Om Nicolai Sørensen

Har du ambitioner, men mangler den rette digitale samarbejdspartner?

… Og er du træt af møder med webbureauer og salgskonsulenter, der lover mere end de kan holde? Du er ikke den eneste. Når du vælger mig som fast webdesigner eller online marketing konsulent, behøver du aldrig mere at skulle bøvle med halvhjertet samarbejde.

Skal vi samarbejde?

Et godt samarbejde

Et ærligt og pålideligt samarbejdet i øjenhøjde

Modsat andre i branchen, er jeg ikke blot en produktionsvirksomhed, som tager de ordrer ind, jeg bliver tilbudt. Det er mit erklærede mål, at mine kunder skal have mest mulig værdi for deres budgetter, og får de ikke det hos mig, takker jeg pænt nej tak til opgaven.

  • Ingen lange bindinger eller andet med småt
  • Du får én kontaktperson, og det er mig

I dag ser jeg hjemmesider og profiler på de Sociale medier som salgsplatforme. Det handler om at skabe salg eller at skaffe nye kunder. Den måde man gør det bedst på, er ved at skabe synlighed -> trafik -> konvertering. Og det bedste ved det hele er, at det er 100% målbart med de rette værktøjer.

I dag har jeg et godt navn i branchen og er fagligt respekteret.

Den dag i dag interesserer jeg mig også for iværksættere og forretningsudvikling. Siden 2010 har jeg arbejdet målrettet med personlig udvikling, og siden da har jeg værdsat livet mere end noget andet. Jeg fortsætter med at udvikle mig personligt og med en stærk psyke.

Udover at følge anerkendte og succesrige iværksættere, har jeg fået en mentor og en ven – ingeniøren Alaa Barky, fusionær i Dong Energy. I dag driver han Humann.dk som vi samarbejder omkring, og han har lært mig at blive kaptajnen i mit eget liv.

Den digitale verden byder på uendelige muligheder – det bliver aldrig kedeligt at få ny viden, eksperiementerer og se resultaterne deraf.

Hvad kan jeg

For at gøre det lidt mere overskueligt for dig, har jeg forsøgt at bedømme mine kompetencer.

Vejen til succes med digital marketing er først og fremmest gennem dybdegående kendskab til målgruppen og evnen til at analysere og forstå data. Det skal danne grundlaget for kombinationen af strategi og analyse, brand/design, digitale kommunikationsmidler og -salgskanaler.

  • Digitalt design – UI, UX og Design-to-Convert mindset 95% 95%
  • Wordpress – modificerer themes og plugins 95% 95%
  • Organisk SEO – Onpage, Teknisk og Brugeroplevelse 90% 90%
  • Linkbuilding – PBN og Outreach 75% 75%
  • AdWords – Search, Display, Remarketing 90% 90%
  • Facebook Ads – Push & Retargeting 85% 85%
  • Konveteringsoptimering – UX & UI 80% 80%
  • Content/Copyrighting – Text og indhold der sælger 70% 70%

CSR

Vi har alle et ansvar, for at gøre hvad vi kan for at passe på den planet vi bor på. Derfor vælger jeg at aktivt støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af naturen.

Miljøvenligpakning

Jeg støtter miljøvenlig pakning

Jeg vælge forhandlere og samarbejdspartnere der i størst mulig omfang anvender miljøvenlig pakning. Det samme gælder, når vi sender varer ud.

Stop Papirspild mærket

Jeg støtter stop papirspild

Jeg er bevidst om de fodaftryk vi som virksomhed sætter. Jeg fokuserer på at minimere vores papirbrug, og deltager aktivt i Stop Papirspild. I min familie sorterer vi sågar vores madaffald, såsom plastik og andre ting der kan leveres til genbrugspladsen.

Et sundt arbejdsmiljø

Jeg støtter et sundt arbejdsmiljø

Trivsel på arbejdspladsen er den vigtigste faktor i dagligdagen. Gennem tiden har jeg haft både gode og dårlige oplevelser, hvilket har medført at jeg tager et sundt arbejdsmiljø seriøst. Jeg går ind for en flad virksomhedsstruktur, hvor vi alle er behandles lige uanset rolle.


GDPR – Jeg beskytter dine oplysninger

Jeg respekterer persondatalovgivningen og tager del af støtte organisationer der fokuser på persondataordningen og beskytter oplysninger hos kunder og samarbejdspartnere.

Reklamebeskyttet – nej tak til telefonsalg

Hvis jeg mangler noget, finder jeg det selv på Google.

Kunne du tænke dig et stabilt og skalerbart flow af nye kunder hver uge?

Jeg kan hjælpe dig med at få flere kunder i røret og flere aftaler i kalenderen via Facebook og Google, og sørger for at du får et stabilt flow af nye kunder hver uge. Har du plads til at tage flere kunder ind?

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)

Nicolai Sørensen

Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup
Kontor i Hørsholm og Glostrup
CVR-nummer: 34810184

w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej @ nicolaisoerensen.dk
Sig hej – det gratis.

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 20
Lørdag - Søndag: Kl. 10 - 16
Mails besvares på dagligt