WordPress bureau i København

Søger du et anerkendt WordPress bureau, der engagerer sig i samarbejdet?

Få et uforpligtende tilbudSe vores referencer

WordPress-bureau med fokus på UX og konverteringsoptimering

Nicolai Sørensen & Co. er et WordPress-bureau med fokus på gennemtænkte og brugervenlige løsning, der sikrer vores kunder flere kunder. Som WordPress-webbureau lægger vi vægt på et tæt samarbejde med vores kunder – og du finder ingen skjulte gebyrer, kryptiske kontrakter eller lange bindinger.

Leder du efter et kompetent WordPress-webbureau, som kan hjælpe dig med din nye hjemmeside? Så er du havnet det rigtige sted. Vi bygger professionelle og konverterende hjemmesider for store og små virksomheder, og vi kan matche de fleste budgetter. 

Når du vælger os, er det, fordi du ønsker en kompetent samarbejdspartner, som er til at stole på. Vi lægger stor vægt på en tæt relation til vores kunder, og vi tager kun kunder ind, som vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel for.

Det betyder til gengæld, at du får et WordPress-webbureau, som går all in. Du har direkte kontakt med personen, der bygger din hjemmeside, og du får vejledning, så du selv kan vedligeholde den efterfølgende. Vi tilbyder også serviceaftaler, hvis du hellere vil have, at vi står for at opdatere din hjemmeside, når der er behov for det.

Hvorfor vælge os som WordPress-bureau?

Hos Nicolai Sørensen & Co. bygger vi professionelle WordPress-hjemmesider for store og små virksomheder. Vi er et WordPress-webbureau, der kan skabe langt de fleste former for løsninger til stort set alle budgetter.

Det betyder, at vi formentlig er et godt match, uanset om du leder efter et WordPress-bureau, der kan hjælpe dig videre med en simpel hjemmeside, der fungerer som visitkort, eller du ønsker en stor og fleksibel løsning med mange undersider.

Uanset størrelsen på din virksomhed eller dit budget, kan du være sikker på, at du får en god oplevelse hos os. Når du vælger os som WordPress-webbureau, får du én fast kontaktperson, som al dialog foregår igennem – og det sikrer dig de bedste resultater.

På den måde risikerer du ikke, at vigtig information går tabt, eller at du skal betale for en projektleder, som i princippet bare fungerer som et fordyrende mellemled og er med til at trække projektet i langdrag.

WordPress-webbureau med fokus på den gode dialog

Du har den direkte kommunikation med personen, som designer og udvikler din WordPress-hjemmeside, hvilket er ret unikt for et WordPress-webbureau. Vi sætter pris på en god kunderelation, og vi ønsker kun at skabe de bedste resultater for vores kunder. 

I langt de fleste tilfælde vil du have direkte kontakt med Nicolai Sørensen, som er både webdesigner og -udvikler. Nicolai har mange års erfaring med at bygge konverteringsoptimerede hjemmesider i WordPress, som sikrer flere kundehenvendelser og øget eksponering i Google. 

Med tiden er Nicolai Sørensen & Co. vokset til et af landets førende WordPress-bureauer. Det ses blandt andet på mængden og størrelsen af kunder. Vi har hjulpet flere af landets markedsførende virksomheder med fleksible og professionelle hjemmesider.

Det er dog ikke udelukkende hos de store virksomheder, vi lægger vores energi. Mange små og mellemstore virksomheder vælger os ligeledes som WordPress-webbureau – og det er der god grund til, da vi kan nå langt selv for et begrænset budget. 

Vores unikke arbejdsproces gør, at vi er i stand til at bygge billige hjemmesider, som ville koste langt mere hos andre WordPress-bureauer. Det skyldes, at vi gennem tiden har bygget flere hundrede hjemmesider, hvorfor vi kan genbruge elementer og skabe et skræddersyet produkt, selvom det er langt billigere end hos konkurrenterne.

WordPress-bureau med stærke kompetencer indenfor design

En af de største styrker, vi har som WordPress-webbureau og WordPress-eksperter, er, at vi er utroligt skarpe på designdelen. Vi fokuserer på at skabe æstetiske løsninger, som ser godt ud på alle enheder – og som formår at konvertere de besøgende til betalende kunder. 

Konverteringsoptimering er en integreret del af vores designproces, og det betyder, at din hjemmeside fra start er klar til at blive markedsført i Google, på sociale medier og andre steder, hvor det er relevant.

Derfor vil du også opleve, at det første, vi gør, er, at spørge ind til, hvad det overordnede formål med hjemmesiden er. I de fleste tilfælde vil det være at få flere henvendelser via din kontaktformular, som kan ende med at blive kunder i din forretning.

Det kan dog også være andre ting såsom booking, signup til nyhedsbreve eller lignende. Når vi fra start kender hjemmesidens formål, er vi i stand til at tænke det ind i designprocessen. Det sikrer dig en professionel hjemmeside, som aktivt arbejder for at styrke din forretning på alle tider af døgnet.

Et prisvenligt og professionelt WordPress-webbureau

Du skal ikke vælge os alene på baggrund af prisen. Du skal vælge os, fordi vi er dygtige til det, vi laver – og fordi vi kan garantere dig et tilfredsstillende resultat, som fungerer efter hensigten og kan sikre vækst i din forretning.

Når det er sagt, så er vores prisniveau med til at gøre os mere attraktive end mange andre WordPress-webbureauer. Hos os får du ingen standardløsninger, men skræddersyede hjemmesider, som matcher dine specifikke behov, krav og ønsker. 

De fleste af de hjemmesider, vi udarbejder, koster mellem 12.000-35.000 kr. ekskl. moms, men vi bygger også avancerede hjemmesider, der koster mere end det. Vi kan opfylde de fleste krav, men vores kernekompetence er firmahjemmesider, som skal indgå som en naturlig del af virksomhedens salgsstrategi.

Prisen på en hjemmeside afhænger først og fremmest af, hvilke funktioner sitet skal have, samt hvor stort det er. Du kan derfor ikke få en fast pris på dit projekt, før vi ved lidt mere om, hvad du har behov for, og hvad det kræver at bygge det.

Af samme årsag starter alle projekter med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på dit behov. Når de er blevet afdækket, er vi i stand til at udarbejde en pris på din nye hjemmeside, som du kan forholde dig til.

Du kan enten vælge mellem en fast pris på projektet eller at betale for løbende timer. De fleste vælger at få en fast pris, da det er den mest fleksible løsning. Samtidig sikrer det, at omkostningerne ikke løber løbsk.

Hvorfor vælge WordPress?

WordPress blev lanceret i 2003, hvorfor det efterhånden er et af de ældste CMS’er på markedet. Det betyder imidlertid ikke, at platformen er forældet – snarere tværtimod. WordPress har med tiden udviklet sig fra at være en blogplatform til i dag at være det mest populære CMS på markedet.

Flere end 30% af de hjemmesider, du besøger, er bygget på WordPress, og mange af de største virksomheder i verden anvender systemet. Det er det mest udbredte CMS, og det skyldes primært fleksibiliteten i systemet.

WordPress har et intuitivt og brugervenligt kontrolpanel, som gør det nemt at redigere i tekster, layout og øvrigt indhold. Der findes desuden flere forskellige page buildere, som gør, at man kan opsætte en hjemmeside uden at kunne kode. 

Det er dog ikke den eneste fordel ved at bruge en page builder. Det betyder nemlig også, at du sparer penge på udviklingstimer, som nemt koster 1000 kr. ekskl. moms hos et erfarent WordPress-webbureau, som bygger alt fra bunden.

Hos Nicolai Sørensen & Co. er vores timepris væsentligt lavere. Det skyldes, at vi anvender Divi, som er den mest avancerede og populære page builder på markedet. Vi kan derfor bygge professionelle hjemmesider på langt kortere tid end mange andre WordPress-webbureauer, og det afspejler sig i prisen.

Vælg os som WordPress-bureau og spar penge på udvikling

Som nævnt, er én af de største fordele ved at vælge et WordPress-webbureau, som ikke bygger alt fra bunden, at det er en langt billigere løsning i de fleste tilfælde. Der findes et hav af plugins til WordPress, som gør, at du kan bygge avancerede hjemmesider uden at inddrage en udvikler.

Når vi bygger hjemmesider for vores kunder, bruger vi Divi’s page builder, som sikrer, at vi kan skabe fleksible layouts, der ellers skulle være kodet fra bunden. Det giver os de samme muligheder, som hvis vi selv udviklede alle elementer af siden. 

Selvom det er billigere for dig som kunde, når din hjemmeside bliver bygget i en page builder som Divi, er det ikke den eneste fordel. Du får også langt nemmere ved at opdatere, redigere og vedligeholde din hjemmeside, da det ikke kræver en ekstern udvikler.

Det er samtidig en fordel, at der ikke både skal inddrages en designer og en udvikler, da designeren kan opsætte hjemmesiden direkte i WordPress. Det sikrer dig en bedre dialog, da du kun har kontakt med én person, som både designer og udvikler din hjemmeside.

Når du vælger os som WordPress-webbureau, sparer du derfor penge, kommer hurtigere i mål, får nemmere ved at redigerer din hjemmeside og får et resultat, der matcher langt dyrere hjemmesider, selvom det koster en brøkdel af prisen.

Få en køreklar WordPress-hjemmeside

Det er ikke nok, at du bare har en hjemmeside, når du driver en virksomhed. Din hjemmeside er først noget værd, når den får besøgende – og det gør der kun, hvis du sørger for at markedsføre den rigtigt.

Derfor bør du altid sikre dig, at dit WordPress-bureau har forstand på online markedsføring, så du er sikker på, at den er klar til at blive markedsført. Det stiller blandt andet krav til hjemmesidens brugeroplevelse, indhold og tekniske fundament.

Hvis hjemmesiden er langsom, opbygget forkert eller ikke har søgeoptimeret indhold, vil du ikke få noget ud af din markedsføring. Det betyder, at du risikerer at betale dyre annoncekroner for noget, du alligevel ikke får værdi ud af.

Med Nicolai Sørensen & Co. får du et dedikeret WordPress-webbureau, som har forstand på online markedsføring. Vi hjælper adskillige af vores kunder med at få værdifulde placeringer gennem SEO og Google Ads samt annoncering på sociale medier.

Det betyder, at vi har den rette forståelse for, hvordan online markedsføring fungerer. Du får således en WordPress-hjemmeside, som er klar til at blive markedsført på de platforme, som giver mening for lige netop din forretning. 

Uanset, om du planlægger at drive besøgende via Googles organiske søgeresultater, Google Ads, Facebook-annoncering, Instagram-annoncering eller enhver anden form for online markedsføring, er det muligt med de hjemmesider, vi udvikler.

WordPress-webbureau med alle kompetencer in-house

Når du vælger Nicolai Sørensen & Co. som dit WordPress-bureau, får du ikke bare en hjemmeside. Du får en sparringspartner, som kan hjælpe dig med at udarbejde en strategi, der sikrer din virksomhed flere kunder i butikken.

Vi bygger ikke kun hjemmesider, men håndterer også mange af vores kunder marketingkampagner. Vores spidskompetence er organisk søgemaskineoptimering, Google Ads samt annoncering på Facebook og Instagram. 

Du kan derfor også få hjælp til at få flere kunder i røret og flere aftaler i kalenderen, når du er kunde hos os. Du får et stabilt og skalérbart flow af nye kunder hver uge, og vi dokumenterer naturligvis den indsats, vi yder for dig. 

En af fordelene ved at vælge at annoncere med Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn og lignende kanaler er, at du kan spore indsatsen. Det giver mulighed for hele tiden at justere, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner.

Udover annoncering arbejder vi med content marketing for en lang række af vores kunder. Vi hjælper dem med at udarbejde indhold, som skaber værdi. Det øger besøgstallene, men det giver også flere kunder i butikken – og det afspejler sig direkte på bundlinjen.

Skal vi være dit nye WordPress-bureau?

Har du brug for et kompetent WordPress-webbureau, som kan hjælpe dig med at bygge din nye hjemmeside, er der god grund til at vælge os. Vi er gennemsigtige, og vi gør os umage, uanset om du er en stor eller en lille kunde.

Du får kompetent sparring gennem hele forløbet, og du får svar på alle dine spørgsmål undervejs, så du føler dig i trygge hænder. Som kunde hos os får du ikke bare et WordPress-bureau, men en effektiv sparringspartner, som går hele vejen for at sikre dig succes. 

Alle vores samarbejder starter med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på din virksomhed og dit konkrete behov. Hvis der er et match mellem vores kompetencer og dine behov, fortsætter vi dialogen, så vi bliver helt skarpe på, hvad du har brug for. 

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at ringe til os på +45 30 63 31 11 eller sende en mail til hej@nicolaisoerensen.dk. Så tager vi en indledende dialog omkring dine ønsker til din nye hjemmeside.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 900 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solide og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Searcher

Design af moderne website. Searcher er eksperter i værdiskabende rekruttering på ledelses- og specialistniveau. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende i en kompleks branche som rekrutteringsbureau.

Veltec A/S

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Ecooter

Design af moderne og visuel webshop i WooCommerce for salg af elscootere. Siden er inspireret af hjemmesider såsom Tesla, Audi og Xpeng med formål om at udstråle, at Ecooters elscootere er high-end.

DinLønpartner

Komplet redesign af hjemmeside med fokus på brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er målrettet B2B og har til formål at øge tillid og understøtte salgsprocessen.

COPARK

Moderne WordPress hjemmeside med fokus på tillid, troværdighed og personlighed. Bedre social proof, cases og kommunikation. Websitet er designet til at understøtte salgsprocessen.

Start et samarbejde

Næste skridt er at udfylde min kontaktformular

Jeg hjælper både store og små virksomheder, og jeg sætter en stor ære i ærlighed, professionalisme og gensidig respekt. Jeg forstår, at du driver en forretning, og at du ikke passer ned i en kasse. Hos mig får du et skræddersyet samarbejde – uden bekymringer.

Ring på 30 63 31 11 eller udfyld min kontaktformular, så tager vi en snak om dine ønsker og udfordringer, og så kommer jeg med en pris og information såsom leveringstid mv.

Dansk Divi designer & ekspert

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)