SEO Tekster

Sælgende SEO-tekster fokuseret på konvertering til den halve pris

SEO-tekster skal fange og engagere din målgruppe – og Google.

Få et uforpligtende tilbudGratis søgeordsanalyse

Hvad er SEO tekster?

SEO-tekster er betegnelsen for tekstindhold, der er skrevet med henblik på at positionere din hjemmeside på relevante søgninger i søgeresultaterne. En SEO-tekst udformes efter de faktorer, søgemaskinerne analyserer en hjemmeside ud fra.

SEO-tekster kan bruges internt på dit eget site, eller de kan anvendes i arbejdet med linkbuilding. I dag er det langt sværere at manipulere med Googles søgeresultater, end det var tilfældet for blot få år tilbage.

Derfor stilles der højere krav til nutidens SEO-tekster. En god SEO-tekst er ikke bare en tekst, der indeholder relevante søgeord mange gange og efterlader læseren uden relevant information. En god SEO-tekst fastholder den besøgende, mindsker din bounce rate og understøtter den overordnede målsætning for din hjemmeside.

SEO-tekster skrives til:

  • Generelle sider
  • Informationssider
  • Services og produkter
  • Geografiske landingssider
  • Blogindlæg og artikler

Få billige SEO-tekster af høj kvalitet

Jeg tilbyder professionelle, men billige SEO-tekster. Grundet min kundebase som SEO konsulent har jeg ofte behov for at bestille SEO-tekster, hvorfor jeg opnår gode priser hos de freelancere og studerende, jeg køber tekster hos.

Ved at vælge mig som leverandør af SEO-tekster, drager du fordel af de priser, jeg har forhandlet mig til. Det betyder, at jeg i langt de fleste tilfælde kan tilbyde en lavere pris, end hvis du var gået direkte til leverandøren, selvom kvaliteten er nøjagtigt den samme.

En god SEO-tekst besvarer intentionen med søgningen

Tekstindholdet på din hjemmeside bør udformes, så det først og fremmest besvarer den intention, den besøgende har med sit besøg på din hjemmeside. Samtidig er det vigtigt, at indholdet er skrevet, så det tilgodeser de faktorer, Google og de andre søgemaskiner lægger vægt på, når de analyserer din hjemmeside.

Det betyder, at du ikke kan slippe afsted med hvad som helst. Din SEO-tekst skal skrives i et sprog, der appellerer til din primære målgruppe og læner sig op ad den generelle kommunikation, der kendetegner dit brand.

SEO-tekster til linkbuilding

Prisen for SEO-tekster varierer efter sværhedsgrad. Har du behov for tekster, der publiceres på eksterne sider, er det i de fleste tilfælde ikke nødvendigt, at de er lige så velskrevne som SEO-tekster, der skal bruges direkte på dit website.

Det skyldes, at det primære formål med SEO-tekster til linkbuilding er, at de skal linke ud. De behøver ikke at rangere godt i Google, før de giver værdi. Derfor vil en SEO-tekst til linkbuilding også være billigere, da de ikke kræver lige så meget research.

Alle SEO-tekster kvalitetssikres før levering

Når du bestiller dine SEO-tekster gennem mig, har du en klar fordel, fordi du kan gøre brug af de rabatter, jeg får, når jeg bestiller tekster hos mine samarbejdspartnere. Jeg bestiller mange ad gangen, og kan i langt de fleste tilfælde give en bedre pris, end hvis du var gået direkte til leverandøren.

Jeg stiller høje krav til mine samarbejdspartnere, så jeg kan garantere, at du får kvalitet hver gang. Det er de samme leverandører, jeg anvender til alle mine kunder, og jeg kvalitetssikrer personligt alle tekster, der leveres gennem mig.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Tilbud på SEO-tekster

Skal jeg leverer dine SEO tekster til en god pris?

Jeg rangerer danske virksomheder i toppen af side 1 på Google igen og igen og igen. Når du vælger mig som SEO-konsulent, er du sikret en samarbejdspartner der kan sit kram..

Ring på 30 63 31 11 eller udfyld min kontaktformular, så tager vi en snak om pris, levering og generelle ønsker til dine SEO-tekster.

Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)