Billig hjemmeside

Søger du en engageret designer til en billig og skarp hjemmeside?

Priser fra kun 7.995 kr. ex moms og så er du sikret et æstetisk hjemmeside til en billig pris. Samtidig bliver du kunde hos en anerkendt webdesigner med et godt ry, som kunderne aldrig skifter ud igen.

Kontakt migSe cases

Billig webdesigner i København

Jeg designer æstetiske og billige hjemmesider for virksomheder der ikke vil gå på kompromis med produktet

Hvorfor vælge mig?

Derfor vælger kunderne mig

\
Engangsbetaling uden binding
\

+900 succesfulde projekter

\
Du ejer selv hjemmeside
\
5/5 stjerner på Trustpilot
\
Fokus på konverteringsrate
\
Fokus på brugeroplevelse
\

Klargjort til SEO

\
Altid mobilvenligt design

Max værdi for pengene

Jeg designer billige hjemmesider, som matcher langt dyrere løsninger

Gennem tiden har jeg bygget mere end 800 hjemmesider for danske virksomheder, hvorfor jeg har udviklet en unik arbejdsproces, der gør, at jeg kan tilbyde skræddersyede hjemmesider til en fast, lav pris – uden at du skal gå på kompromis med hverken design, indhold eller funktionalitet.

En billig hjemmeside er nemlig ikke ens betydning med, at det er et billigt produkt. Jeg designer lige så mange større websites mellem 25.000 – 50.000 kr., som jeg designer billige hjemmesider til 8.000 – 12.000 kr. Min store erfaring kommer dig til gode, da jeg arbejder hurtigt og effektivt og allerede har udviklet al funktionalitet.

Udvalgte cases

Jeg har hjulpet mere end 900 tilfredse danske virksomheder siden 2011

Dag ud og dag ind, leverer jeg solide og pålidelige resultater gennem online markedsføring og gennemtænkt webdesign – den slags, der betaler sig selv hjem igen og igen.

Searcher

Design af moderne website. Searcher er eksperter i værdiskabende rekruttering på ledelses- og specialistniveau. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende i en kompleks branche som rekrutteringsbureau.

Veltec A/S

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Ecooter

Design af moderne og visuel webshop i WooCommerce for salg af elscootere. Siden er inspireret af hjemmesider såsom Tesla, Audi og Xpeng med formål om at udstråle, at Ecooters elscootere er high-end.

DinLønpartner

Komplet redesign af hjemmeside med fokus på brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er målrettet B2B og har til formål at øge tillid og understøtte salgsprocessen.

COPARK

Moderne WordPress hjemmeside med fokus på tillid, troværdighed og personlighed. Bedre social proof, cases og kommunikation. Websitet er designet til at understøtte salgsprocessen.

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Køb en billig hjemmeside

En god investering for mindre virksomheder, startups og soloselvstændige

Det er 100% uforpligtende at indhente et tilbud. Jeg har ingen faste pakkeløsninger eller priser, men gennem min kontaktformular kan du sætte dit budget til 8-12.000 kr., så jeg ved du søger en budgetvenlig løsning.

Invester i en billig hjemmeside

Der kan være mange grunde til, at du bør investere i en billig hjemmeside. Hvis du netop er startet som selvstændig, har du typisk ikke det store budget at investere i en hjemmeside – og du har typisk heller ikke behov for en hjemmeside med mange avancerede funktioner.

Alligevel har de fleste virksomheder behov for at have en hjemmeside, så potentielle kunder kan læse om virksomheden og blive klogere på de forskellige ydelser eller produkter. Her er en billig hjemmeside den optimale løsning, da den sikrer, at du kommer godt fra start, uden du sprænger budgettet.

Få en billig hjemmeside af høj kvalitet

En billig hjemmeside er langt fra altid ensbetydende med, at du får en funktionel hjemmeside, som matcher dine forventninger. Alt for ofte oplever man, at billige hjemmesider ikke lever op til de helt basale krav, en hjemmeside skal have, hvorfor den i sidste ende ikke giver værdi for pengene.

Det sker typisk, hvis du vælger et bureau, som tilbyder hjemmesider til en urealistisk lav pris. Du kan godt få en skabelonsbaseret hjemmeside for 3.000 kr., men den vil i langt de fleste tilfælde ikke give nogen værdi for din forretning.

Når du køber en billig hjemmeside gennem mig, får du en skræddersyet løsning, som fungerer og matcher din virksomheds identitet og ambitionsniveau. Du får ikke en halvhjertet løsning, som er forældet efter et par måneder, men en professionel hjemmeside, der repræsenterer din virksomhed.

Jeg har bygget hjemmesider for flere end 800 danske virksomheder, og i den forbindelse har jeg udviklet en helt særlig arbejdsproces, som gør, at jeg kan tilbyde billige hjemmesider, der matcher langt dyrere løsninger, selvom prisen holdes på et fornuftigt niveau.

Hvad koster en billig hjemmeside?

En billig hjemmeside kan fås i mange forskellige prisklasser. Der findes flere WordPress-bureauer, som tilbyder billige hjemmesider i en prisklasse på helt ned til 1.500-5.000 kr., men her får du typisk også, hvad du betaler for.

Det er sjældent nogen god idé at vælge en hjemmeside, der er så billig, da den ofte er skabelonsbaseret, hvorfor du ikke har ret mange tilpasningsmuligheder. Derfor vil du hurtigt opdage, at den ikke opfylder de mest basale behov.

Ofte resulterer det i, at du får en billig hjemmeside, som du i sidste ende ikke får nogen værdi ud af. I stedet kan det bedre betale sig at vælge en freelancer eller et webbureau, som tilbyder billige hjemmesider i en lidt højere prisklasse.

Jeg tager typisk mellem 8-12.000 kr. for en billig hjemmeside, som er skræddersyet til din virksomhed. Den er designet ud fra dine ønsker og behov, så du er sikker på, at den matcher din virksomheds målsætning.

Hvis du har et højere budget og mere avancerede krav, er der mulighed for at gå op i en højere model. De fleste hjemmesider, jeg bygger, koster mellem 12-35.000 kr., men jeg har mange små selvstændige kunder, som har et spinkelt budget, og det er jeg i stand til at matche.

Hvordan kan jeg bygge så billige hjemmesider?

Jeg har designet flere end 800 hjemmesider siden 2011, og det betyder, at jeg har mere end 10 års erfaring. Jeg har designet hjemmesider for stort set alle brancher, og jeg ved, hvordan man designer en hjemmeside, der virker.

Den erfaring trækker jeg på, når jeg bygger din billige hjemmeside. Jeg har allerede designet et væld af lækre og funktionelle hjemmesider, og det gør mig i stand til at genbruge forskellige elementer, så vi kommer hurtigere i mål.

Herudover har jeg med årene fundet en effektiv arbejdsproces, som giver mig mulighed for at bygge billige hjemmesider i løbet af kort tid. Derfor sparer du mange penge på udviklingstimer, som vil have kostet meget mere hos en mindre erfaren freelancer eller webbureau.

Når jeg udvikler din hjemmeside, gør jeg det ikke fra bunden. En professionel hjemmeside er ikke nødvendigvis én, der har været en udvikler indover – og det er sjældent nødvendigt. Der er et hav af forskellige page buildere og plugins til WordPress, som kan sikre avanceret funktionalitet og layout, selvom hjemmesiden ikke udvikles fra bunden.

Jeg anvender Divi til at bygge din billige hjemmeside, og jeg er blandt landets førende Divi-eksperter. Divi er en page builder, som gør, at jeg kan designe og opsætte din hjemmeside, uden jeg skal programmere de enkelte dele selv.

Det sparer dig for at betale for udviklingstimer, som der ikke er behov for, hvilket er grunden til, at jeg kan tilbyde så billige hjemmesider. Samtidig er der en lang række andre fordele ved at anvende en page builder som Divi – du får eksempelvis lettere ved at vedligeholde din hjemmeside.

Hvad får jeg, når jeg bestiller en billig hjemmeside?

Når du bestiller en billig hjemmeside hos mig, får du en komplet funktionel hjemmeside, som er klar til at blive markedsført. Du får et professionelt design, som matcher din virksomheds identitet, samt de undersider, du har behov for.

Typisk vil en billig hjemmesided indeholde en forside og et par undersider samt en kontaktformular, hvor dine besøgende kan kontakte dig. Selvom der er tale om en billig hjemmeside, bliver den designet fra bunden med udgangspunkt i dine specifikke krav og ønsker.

Hvis du ønsker en konkret pris på en billig hjemmeside, er jeg nødt til at vide lidt om, hvilke funktioner den skal have, samt hvor mange undersider den skal have. Prisen afhænger også af, om du selv udarbejder dine tekster, eller om du også har brug for hjælp til det.

Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre indenfor et budget på 8-12.000 kr., såfremt der er tale om en simpel hjemmeside, der skal fungere som visitkort for din virksomhed. Ønsker du avanceret funktionalitet, kræver det ofte et lidt større budget, men meget kan lade sig gøre, selvom der er tale om en billig hjemmeside.

Hvor lang tid tager det at bygge en billig hjemmeside?

Når du hyrer mig til at designe og opsætte en billig hjemmeside til dig eller din virksomhed, vil leveringstiden afhænge af flere faktorer – eksempelvis hvor kompleks hjemmesiden er. Typisk vil jeg kunne levere en billig hjemmeside indenfor 3-4 uger fra vores første dialog.

I forbindelse med opstart af projektet, aftaler vi med det samme en deadline for, hvornår hjemmesiden skal være færdig. Du ved derfor på forhånd, hvornår du kan forvente, at din nye hjemmeside er færdig – og du kan altid regne med, at deadline bliver overholdt.

Hvis du har en særligt stram deadline, får du med det samme at vide, om det er muligt at indfri den. Det afhænger blandt andet af, hvor mange andre projekter jeg har i kalenderen. Er det ikke muligt, vil jeg i stedet kunne henvise dig til en af mine dygtige samarbejdspartnere, som i stedet kan tage sig af opgaven.

Få en billig hjemmeside uden abonnement

Mange bliver nervøse, når de læser ordet ‘billig hjemmeside’, og det er der god grund til. Flere bureauer tilbyder billige hjemmesider, som er abonnementsbaserede – og det er ofte en god idé at navigere langt uden om dem.

Selvom en hjemmeside er billig, kan der være tale om en opstartspris, som udelukkende dækker over at få bygget hjemmesiden. Hvis du ikke læser det med småt, risikerer du at skulle betale et dyrt abonnement hver måned.

En af de øvrige udfordringer ved en billig hjemmeside på abonnement er, at du typisk ikke ejer hjemmesiden selv. Det kan betyde, at du ikke har mulighed for at få hjemmesiden flyttet, hvis du ønsker at skifte webbureau – og du skal derfor starte forfra.

Du bør derfor sikre dig, at du ikke køber en billig hjemmeside på abonnement, men at der i stedet er tale om en engangsbetaling. Når du køber en billig hjemmeside gennem mig, er det dig der har 100% ejerskab over den – og du kan derfor nemt skifte til et andet bureau, hvis du ønsker det.

Jeg er 100% transparent, og jeg værdsætter et tæt samarbejde med mine kunder. Derfor lover jeg ikke mere, end jeg kan holde, og du skal heller ikke skrive under på en lang, kryptisk kontrakt, der binder dig i flere år ud i fremtiden.

Du får reel værdi for pengene, når du køber en billig hjemmeside gennem mig, og jeg garanterer dig fuld tilfredshed. Det er vigtigt for mig (og min forretning), at mine kunder er glade for og tilfredse med det produkt, jeg leverer.

Hvornår er en billig hjemmeside den rigtige løsning?

Det er meget normalt, at mange gerne vil have “den bedste og den billigste” hjemmeside – men det er ikke altid det er det rigtige valg – eller realistisk for den sags skyld. En billig hjemmeside er den rigtige løsning for mange soloselvstændige samt små eller nystartede virksomheder. Hvis du ikke har det store behov for en hæderkronet løsning med en masse avancerede funktioner, er en billig hjemmeside et godt sted at starte.

Selvom du får en billig hjemmeside, betyder det ikke, at den ikke kan tilpasses. Jeg tilbyder udelukkende fremtidssikrede løsninger, som er nemme at arbejde videre på. Det betyder, at hjemmesiden kan udvides i takt med, din virksomhed vokser.

Når du investerer i en billig hjemmeside, er det derfor typisk blot en start – og du har altid mulighed for at udvide med flere undersider eller funktionaliteter, efterhånden som din virksomhed får flere behov.

En billig hjemmeside sikrer, at du kommer godt fra start med et professionelt visitkort, som dine potentielle kunder kan besøge for at få af indtryk af din virksomhed. Du får en æstetisk løsning, som ligner en væsentligt dyrere løsning.

Beregn prisen på en billig hjemmeside

Som nævnt, afhænger prisen på en hjemmeside af en lang række forskellige faktorer. Det er derfor vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker omkring, hvad din billige hjemmeside skal indeholde og kunne, før du kan få en estimeret pris på, hvad den koster.

Ofte kan det være svært at vurdere på forhånd, hvilke funktioner du har brug for, hvis du ikke har arbejdet med hjemmesider før. For at gøre det nemmere for dig, har jeg udarbejdet en smart prisberegner, som kan give dig et indledende estimat på, hvad din hjemmeside kommer til at koste. Du kan finde prisberegneren her.

Når du åbner prisberegneren, vil du blive stillet en række spørgsmål, som du kan svare på. Det giver dig mulighed for at overveje, hvor mange undersider din hjemmeside skal have, hvilke funktioner den skal indeholde samt en lang række andre faktorer, der har indflydelse på prisen.

Den pris, du får, når du udfylder prisberegneren, er ikke den endelige, men udelukkende et estimat. Du kan dog bruge den til at få en indikation på, hvor meget du skal regne med at betale for en billig hjemmeside.

Skal jeg bygge en billig hjemmeside til dig?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker en pris på en billig hjemmeside. Du kan enten ringe til mig på +45 30 63 31 11 eller sende en mail til hej@nicolaisoerensen.dk – så finder vi en løsning, der matcher dit budget.

Alle samarbejder starter med en indledende samtale, hvor jeg sporer mig ind på dit konkrete behov. Det fungerer ofte sådan, at jeg stiller dig en række spørgsmål omkring din virksomhed, indtil jeg føler, at jeg kender den ordentligt.

Når jeg har fået besvaret mine spørgsmål, har jeg efterhånden dannet mig et indtryk af opgavens omfang. Det giver mig mulighed for at udarbejde et konkret tilbud på en billig hjemmeside, som du efterfølgende kan forholde dig til.

Hvis du synes, at tilbuddet lyder fornuftigt og matcher dine ønsker og behov, aftaler vi med det samme en deadline for projektet. Jeg er typisk i stand til at levere en billig hjemmesiden indenfor en periode på 3 uger, men leveringstiden kan variere afhængigt af hjemmesidens kompleksitet samt min kalender.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)