Gratis WordPress hjælp

Få gratis hjælp til WordPress i bytte mod et anonymt link fra din hjemmeside

Har du udfordringer med din WordPress hjemmeside eller har du brug for hjælp til ændringer og opdatering? Jeg tilbyder dig 1 times gratis WordPress hjælp og konsultation i bytte mod et link fra din hjemmeside. På den måde hjælper jeg dig, og du hjælper mig – Helt gratis :-)

Få eksperthjælp i DIVI WordPress theme, diverse Premium Themes, Revolution Slider og meget mere.

Få gratis wordpress hjælp af Nicolai Sørensen

Få gratis WordPress hjælp på Dansk

Står du med en udfordring i WordPress? Jeg har hjulpet over 800 danske virksomheder med design og opsætning af WordPress hjemmesider. Efterhånden tør jeg godt kalde mig selv for “WordPress ekspert”.

5-stjernet WordPress hjælp
Wordpress Ekspert Awards

Livet handler om at give – har jeg ret?

Sådan er jeg opdraget. Derfor hjælper jeg dig 100% GRATIS. Det eneste jeg beder om, er et lille link retur. Det synes jeg er fair.

Vi aftaler hvordan og hvorledes jeg placerer linket på din hjemmesiden. Vi finder altid en diskret måde, så det ikke forstyrre på hjemmesiden.

En anden mulighed kan være, at jeg opretter et link nede i bunden af din hjemmeside kaldet “Få gratis hjælp til WordPress”.

  • Få hurtig hjælp
  • Det er ganske gratis
  • Du hjælper også mig
  • Det er god karma

1. Udfyld formularen

Udfyld min kontaktformular og beskriv din udfordring eller dét du ønsker hjælp til.

2. Få gratis hjælp

Du får hjælp i op til en time, ganske gratis. Har du brug for yderligere hjælp, aftaler vi nærmere.

3. Kviter med link

I bytte mod min gratis service, sætter jeg enorm pris på et link retur fra din hjemmeside.

Dine muligheder

Hjælp til WordPress dækker bl.a. over:

Dette er ikke en opfordring til, at vi kan nå alt dette på en time. Vi kan formegentlig nå én eller to af ovenstående områder. Du er velkommen til at købe flere timer, hvis du ønsker yderligere hjælp.

Opdatering af indhold

Få hjælp til opdatering af indhold og generelle ændringer.

Opdatering af WordPress

Få hjælp til sikker opdatering af WordPress kernen.

Opdatering af WP tema & plugins

Få hjælp til opdatering af WordPress temaer og plugins.

Hjælp til lokalisering af fejl

Har du fejl på hjemmesiden? Lad mig lokaliserer dem for dig.

Sikkerhed mod hackere

Er din hjemmeside udsat, eller vil du gerne være på forkant?

Hastighedsoptimering

Få opsat og integraret hastighedsoptimerende plugins.

Opsætning af AntiSPAM

Du hader SPAM. Det gør jeg også. Få hjælp til minimering af SPAM.

Konsultation & Sparring

Få gratis hjælp og konsultation omkring din WordPress side.

Hvad er din udfordring?

Har jeg glemt noget? Beskriv din udfordring i min formular.

Vil du prøve selv? Så anbefaler jeg at du gør brug af Google eller WordPress support forum.

Har du brug for mere hjælp?

Er en time ikke nok? Eller vil du gerne slippe for al bekymring? Så bør du overveje at overlade vedligeholdelse og opdatering til mig.
Du kan enten købe en billig supportaftale eller et klippekort hos mig.

Del budskabet

Kender du andre, der har brug for en hjælpende hånd til WordPress?

Tøv ikke med at henvise dem herind, så de kan få løst deres udfordring. På den måde hjælper vi alle hinanden. Denne form for hjælp er samtidig en fantastisk mulighed, for at kunne udvide sit netværk. Personligt nyder jeg at hjælpe andre og møde nye inspirerende mennesker.

Besøg Gratis WordPress hjælp på Facebook

– Sharing is caring! Lad os hjælpe hinanden. 

sBeskriv din opgave

Få hurtig WP hjælp af Nicolai Sørensen

Jeg kan ikke garanterer dig, at jeg kan løse alle dine udfordringer. Til gengæld kan jeg garanterer dig, at jeg vil gøre mit bedste og rådgive dig 100% ærligt, hvis noget ikke kan lade sig gøre. Husk, det er gratis at spørge :-)

Jeg har afsat tid af til at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Hvad er du interesseret i? (Vælg mindst én) *

Få hjælp til WordPress af WordPress ekspert

Derfor tilbyder jeg WordPress hjemmeside hjælp gratis

Det er egentlig meget simpelt.

I dag er 39,9% af alle hjemmesider lavet i WordPress. WordPress er klart danskernes favorit CMS – selv for større virksomheder. Chancen for, at du står med en udfordring eller har brug for en hjælpende hånd, er ret stor. Du er nemlig ikke den eneste.

Jeg tror på, at livet handler om at give. Når man giver, får man nogle gange noget igen.

Jeg er netop gået selvstændig som freelance webdesigner og online marketing konsulent, og ser det at tilbyde gratis WP hjælp som en god mulighed for at udvide mit netværk. 

Min historie – derfor startede jeg forfra på Google

Få WordPress hjælp gratis på dansk

Min historie er således, at jeg var freelance webdesigner fra 2011 til 2017. I slutningen af 2017 oprettede vi virksomheden Hazzlefree A/S – et digitalt marketing bureau. Jeg fandt hurtigt ud af, at vi ikke delte samme værdier blandt partnerne, og jeg tog derfor min exit.

Det blev ikke modtaget pænt, og de så mig desværre som en konkurrent, hvilket ikke giver mening. Af den årsag, ønskede de tidligere partnere at få fingrende i mit domæne www.creative-design.dk – som ellers lå nr. 1 på Google under bl.a. “Webdesigner“, “Freelance webdesigner”, “Responsiv hjemmeside” og meget andet.

For at undgå en retsag (som jeg ellers nok ville have vundet), overgav jeg domænet. De tidligere partnere gik konkurs, og jeg fik domænet tilbage – desværre havde jeg mistet mine gode placeringer på Google.

Af den grund er jeg netop i gang med at styrke mine placeringer hos Google – og det er her du kommer ind i billedet. Når jeg hjælper dig mod et link retur, hjælper du nemlig også mig. Det skader ikke din SEO, da det ikke er et brancherelateret link – tværtimod. Til gengæld hjælper det mig utrolig meget, og jeg sætter derfor stor pris på din hjælp.

Dansk WordPress ekspert

Skal vi hjælpe hinanden?

Værsgo’ at scrolle op til kontaktformularen. Jeg ser frem til at udvide mit netværk og glæder mig til at hjælpe dig videre med din WordPress hjemmeside.

De bedste hilsner,
Webdesigner Nicolai Sørensen

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)