Webbureau i Roskilde

Webbureau med speciale i brugeroplevelse og kundegenerering

✓ Personligt samarbejde. ✓ Prisvindende løsninger. ✓ 100% tilfredse kunder.

Få et uforpligtende tilbudSe hjemmeside priser

Fullservice webbureau

+800 glade kunder siden 2011

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Design af hjemmeside

Vi designer skræddersyede hjemmesider til din målgruppe

Stå stærkt i kampen om dine kunders opmærksomhed. Vi designer en ny professionel hjemmeside i et moderne og responsivt design, der fremstiller din virksomhed som gennemført. Formålet er flere henvendelser, så du kan skabe dig en bedre forretning.

No bullsh*t

Træt af sælgere der lover mere end de kan holde?

  • Ingen binding eller andet med småt
  • Du får én kontaktperson, og det er mig
  • Ærlig rådgivning og tæt samarbejde
Webdesigner & Webbureau i Roskilde

Hvorfor vælge os som webbureau?

Udover en billig hjemmeside tilbyder vi attraktive vilkår, når du skal have en professionel hjemmeside. Du binder dig eksempelvis ikke i en mangeårig kontrakt for at få lov til at ”leje”. Hos os betaler du et engangsbeløb og ejer selv hjemmesiden.

Professionelt webdesign

Vi designer løsninger der erobrer markedsandele fra dine konkurrenter og øger dit salg og konverteringer.

Skræddersyede priser

Det behøver ikke at koste en bondegård at få designet en hjemmeside. Sammen fastlægger vi dit budget.

Ærligt webbureau

Ingen hokus pokus eller noget med småt. Vi garanterer 100% ærlighed og dedikation til dig og din forretning.

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 800 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solidede og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Freetrailer

WordPress hjemmeside og 360 graders online markedsføring. Ligger nr. 1 på Google. 1.600.000 besøgende og 260.000 bookinger om året.

Nemovo

WordPress hjemmeside og digital marketing strategi med fokus på SEO, Google Ads & Facebook Ads. Vækstet fra 8 til 22 fuldtidsansatte på 12 mdr.

No Risk Inkasso ApS

Minimalistisk WordPress hjemmeside målrettet B2B med fokus på konverteringsoptimering og brugeroplevelse. Opstart af online marketing samarbejde Maj 2020.

Charlotte Schou

WordPress hjemmeside og fast samarbejde omkring SEO og Google Ads. Ligger nr. 1-3 på alle søgeord og får flere bookinger, 1036% billigere.

Calceku ApS

WordPress hjemmeside med gennemtænkt visuel kommunikation fokuseret på forbedring af konverteringsrate gennem Google Ads.

Klinik A

WordPress hjemmeside med moderne og minimalistisk design. Kommunikation er forbedret, så potentielle kunder finder den vigtigste information først.

J.E. Juncker A/S

WordPress hjemmeside med skræddersyet produktmodul. Fremstår veletableret og vi har forbedret brugeroplevelse og tredoblet konverteringsrate.

Hall Hviid & Partners

Komplet redesign af hjemmeside med fokus brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er opbygget med fokus på SEO og Google Ads.

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 14,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing

Kontakt mig

Kort om webbureauet Brandpartner

Webbureauet er drevet af webdesigneren Nicolai Sørensen, der i dag både er anerkendt inden for webdesign og online markedsføring.

Med os som samarbejdspartner er du garanteret et trygt samarbejde, hvor du og din forretning bliver taget seriøst.

Lad dig ikke tro at vi som webbureau er begrænset til design af hjemmeside. Vi er nemlig erfarne specialister i online markedsføring. Vores hovedområder er SEO og Google Ads, hvor vi anses for at være blandt de 3% dygtigste specialister på landsplan.

Vi er stolte af, at vi i dag er et af det danske erhvervslivs foretrukne webbureauer i København og Roskilde.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen

Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup
Kontor i Roskilde & København
CVR-nummer: 34810184

w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej @ nicolaisoerensen.dk
Sig hej – det gratis.

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 17
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)

Webbureau i Roskilde & København

Leder du efter et kompetent webbureau til at designe og udvikle din nye hjemmeside, stå for online markedsføring eller noget helt tredje? Jeg er freelancer, men tilbyder de samme ydelser som et full service webbureau.

Når du vælger mig som freelancer, får du de samme ydelser som hos et almindeligt webbureau. Til gengæld er du sikker på, at du altid har kontakt med den samme person, uanset hvornår du ringer eller skriver.

Der går aldrig information tabt, og du kan være sikker på, at du samarbejdspartner, der er 100 % dedikeret til at skabe resultater for din forretning. Jeg står personligt for håndtering af design, vedligeholdelse, strategi, SEO og Google Ads, så du ved, at du altid er i trygge hænder.

Samme ydelser som et full service webbureau

Det er selvfølgelig ikke alle ydelser, jeg kan håndtere på egen hånd. Derfor arbejder jeg med kompetente og dygtige samarbejdspartnere, som leverer knivskarpe resultater. Jeg forhandler mig til gode priser, samtidig med at jeg kvalitetssikrer det arbejde, der leveres fra mine underleverandører.

Det betyder, at jeg kan tilbyde præcis de samme ydelser, som du kan få hos et full service-webbureau, bare uden de ulemper, der ofte følger med et større team, hvor kommunikationen hurtigt går tabt.

Samtidig kan jeg forhandle mig til mængderabat hos mine underleverandører, så jeg kan tilbyde favorable priser. De priser får du gavn af, når du er kunde hos mig. I langt de fleste tilfælde får jeg bedre priser, end hvis du var gået direkte til leverandøren, fordi jeg bestiller store mængder ad gangen.

WordPress-webbureau med fokus på konvertering

WordPress er et intuitivt og brugervenligt CMS (Content Management System), der gør det nemt selv at vedligeholde din hjemmeside. Det er verdens mest populære CMS, og faktisk er mere end 30 % af alle hjemmesider baseret på WordPress.

Når du vælger WordPress, får du en fremtidssikret løsning, der konstant bliver opdateret til at imødekomme sikkerhedskrav og nye standarder. Jeg udvikler æstetiske og brugervenlige WordPress-hjemmesider, der sikrer en rød tråd mellem dit brand og den visuelle kommunikation.

Webbureau i Roskilde

Mit kontor er beliggende i Roskilde, hvor jeg til dagligt nørder med webdesign, markedsføring, visuel kommunikation og kundekontakt. Herudover tager jeg til København et par gange om ugen, når jeg har møder med nye og eksisterende kunder.

Jeg har adgang til mødelokaler i København, så uanset om du leder efter et webbureau i København eller Roskilde, er det en oplagt løsning at vælge mig. Gør du det, får du en dedikeret samarbejdspartner, der ved, hvordan din forretning får flere kunder via nettet.

Har du brug for et kompetent webbureau?

Lyder jeg som det rette match for din virksomhed? Jeg tilbyder personlig kontakt og rådgivning, du ikke får hos et webbureau – selvom jeg tilbyder de samme ydelser som et full service-webbureau, bare uden alle de fordyrende mellemled.

Ring til mig på (+45) 34 81 01 84, send en mail på hej@nicolaisoerensen.dk eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en snak om dine ønsker og behov. Hvis du fornemmer, at vi er et godt match, aftaler vi et fysisk møde på mit kontor i Roskilde eller hos jeres virksomhed. Vi kan også mødes i København, hvor jeg har adgang til kontorlokaler.

Nicolai Sørensen

Brandpartner v/Nicolai Sørensen

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 9 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?