WordPress søgemaskineoptimering

Jeg har endnu ikke haft én kunde, der ikke er kommet på side 1 inden for 9 mdr.

Ingen hemmelige priser, underlige kontrakter eller lange bindinger.

Start en uforpligtende dialog

Jeg slår 9 ud af 10 bureauer, fordi de simpelthen ikke kan følge med

Sammen med mine kunder slår jeg bureauerne og mine kundernes konkurrenter igen og igen og igen. SEO handler om ren og skær kvalitetsarbejde. Det koster, men hvis du ikke er villig til at gå helhjertet ind i det med et større budget, så får du aldrig fingrerne i topplaceringerne.

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case
WordPress SEO i København og København

WordPress SEO Ekspert

Kom i sikre hænder hos en af landets dygtigste

Vælger du mig som din WordPress SEO specialist, er du garanteret en erfaren SEO ekspert med mange succesfulde cases i baggagen. Jeg udfører primært SEO for veletablerede virksomheder med ambitioner og et fornuftigt budget.

  • WordPress SEO ekspert med 9 års erfaring
  • Blandt top 1% bedste SEO eksperter i Danmark
  • Jeg engagerer mig 100% i samarbejdet

Hvorfor vælge mig?

3 gode grunde til at vælge mig til WordPress søgemaskineoptimering

Ekspert i WordPress SEO

Respekteret i branchen

Du er i sikre hænder, når du vælger mig til WordPress søgemaskineoptimering. Jeg har et godt navn i branchen og mange topplaceringer i kufferten.
WordPress søgemaskineoptimering er en god investering

En god investering

SEO kan være den bedste investering, hvis du allerede har en velfungerende forretning. Mine kunder tjener pengene hjem igen og igen, så snart vi får hul på de gode placeringer.
Ærligt samarbejde og ærlig rådgivning

100% ærlighed i alt

Du kan være sikker på, at du altid får min ærlige og reelle rådgivning. Jeg møder dig i øjenhøjde og det er vores fælles mål at skabe succes for din forretning.

Hvorfor WP søgemaskineoptimering?

Få opbygget et fast flow af nye kundehenvendelser

WordPress søgemaskineoptimering er en langsigtet men effektiv investering. Som nystartet er WordPress SEO formegentlig ikke det rette for dig, men driver du en etableret forretning eller har du overskud på kontoen til investering, så er det en af de marketingdicipliner med størst ROI.

Lad os tage en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og dit budget. Hvis jeg vurderer at der er et godt potentiale for succes, så får du et skræddersyet tilbud på WordPress søgemaskineoptimering.

Skal jeg vælge SEO?

Er SEO det rigtige valg for din forretning?

Det er ikke sikkert at SEO er det rigtige valg for din virksomhed på nuværende tidspunkt. Derfor hjælper jeg dig med at vurdere dette før vi laver en aftale.

Et lavt budget eller konkurrencepræget marked kan være årsag til at du i stedet bør bruge dit budget på annoncering på Google eller sociale medier til at starte med.

Om Nicolai Sørensen

WordPress søgemaskineoptimering i København & Nordsjælland

Jeg har mere end 9 års erfaring som WordPress SEO-ekspert

Gennem tiden har jeg hjulpet adskillige kunder med søgemaskineoptimering af WordPress-hjemmesider. Herudover designer og udvikler jeg også WordPress-hjemmesider for mine kunder, hvorfor jeg har 110 % styr på, hvordan man optimerer en WordPress-hjemmeside, så den får gode placeringer i søgeresultaterne.

Hvad koster søgemaskineoptimering?

Se 3 eksempler på hvordan en
SEO-aftale kan se ud

Jeg har forsøgt at opstille priseksempler nemt og overskueligt. Jeg tilbyder forskellige WordPress SEO i forskellige prisniveauer, så du nemt kan vurdere, hvilket budget der passer bedst til jer.

Prisen er ekskl. moms og forudbetales 3 måneder af gangen.

Billig WordPress SEO

Startup

Perfekt til en mindre eller nystartet virksomhed der sidenløbende med annoncering vil vækste organisk over en længere periode.

6 timers SEO / måned

4.000,- /md.

Professionel WordPress SEO

Business

Perfekt til ambitiøse etablerede virksomheder der gerne vil op blandt de øverste positioner på Google relativt hurtigt.

9 timers SEO / måned

5.500,- /md.

Stort budget til WordPress søgemaskineoptimering

1' klasse

Perfekt til en veletableret virksomhed der går efter første position på Google på en større række af søgeord.

15 timers SEO / måned

9.000,- /md.

Har du ikke budget til en løbende SEO aftale?

Hvis du ikke har budget til en løbende SEO aftale, kan du i stedet overveje at købe 30 timer for 20.000 kr. ex moms. De 30 timer fordeles over 3-5 måneder og kan være tilstrækkeligt for virksomheder i brancher med mindre konkurrence.

Lad os tage en snak om dine behov, dine ønsker og dit budget.

SEO Cases

Hvorfor vælge mig som WordPress SEO-ekspert?

Alle mine kunder ligger på side 1 inden for en kort periode, efter vi er gået i gang. Der er selvfølgelig nogle søgeord, der er mere konkurrence på, hvorfor det kan være nødvendigt at øge indsatsen her. Uanset hvad, har jeg den nødvendige erfaring, viden og tekniske kunnen til at skabe resultater indenfor stort set alle brancher.

Jeg ved, hvad jeg laver, og jeg lover dig, at jeg kan hjælpe dig med at skabe resultater med WordPress SEO. 

Freetrailer

Freetrailer ligger i dag på top 1-3 på alle søgeord inden for branchen såsom “lej trailer”. Det dækker over alle geografiske søgninger i alle nævneværdige byer i Danmark.

Charlotte Schou

Charlotte Schou ligger i dag på top 1-3 på alle søgeord inden for branchen såsom “strip”. Det dækker over alle hendes ydelser og alle geografiske søgninger i større byer i Danmark.

360° online markedsføring

Du får én partner til alle dine markedsføringsbehov

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Scroll til toppen

Få et tilbud i dag

Start med en uforpligtende snak om dine muligheder. Det er ganske gratis.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til WordPress søgemaskineoptimering?

Heg hjælper hver måned danske virksomheder med at opnå gode placeringer i søgeresultaterne med WordPress søgemaskineoptimering.

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System, og i dag afvikles omkring 35 % af alle hjemmesider i WordPress. Jeg anvender udelukkende WordPress til mine kunders hjemmesider, hvorfor det også er WordPress søgemaskineoptimering, der er min spidskompetence.

Når jeg udelukkende anvender WordPress, skyldes det, at det er det nemmeste system at komme i gang med. Samtidig er det et system, hvor stort set alt er muligt – det gælder også, når det kommer til optimering af en hjemmeside med henblik på at skabe bedre placeringer i søgeresultaterne.

Hvorfor fokusere på WordPress SEO?

Der er mange gode grunde til, at du bør fokusere på WordPress SEO. Først og fremmest får du bedre placeringer i søgeresultaterne, så potentielle kunder nemt kan finde frem til din hjemmeside. Det hele handler om at strukturere det indhold, der er på din hjemmeside, så det har de bedste muligheder for at rangere på de søgeforespørgsler, der giver mening i netop dit tilfælde.

Samtidig har WordPress en lang række fordele, når det kommer til søgemaskineoptimering. Det er nemt at udgive nyt indhold, og der findes et stort udvalg plugins, som blandt andet kan hjælpe med sidetitler, meta-beskrivelser, hastighedsoptimering, billedkomprimering, intern linkstruktur og lignende, der har en positiv indflydelse på din placeringer i Google.

Det er her, den klare fordel ved WordPress SEO ligger – det er simpelthen muligt at skyde genvej, så vi opnår flere resultater på kortere tid, fordi ikke alt skal programmeres fra bunden. Samtidig er resultaterne mindst lige så gode, hvorfor du hurtigere vil kunne høste frugterne af SEO-indsatsen.

Sådan arbejder jeg med SEO af WordPress-hjemmeside

Når jeg arbejder med søgemaskineoptimering af WordPress-hjemmeside, fokuserer jeg på tre overordnede punkter, der allesammen har stor indflydelse på placeringerne i Google og de andre søgemaskiner.

Mine tre fokusområder er:

  • Indhold
  • Linkbuilding
  • On page-optimering

Herunder følger en beskrivelse af hvert punkt, så det er nemmere at sætte sig ind i, præcis hvordan jeg arbejder, når jeg søgemaskineoptimerer en WordPress-hjemmeside. Som udgangspunkt er det de samme faktorer, jeg fokuserer på, som hvis jeg skulle søgemaskineoptimere enhver anden hjemmeside, men jeg har valgt udelukkende at fokusere på WordPress søgemaskineoptimering, da det er den platform, jeg anvender, når jeg udvikler hjemmesider til mine kunder.

Indhold – Content er stadig kongen

Indhold er essentielt, hvis du ønsker at blive fundet på konkurrenceprægede og/eller lukrative søgeord. Det er primært indholdet, der bliver scannet, når Google analyserer din WordPress-hjemmeside for at vurdere, hvad den omhandler. 

Jeg starter alle mine WordPress SEO-samarbejder med at udarbejde en indledende søgeordsanalyse, hvor jeg kortlægger de søgeord, der kan have værdi for kundens hjemmeside. Efterfølgende vender jeg det med kunden, så vi er sikre på, at det rent faktisk giver mening i forhold til forretningsstrategien. 

Når vi har fundet frem til de søgeord, vi ønsker at fokusere på, går min tekstforfatter i gang med at udarbejde indhold, der er optimeret efter søgeordene. Typisk vil der være tale om ét primært søgeord, der har flere sekundære søgeord, som læner sig op ad det primære.

På den måde har Google nemt ved at scanne sitet og se, at der er tale om en underside, som omhandler et specifikt emne. Jeg har sikret, at emnet matcher den søgeforespørgsel, vi ønsker at rangere på, hvorfor der er gode forudsætninger for, at sitet kommer til netop det.

Linkbuilding – du kan ikke ranke på svære søgeord uden

Linkbuilding er en essentiel del af WordPress søgemaskineoptimering. Det er en disciplin, der går ud på at skaffe eksterne links til en hjemmeside. I Googles øjne tæller det som en anbefaling, når en ekstern hjemmeside linker til din. Derfor overføres der værdi fra den hjemmeside, som linker, over til din. 

Det gælder altså om at få så mange sider af høj kvalitet som muligt til at linke til din hjemmeside. Når der er udarbejdet godt indhold, som er optimeret efter de rigtige søgeord, går jeg derfor i gang med at bygge links til din hjemmeside. Jeg anvender mange forskellige strategier, når jeg skal bygge links. Det hele handler om at have en varieret linkprofil, der både har links fra velkendte medier, nyhedssites, støttesider, profiler, fora og lignende. 

I takt med at der kommer flere og flere links til din WordPress-hjemmeside, vil den stille og roligt stige i Google. Det betyder, at du opnår bedre og bedre placeringer, så du får flere og flere besøgende på din hjemmeside. Det udmunder i langt de fleste tilfælde i flere kunder, hvilket har en positiv indflydelse på din virksomheds omsætning. Linkbuilding er altså en essentiel faktor, når jeg arbejder med WordPress søgemaskineoptimering.

On page-optimering – Brugeroplevelsen er nu den tredje vigtigste faktor (Rankbrain)

Google analyserer ikke udelukkende dit indhold og mængden samt kvaliteten af indgående links – de måler også på brugervenlighed samt det tekniske fundament, din hjemmeside er bygget op omkring. 

On page SEO er betegnelsen for den SEO-indsats, der udføres internt på din hjemmeside. Det handler altså om indholdet på din hjemmeside, men i særdeleshed den bagvedliggende teknik, som gør, at Google har nemt ved at læse og afkode indholdet.

Det er vigtigt, at din side loader hurtigt, at indholdet er korrekt opsat, at du anvender de rigtige html-koder, at billeder er komprimeret og opsat korrekt samt en lang række andre, tekniske faktorer, der alle har en indflydelse på, hvor god din hjemmeside er i Googles øjne.

Skal vi tage en snak om dine ønsker?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering af din WordPress-hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)