Køb hjemmeside

Brugervenlige hjemmesider i WordPress designet til at konvertere nye kunder

Stå stærkt i kampen om dine kunders opmærksomhed. Jeg designer en ny professionel hjemmeside i et moderne og mobilvenligt design, der fremstiller din virksomhed som 100% gennemført.

Få et uforpligtende tilbud

Køb af WordPress hjemmeside

Derfor skal du vælge mig.

Når vi indgår et samarbejde får du en fast go-to guy med samme målsætning som du selv har – at skabe en bedre forretning. Jeg vægter ærlighed, tillid og gennemsigtighed højere end noget andet, hvilket er gennemsyret i alle mine samarbejder.
  • Du ejer selv hjemmeside
  • Engangsbetaling uden binding
  • +900 succesfulde projekter
  • 5/5 stjerner på Trustpilot
  • Fokus på brugeroplevelse
  • Fokus på konverteringsrate
  • Altid mobilvenligt design
  • Klargjort til SEO

Hjælp til hjemmeside

Siden 2011 har jeg designet hjemmesider for +900 tilfredse virksomheder

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Tilbud på køb af ny hjemmeside

Er du klar til en snak om din nye hjemmeside?

Det skal være sjovt og spændende at få lavet en ny hjemmeside. Derfor har jeg en skræddersyet proces, som baserer sig på erfaringer fra mange hundrede projekter. Du kan glæde dig til at opleve, hvor simpelt det er at få lavet en løsning hos mig – og glæde dig over resultatet.

Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 900 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solide og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Searcher

Design af moderne website. Searcher er eksperter i værdiskabende rekruttering på ledelses- og specialistniveau. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende i en kompleks branche som rekrutteringsbureau.

Veltec A/S

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Ecooter

Design af moderne og visuel webshop i WooCommerce for salg af elscootere. Siden er inspireret af hjemmesider såsom Tesla, Audi og Xpeng med formål om at udstråle, at Ecooters elscootere er high-end.

DinLønpartner

Komplet redesign af hjemmeside med fokus på brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er målrettet B2B og har til formål at øge tillid og understøtte salgsprocessen.

COPARK

Moderne WordPress hjemmeside med fokus på tillid, troværdighed og personlighed. Bedre social proof, cases og kommunikation. Websitet er designet til at understøtte salgsprocessen.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)

Køb en ny hjemmeside fra 7.995,-

Når du køber en hjemmeside hos mig, er du sikret et professionelt resultat, der tager udgangspunkt i din virksomheds brand. Jeg designer æstetiske og funktionelle hjemmesider i WordPress, som konverterer dine besøgende til kunder.

Køber du en hjemmeside gennem mig, får du ikke bare et digitalt visitkort. Du får et gennemført design, der tager udgangspunkt i de kerneværdier, som kendetegner din forretning, ligesom den visuelle linje, der afspejler dit brand, går igen i designet.

De hjemmesider, jeg udvikler, er designet til at understøtte en bestemt strategi, der øger omsætningen i din forretning. Målet for de fleste virksomheder er, at de besøgende, der klikker sig ind på hjemmesiden, bliver konverteret til kunder.

Køb hjemmeside uden binding

Når du køber en hjemmeside hos mig, ejer du det hele selv. Der er ingen binding eller omkostninger til abonnement, og du betaler et engangsbeløb for løsningen. På den måde risikerer du ikke, at der kommer uforudsete udgifter i forbindelse med dit køb af hjemmeside.

Ved køb af hjemmeside bliver betalingen delt op, så du betaler ad to omgange. Når vi indleder samarbejdet, betaler du et opstartsgebyr på 50 % af den samlede omkostning for hjemmesiden. De resterende 50 % betaler du, når hjemmesiden er godkendt og lagt live. Der er altså ingen ekstra omkostninger eller uforudsete udgifter, når du køber en hjemmeside hos mig, og du får altid det faste beløb at vide, før du godkender projektet.

Du kan naturligvis altid tilkøbe andre ydelser, hvis du ønsker at bruge mig til markedsføring, eller hvis du ønsker en dedikeret samarbejdspartner til at opdatere og vedligeholde din hjemmeside.

Se mine hjemmesider priser her

Vælg WordPress som platform

WordPress er verdens mest udbredte CMS (Content Management System), og det er der god grund til. Det er et fleksibelt system med en intuitiv brugerflade, der gør det nemt selv at opdatere indhold, tekster og billeder.

Stort set alt er muligt med WordPress, når det kommer til hjemmesidedesign, udvikling og funktionalitet. Du kan sågar ændre i opbygningen af de enkelte sider, hvis du ønsker det. Jeg anvender WordPress, da det er her, du får mest muligt ud af dit køb af hjemmeside.

Samtidig får du en fremtidssikret hjemmeside, der er nem at vedligeholde, og som med garanti fungerer flere år ud i fremtiden. Det skyldes, at WordPress konstant bliver opdateret, så platformen altid er up to date med de nyeste teknologier, sikkerhedsforanstaltninger og standarder.

Køb en hjemmeside, som genererer leads

Jeg har mange års erfaring som webdesigner, og har arbejdet for webbureauer, som bureauejer og som freelance webdesigner, som er min nuværende titel. Min erfaringen har givet mig værdifuld indsigt i, hvordan man designer hjemmesider, der virker.

Når du køber en hjemmeside hos mig, investerer du i din virksomheds vækst. Uanset, hvad udgangspunktet for, at du ønsker at købe en ny hjemmeside er, sikrer jeg, at slutresultatet understøtter det overordnede formål med din digitale strategi.

Det kan være, at du ønsker at de besøgende skal tilmelde sig dit nyhedsbrev, kontakte dig via kontaktformularen, foretage en booking eller noget helt fjerde. Er du i tvivl om, hvad der giver bedst mening for din forretning, kan jeg hjælpe dig med at finde frem til de mål, der skaber mest mulig vækst.

Skal vi tage en snak om din nye hjemmeside?

Jeg vægter den personlige relation til mine kunder højt. Derfor starter alle mine samarbejder med en uforpligtende samtale, hvor vi lærer hinanden at kende. Det kan enten foregå hos jer eller på mit kontor i Søborg, København.

Desuden er jeg regelmæssigt i indre København for at holde møder med nye og eksisterende kunder. Her har jeg ligeledes adgang til lokaler med gode faciliteter, hvor vi kan mødes og snakke om dine ønsker til køb af hjemmeside.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?