selv. Når du vælger os som Shopify-bureau, har du altid hjælp lige ved hånden, hvis der opstår udfordringer, som du har brug for eksperthjælp til.

Uovertruffen hastighed og performance

Da Shopify er en shared løsning, skal du ikke selv tænke på performance og hastighed. Alle dine filer bliver automatisk uploadet til et CDN-netværk, som sikrer din webshop lynhurtig loadtid. Det har en positiv indflydelse på brugeroplevelsen og dine placeringer i Google.

Herudover kan du være sikker på, at platformen er kodet korrekt, så der ikke er noget unødvendig kode, ligesom det er tilfældet hos mange andre systemer som eksempelvis WooCommerce. Shopify er derfor et godt valg, hvis du ønsker at give dine kunder en solid og hurtig brugeroplevelse.

Skab overblik over dine salg

Når du driver en webshop, er det væsentligt, at du har overblik over dine salg. Med Shopify får du en avanceret statistik, hvor du kan aflæse, hvilke produkter der sælger godt, og hvilke produkter der ikke sælger nok.

Du har samtidig mulighed for at se, hvor høj en konverteringsrate du har i forhold til de øvrige brugere af systemet i samme branche. Du kan se, hvor din trafik kommer fra, og hvilke kampagner der virker.

Det giver dig mulighed for hele tiden at optimere din webshop, så du øger din konverteringsrate og generelt skaber en bedre købsoplevelse for dine kunder. Som Shopify-bureau bruger vi denne statistik til at sikre dig de absolut bedste resultater.

Markedets mest brugervenlige kontrolpanel

Uanset, om du har erfaring med andre webshop-systemer eller er helt ny, vil du blive overrasket over, hvor nemt Shopify er at bruge. Kontrolpanelet er utroligt intuitivt og overskueligt, og du behøver absolut ingen IT-kompetencer for at anvende det.

Alle medarbejdere i din virksomhed vil derfor nemt kunne bruge systemet til at opdatere og vedligeholde webshoppen. Det betyder også, at du som kunde ikke er nødsaget til at kontakte dit Shopify-bureau, hver gang du ønsker at ændre layout eller lignede.

Ændring i layout kan nemt klares med et par enkelte klik, så du selv kan opdatere din Shopify-webshop – og dermed også spare dyre udviklingstimer hos dit Shopify-bureau. Du finder med andre ord ikke et eCommerce-system, som er nemmere end Shopify.

Vil du videre mere?

Bliv klogere på blogindlæg relateret til Shopify herunder. 

Har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud på Shopify

Skal vi hjælpe dig med at realisere dine drømme om en flot og effektiv shop?

Vi står klar til at hjælpe dig med design, opsætning og rådgivning i forbindelse med din Shopify-webshop. Du kan få hjælp til at udarbejde en helt ny shop, redesigne den eksisterende eller bare få hjælp og rådgivning, i takt med du får behov for det.

 

Du kan ringe til os på +45 30 63 31 11 eller sende en mail til hej@nicolaisoerensen.dk, så tager vi en indledende snak omkring dit behov. Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte os til en snak omkring, hvordan vi kan optimere din

Start vores dialog

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)