Google Ads konsulent

Få et stabilt flow af nye kunder hver eneste måned med Google Annoncering

Ingen hemmelige priser, underlige kontrakter eller lange bindinger.

Få hjælp til annonceringHvad koster Google Ads?

Google annoncering

Passer Google Ads til
din forretning?

Google Ads er ikke for alle. Uanset hvad du har hørt. I dag er konkurrencen hårdere end nogensinde før og klikpriserne følger trop. Et klik kan koste 1 kr. til 100 kr.

Inden vi starter et samarbejde undersøger jeg dine muligheder i branchen, så vi er sikre på at der er et godt grundlag for at skabe gode resultater med Google Ads.

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Ekspert i Google Ads

Undgå at blive et nummer i rækken hos et bureau 

Jeg passer på din forretning som var det min egen. Mit mål er altid at skabe et godt afkast med Google Ads. Det sikrer et godt og langt samarbejde hvor alle parter er glade – det kalder jeg win-win.

  • Google Ads konsulent med 5 års erfaring
  • Jeg engagerer mig 100% i samarbejdet
  • Ingen binding eller andet med småt

Google Ads bureauer

7 ud af 10 bureauer spilder dine penge, fordi de ikke aner ikke hvad de laver

Det er svært at tro, men det passer. Størstedelen af bureauerne lader uerfarne medarbejdere styre din Google Ads annoncer.

Når jeg overtager eksisterende Google Ads konti, opdager jeg gang på gang, at den er helt gal. Kunsten er ikke at skaffe mange besøgende. Kunsten er at skaffe de rigtige besøgende. 

Succeskriterier

Klare målsætninger
– lige fra start

\

Øgning af nye kunder

Det primære formål er at skabe flere nye kundehenvendelser, billigere.

\

Bedre konverteringsrate

Mine kunder har i gns. en tårnhøj konverteringsrate på 20,4%.

\

Større relevans

Dine annoncer opsættes målrettet handleklare personer.
\

Bedre budstrategi

Jeg vælger den bedste strategi afhængig af dine muligheder.

\

Bedre CTR

Bedre CTR øger konvertering og giver billigere klikpriser og derved kunder.
\

Gennemsigtighed

Jeg rapporterer løbende, mens du selv har mulighed for at følge med.

Specialist i Google Ads

Jeg skaber nogle af branchens højeste konverteringsrater

For at kunne opnå en høj konverteringsrate, kræver det at at din hjemmeside er skræddersyet til konvertering af kunder. Når jeg starter samarbejder op omkring Google Ads, indebærer vores samarbejde ofte et redesign af din hjemmeside. 

Dertil kommer professionelle fotos, kommunikation og evt. video.

  • Jeg har endnu ikke mistet en Google Ads kunde
  • Jeg banker bureauernes kunder i 9 ud af 10 tilfælde
  • Jeg passer på dine penge som var det mine egne

 Cases og referencer

Jeg samler på glade kunder og hjælper dem til succes

Google Ads er ikke for alle – uanset hvad bureauerne prøver at bilde dig ind. Hvis Google Ads ikke er det rigtige for dig, bliver du aldrig en glad kunde og du får ikke et godt afkast af din investering.

Tilbyder jeg at hjælpe dig med Google Ads, er det fordi, at du har en god case og en reel mulighed for et godt afkast.

  • Jeg arbejder analytisk og proaktivt
  • Jeg hjælper både store og små virksomheder
  • Ærligt samarbejde i øjenhøjde

Freetrailer

Gennemsnitlig konverteringsrate på 26,4% gennem Google Ads. Freetrailer får pengene 21x igen gennem deres bookingsystem.

Nemovo ApS

Flytteafdelingen har en gns. konverteringsrate på 35,6% og gulvafdelingen kommer lige efter på 32,1% – til lavere klikpriser.

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 900 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solide og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Searcher

Design af moderne website. Searcher er eksperter i værdiskabende rekruttering på ledelses- og specialistniveau. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende i en kompleks branche som rekrutteringsbureau.

Veltec A/S

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Ecooter

Design af moderne og visuel webshop i WooCommerce for salg af elscootere. Siden er inspireret af hjemmesider såsom Tesla, Audi og Xpeng med formål om at udstråle, at Ecooters elscootere er high-end.

DinLønpartner

Komplet redesign af hjemmeside med fokus på brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er målrettet B2B og har til formål at øge tillid og understøtte salgsprocessen.

COPARK

Moderne WordPress hjemmeside med fokus på tillid, troværdighed og personlighed. Bedre social proof, cases og kommunikation. Websitet er designet til at understøtte salgsprocessen.

360° Marketing konsulent

Du får én partner til alle dine markedsføringsbehov

Får du ikke nok besøg på hjemmesiden – eller henvendelser? Det kan jeg lave om på. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende. Baseret på tallene fra 2022 og 2023 har mine kunder konverteringsrater mellem 8,7 og 57,3%.

Ekspert i Google Ads

Er du stadig ikke overbevist? Læs mere herunder hvor jeg går i dybden

Du er også velkommen til at kontakte mig i stedet, så vi kan tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker og dit behov. Du kan være helt sikker på, at jeg ikke prøver at sælge dig en ydelse, hvis jeg ikke mener at der er et godt indtjeningsgrundlag eller at det vil være gavnligt for din forretning.

Start en uforpligtende dialoag

Hvad er Google Ads? – kort forklaret

Google Ads er Googles budbaserede reklamesystem til online annoncering. Med en korrekt opsat Google Ads-kampagne kan du nå ud til nye kunder og øge din omsætning, så du vækster din forretning. Det er en investering, der betaler sig selv hjem mange gange, hvis du vælger den rigtige Google Ads-konsulent.

Hvorfor vælge mig som Google Ads-konsulent?

Jeg har haft hænderne i flere hundrede Google Ads-konti, hvilket har givet mig den erfaring, der gør, at jeg betegner mig selv som Google Ads-ekspert. Når du hyrer mig som Google Ads-konsulent er det med henblik på at få et stabilt flow af nye kunder hver måned.

Når vi starter et Google Ads-forløb, indleder jeg altid samarbejdet med at vurdere, hvor vi skal lægge kræfterne for at opnå de bedste resultater for dig og din virksomhed. Et klik kan koste én krone – men det kan også koste 100 kroner.

Som Google Ads-konsulent har jeg hjulpet tæt et større antal danske virksomheder med at øge omsætningen via Google Ads, hvorfor jeg ved, præcis hvordan budsystemet er skruet sammen. Det betyder, at jeg med stor nøjagtighed kan forudsige, hvor mange besøgende en kampagne vil føre til din hjemmeside og hvordan trafikken vil konvertere.

Søgeordsanalyse af en kompetent Google Ads-konsulent

Konkurrencen er hårdere end nogensinde før, og kriteriet for succes er at sikre, at der rent faktisk er et grundlag for at skabe vækst. Det gør jeg blandt andet ved at analysere konkurrencen i den branche, din virksomhed befinder sig i.

Herudover foretages en søgeordsanalyse, hvor jeg kortlægger de muligheder, der er for at skabe mest muligt vækst så billigt som muligt. Samtidig undersøger jeg, hvilken budstrategi der giver mest muligt afkast for netop din forretning.

Få relevant og billig trafik til din hjemmeside

Google Ads er en marketing-disciplin, der kan sikre dig relevant og billig trafik til din hjemmeside, hvis dine annoncer er opsat korrekt og med omtanke for at få mest muligt ud af dit budget. På samme måde som med almindelig SEO bruges der ressourcer på at placere din hjemmeside øverst i Googles søgeresultater på de søgeforespørgsler, der er lukrative for netop din forretning.

Forskellen er, at du med Google Ads betaler for dine placeringer gennem et auktionssystem. Til gengæld er der garanti for, at du vil tage førstepladsen eller topplaceringerne med det samme – hvis det vel at mærke er dét, du går efter. Personligt går jeg oftest efter tredjepladsen, da den koster en brøkdel af førstepladsen, og fordi at man i gennemsnit besøger 4,5 hjemmesider i dag, før man kontakter en virksomhed eller foretager et køb på nettet. Jeg foretrækker altså at betale mindre pr. klik, såfremt vi stadig udnytter vores Google Ads budget. Det giver dig den største værdi for pengene.

Almindelig søgemaskineoptimering er en langsigtet strategi, hvor der kan gå flere måneder, før arbejdet bærer frugt. Med Google Ads-annoncering opnår du resultater, der giver kunder i forretningen, med det samme.

Google Ads er en investering

Selvom du skal betale pr. klik, er det vigtigt at understrege, at det ikke er en udgift, men en investering. Du vil tjene penge på arbejdet, selv når Google har fået deres del af kagen. Derfor spørger jeg altid ind til, hvad avancen på dine produkter eller ydelser er, så jeg kan garantere, at du kommer til at tjene penge på dine annoncer.

Når du vælger mig som Google Ads-konsulent, kan du være sikker på, at du får en specialist, der engagerer sig 100 % i samarbejdet. Mit primære mål er at skaffe dig så mange nye kundehenvendelser som muligt for så få penge som muligt.

Jeg opsætter dine annoncer, så de er målrettet personer, der er klar til at foretage et køb. Samtidig modtager du løbende rapporter, der giver indsigt i det eksakte resultater, jeg har opnået for din virksomhed. Alt er gennemsigtigt, så du selv har mulighed for at følge med i, hvordan din Google Ads-kampagne performer.

Jeg tilbyder hjælp til Google Ads for alle typer virksomheder

I de 5 år, jeg har arbejdet som Google Ads-konsulent, har jeg hjulpet virksomheder i stort set alle brancher. Uanset, om du er et stort, anerkendt brand, en mindre lokal virksomhed eller selvstændig konsulent, kan jeg hjælpe dig med at opnå større synlighed, flere besøgende og en højere konverteringsrate.

Jeg foretrækker at hjælpe med Google Ads på WordPress hjemmesider, jeg selv har designet og opsat. Når jeg designer en hjemmeside, er det altid med henblik på at skabe så mange konverteringer som muligt. Som Google Ads-konsulent vil jeg i 9/10 tilfælde kunne skabe mere værdi, hvis jeg selv har designet hjemmesiden.

Du er velkommen til at kigge ringe eller skrive til mig, så vi kan aftale et møde, hvor du kigger forbi mit kontor i København. Jeg kommer også gerne ind til din virksomhed og tager en snak, ligesom vi kan mødes i København, hvor jeg har adgang til mødelokaler.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)