SEO-bureau i København

Slip for tomme løfter og manglende resultater, og kom på side 1 med garanti

Leder du efter et kompetent SEO-bureau med fokus på kvalitet og resultater? Jeg hjælper en række virksomheder med stort set samme discipliner som et SEO-bureau– bare uden alle de fordyrende mellemled. Jeg har ingen kunder på side 2, og jeg bliver aldrig skiftet ud.

Få et uforpligtende tilbudSEO med garanti

Læs hvordan mit lille team og mine samarbejdspartnere hjælper virksomheder til toppen af side 1 gennem SEO

Hvis du er på udkig efter et kompetent SEO-bureau, der kan varetage din virksomheds SEO-indsats? Først og fremmest bør du overveje, om du overhovedet har behov for et SEO-bureau. Der er masser af fordele ved at vælge én person, som kan varetage alle aspekter af at søgeoptimere din hjemmeside.

Jeg hjælper adskillige kunder med at opnå bedre positioner i søgemaskinerne. Faktisk varetager jeg alle de aspekter, som et almindeligt SEO-bureau gør. Det betyder dog ikke, at jeg selv udfører alt. Jeg har en lang række samarbejdspartnere, som jeg har udvalgt nøje – de hjælper mig med at skabe solide resultater for mine kunder, så jeg kan tilbyde præcis de samme ydelser, som du får hos et traditionelt SEO-bureau.

Hvorfor vælge en konsulent frem for et SEO-bureau?

Der er masser af gode grunde til, at du bør overveje en SEO-konsulent frem for et SEO-bureau. Først og fremmest afhænger det naturligvis af, hvor stort et behov du har. De fleste mellemstore virksomheder kan med fordel benytte sig af en konsulent frem for et egentligt SEO-bureau.

Fordelen ved at vælge en konsulent er, at du udelukkende har én kontaktperson – i dette tilfælde vil det være mig, Nicolai Sørensen, du har en løbende dialog med. Jeg har den direkte kontakt med alle mine kunder, og i fællesskab med dem planlægger jeg en SEO-strategi, som jeg står for at eksekvere efterfølgende.

Det betyder, at det er mig, der står til ansvar for det arbejde, der bliver udført. Jeg har en lang række samarbejdspartnere, som hjælper mig med eksempelvis tekstforfatning, men det er mig, der lægger strategien for, hvilke søgeord din hjemmeside skal optimeres ud fra.

SEO-bureau til fordelagtig pris

Når du vælger mig til at varetage de ydelser, du ellers ville have fået hos et SEO-bureau, er det mig, der følger med i resultaterne. Jeg har altid en finger på pulsen, så jeg ved, hvor indsatsen skal lægges. Jeg brænder 110 % for søgemaskineoptimering, og jeg er en dedikeret samarbejdspartner, som går langt for at skabe mærkbare resultater inden for online markedsføring.

Du får altså nøjagtigt de samme ydelser, når du er kunde hos mig, som hvis du vælger et traditionelt SEO-bureau – forskellen er bare, at du kun har én kontaktperson, og at prisen i langt de fleste tilfælde vil være lavere, end hvis du hyrer et SEO-bureau, som skal lønne en række ansatte.

Du vil altså ikke kunne mærke, at du ikke har valgt et SEO-bureau, da ydelserne er de samme. Jo, det vil afspejle sig i prisen, så du får mere for dine penge. Herudover får du én dygtig konsulent, som du har et fast samarbejde med.

Samme ydelser som hos et SEO-bureau

Jeg tilbyder de samme ydelser som hos et SEO-bureau. Dog har jeg gennem tiden udviklet min egen strategi, som jeg har afprøvet på en lang række kunder – altid med positive resultater, der sikrer fremgang i Google. Jeg fokuserer på tre overordnede områder, når jeg søgeoptimerer en hjemmeside:

Det første, jeg gør, når jeg starter et samarbejde op, er at sikre mig, at siden er opsat korrekt, rent SEO-teknisk. Det betyder, at jeg gennemgår sitet for eventuelle fejl, der kan hindre, at din hjemmeside opnår gode placeringer i søgeresultaterne.

Herefter fokuserer jeg på at optimere eksisterende content eller bygge nyt, så din hjemmeside har de bedste forudsætninger for at blive fundet på de søgeord, der kan lokke flere besøgende til din hjemmeside – og konvertere dem til betalende kunder.

Hvis du vil læse mere om de enkelte hovedområder, jeg fokuserer på, følger herunder en mere dybdegående beskrivelse af de enkelte.

Content

Indhold er essentielt, hvis du ønsker at blive fundet i søgemaskinerne. Google analyserer indholdet på din hjemmeside, når de skal besluttet, på hvilke søgninger din hjemmeside skal placeres i søgeresultaterne.

Det er vigtigt, at indholdet er optimeret efter søgeforespørgsler, der har potentiale til at lokke besøgende ind på din hjemmeside. Derfor starter jeg altid med at udarbejde en søgeordsanalyse, der har til formål at danne overblik over søgeforespørgsler, der er relevante for mine kunders forretning.

On page-optimering

Det tekniske fundament, som din hjemmeside er bygget på, skal være opsat korrekt, SEO-teknisk, hvis det skal kunne findes i Google. I visse tilfælde kan en hjemmeside blokere for, at Google kan læse den korrekt, hvilket naturligvis ødelægger det resterende arbejde med SEO.

Derfor sikrer jeg mig altid som det første, når jeg indleder et samarbejde med en ny kunde, at hjemmesiden er opsat teknisk korrekt, så der ikke er noget, der hindrer de gode placeringer. Det gælder eksempelvis følgende punkter:

  • Indeksering
  • Døde links
  • Hastighedsoptimering
  • Sitemaps
  • Mobilvenlighed
  • Header response-koder
  • H-tags
  • Billedoptimering
  • Titler og meta-descriptions

Linkbuilding

Linkbuilding er en essentiel del af den samlede SEO-indsats, da det er blandt de vigtigste faktorer for, hvor godt din side kommer til at rangere i Google. Linkbuilding er en disciplin, som de fleste SEO-bureauer tilbyder, men som de færreste mestrer.

Linkbuilding går kort og godt går ud på at bygge indgående links ind til din hjemmeside. I Googles øjne er et link det samme som en anbefaling – jo flere (og bedre) links, der peger ind på dit site, desto større potentiale har den for at opnå gode placeringer i søgeresultaterne.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke sider der linker ind til din hjemmeside. Jeg sørger for at finde troværdige, stærke og relevante links, som kan linke ind til dit site. Herudover er det vigtigt at have en varieret linkprofil, som ikke ser manipulerende ud.

Læs mere om linkbuilding her ⇒

Leder du efter et nyt SEO-bureau?

Er du på udkig efter nye kræfter til at varetage din SEO-indsats? Jeg tilbyder det samme som et SEO-bureau, men fordelen er, at du udelukkende har én kontaktperson. Det betyder, at der aldrig går information tabt. Jeg er altid orienteret omkring, hvordan det går med dine placeringer, og jeg er en 110 % dedikeret samarbejdspartner.

Hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at få bedre resultater i søgemaskinerne, er du mere end velkommen til at kontakte mig for en indledende samtale. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Du kan kontakte mig ved at udfylde kontaktformularen, du finder her på siden, eller ved at sende en mail til hej@nicolaisoerensen.dk. Du kan også ringe til mig på (+45) 30 63 31 11, så tager vi en uforpligtende samtale om din virksomheds potentiale for at vækste i søgeresultaterne.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Start et samarbejde

Er du klar til et samarbejde uden bureau-bøvl?

Jeg hjælper både store og små virksomheder, og jeg sætter en stor ære i ærlighed, professionalisme og gensidig respekt. Jeg forstår, at du driver en forretning, og at du ikke passer ned i en kasse. Hos mig får du et skræddersyet samarbejde – uden bekymringer.

Ring på 30 63 31 11 eller udfyld min kontaktformular, så tager vi en snak om dine ønsker og udfordringer, og så kommer jeg med en pris og information såsom leveringstid mv.

Dansk Divi designer & ekspert

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)