Om Nicolai Sørensen

360° webdesign og marketing specialist til virksomheder med ambitioner

Træt af upålidelige samarbejdspartnere eller bureauer og deres salgskonsulenter, der lover mere end de kan holde? Du er ikke den eneste. Når du vælger mig som fast webdesigner eller online marketing konsulent, behøver du aldrig mere at skulle bøvle med halvhjertet samarbejde.

Skal vi samarbejde?Se udvalgte cases

Et godt samarbejde

Et ærligt og pålideligt samarbejdet i øjenhøjde

Modsat andre i branchen, er jeg ikke blot en produktionsvirksomhed, som tager de ordrer ind, jeg bliver tilbudt. Det er mit erklærede mål, at mine kunder skal have mest mulig værdi for deres budgetter, og får de ikke det hos mig, takker jeg pænt nej tak til opgaven.

Hvorfor vælge mig?

Lad os tage en snak, hvis du vægter følgende højt

  • Jeg har vækstet hundredevis af virksomheder
  • Mine kunder skifter aldrig samarbejdspartner
  • Endelig en designer, der også kan marketing
  • Jeg leverer kun resultater, jeg selv er stolt af
  • Ingen lange bindinger eller andet med småt
  • Du får én kontaktperson, og det er mig

Succesfuldt samarbejde

Det handler om kommunikation og købmandskab

Modsat den traditionelle webdesigner eller grafiker, der mener et godt webdesign skal være nyskabende og æstetisk, mener jeg at din hjemmeside skal være effektiv, brugervenlig og konverterende.

Udover min ærlighed er jeg særligt kendt for 3 ting:

  • En af de få der rent faktisk er dygtig til alle aspekter
  • Jeg leverer websites med tårnhøj konverteringsrate
  • Jeg er blandt de dygtigste SEO specialister i DK

Min historie

Kort om min baggrund og personlig udvikling

Den dag i dag interesserer jeg mig også for iværksættere og forretningsudvikling. Siden 2010 har jeg arbejdet målrettet med personlig udvikling, og siden da har jeg værdsat livet mere end noget andet. Jeg fortsætter med at udvikle mig personligt og med en stærk psyke.

Udover at følge anerkendte og succesrige iværksættere, har jeg fået en mentor og en ven – ingeniøren Alaa Barky, fusionær i Dong Energy. I dag driver han Humann.dk som vi samarbejder omkring, og han har lært mig at blive kaptajnen i mit eget liv.

Den digitale verden byder på uendelige muligheder – det bliver aldrig kedeligt at få ny viden, eksperiementerer og se resultaterne deraf.

Få overblik over mine kompetencer

Jeg har udvalgt mine kerneområder.

%

Digitalt design

%

Kommunikation

%

Konvertering

%

WordPress

%

Organisk SEO

%

Google Annoncering

%

Facebook & IG

%

Marketing strategi

Uddannelse og erhvervserfaring

9 års professionel erfaring inden for webdesign og online marketing.

Jeg har også huset Alt-tag her ;o)

Uddannelse og skolegang

2012 – 2015: Multimedie Integrator, Digital Media

Jeg blev headhuntet til uddannelsen på Digital Media, som på daværende tidspunkt kun optog 20 nøje udvalgte elever på Sjælland om året. Jeg gik op og fik 12 i design og 10 i programmering.

2011 – 2012: Webintegrator WI3D

Jeg blev tilbudt at gå til eksamen efter et halvt år, da mine kompetencer var for høje til uddannelsens niveau. Jeg gik op og fik 12 og stor ros.

2006-2009: Gymnasie, sproglig linie

3 år med Engelsk og Tysk som hovedfag. Det var nogle fantastisk år med godt sammenhold og gode venner.

Nomeringer og Awards

2019-2020: Diverse nomineringer

Siden jeg gik selvstændig på fuld tid igen d. 1 Januar 2019, har jeg været nomineret til flere mindre designawards og haft flere websites fremvist til inspiration på diverse inspiration- og award websites.

2015: Award-nomineret af Ekspertvalg.dk

I 2015 blev jeg nomineret til Ekspert Award af Ekspertvalg.dk. Min nominering bygger på min kompetencer inden for webdesign og online markedsføring.

2012: Roskildemesterskaberne i Webdesign

Tidligt i min uddannelse deltog jeg i Roskildemesterskaberne i Webdesign, hvor jeg fik en flot tredjeplads blandt 200 webdesignere.

Digital erhvervserfaring

Jan 2019 – nu: Brandpartner v/Nicolai Sørensen

Endelig er jeg gået selvstændig.

Sep 2018 – Dec 2018 : RB Eriksen A/S, CMO

Som Chief Marketing Officer havde jeg ansvaret for alt markedsføring og design. Jeg tog virksomheden fra 75 månedlige leads til 467 på kort tid. Desværre lukkede RB Eriksen A/S grundet en uheldig situation. Herfra gik jeg fuldtids selvstændig og hjalp RB Eriksen’s direktør med deres nye virksomhed Nemovo. Fra Januar 2019 til Januar 2020 er de nu vækstet fra 3 til 22 fuldtidsansatte gennem gennemført markedsføring og strategi.

Nemovo ApS er fast kunde hos mig i dag.

Sep 2017 – Sep 2018 : Freetrailer ApS, Digital Marketing Manager

Som Digital Marketing Manager har jeg ansvaret for virksomhedens digitale markedsføring på kryds af landende. Blandt mine ansvarsområder er planlægning og eksekvering af virksomhedens digitale marketing strategi, omhandlende bl.a. Analytics, KPI-setup, UX/UI, Konverteringsoptimering, SEO, SEM, Facebook, E-mail marketing, kampagner mv. 

Freetrailer A/S er fast kunde hos mig i dag.

 

Feb 2017 – Sep 2017 : Hazzlefree A/S, Produktchef

Efter at have solgt mine aktier fra i Hazzlefree A/S, fortsætter jeg som Produktchef. I dag beskæftiger jeg mig med produkt- og procesudvikling, samt effektivisering. Det er mit ansvar at webdesignere og markedsføringsspecialisterne har de rette værktøjet og er forkant med de nyeste tendenser inden for online markedsføring.

2016 – 2017: Hazzlefree A/S, Partner

Jeg var med til at grundlægge Hazzlefree A/S – værdiskabende digital markedsføring. Min titel var Director of Productions med ansvaret for den daglig ledelse, produktudvikling samt kvalitetssikring. Virksomheden er i dag 18 fuldtidsansatte og har kontor på Hovedvejen i Glostrup.

2011-2016: Creative Design, Freelancer

Efter at have dygtiggjort mig inden for den digitale verden, var det på tide at prøve kræfter med at markedsføre mig selv og skabe en tæt kundekreds. Jeg startede som freelancer tilbage i 2011. Jeg fik hurtigt min første kunde, og snart var jeg booket op nogle måneder frem i tiden. Da jeg senere fik fuldtidsjob som webdesigner i Hazzlefree, valgte jeg at lukke firmaet for en kort stund i 2013, da jeg var overbebyrdet af arbejde med to fuldtidsjobs. Jeg genåbnede firmaet i 2014, hvor jeg fik en fantastisk start og hurtigt blev booket op.

2012 – 2015: Danaweb A/S, Webdesigner

Jeg tog min uddannelse som Multimedie Integrator i Danaweb A/S. Mit grafiske niveau var allerede dengang på niveau med firmaets bedste, og jeg blev hurtigt udvalgt til at varetage de tungere opgaver, hvor kunderne var mere krævne – med stor succes. Senere i forløbet oplærte jeg elever og praktikanter, samtidig med, at jeg skulle løfte det grafiske niveau all-round i en afdeling på 40+ webdesignere.

CSR

Vi har alle et ansvar, for at gøre hvad vi kan for at passe på den planet vi bor på. Derfor vælger jeg at aktivt støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af naturen.

Miljøvenligpakning

Jeg støtter miljøvenlig pakning

Jeg vælge forhandlere og samarbejdspartnere der i størst mulig omfang anvender miljøvenlig pakning. Det samme gælder, når vi sender varer ud.

Stop Papirspild mærket

Jeg støtter stop papirspild

Jeg er bevidst om de fodaftryk vi som virksomhed sætter. Jeg fokuserer på at minimere vores papirbrug, og deltager aktivt i Stop Papirspild. I min familie sorterer vi sågar vores madaffald, såsom plastik og andre ting der kan leveres til genbrugspladsen.

Et sundt arbejdsmiljø

Jeg støtter et sundt arbejdsmiljø

Trivsel på arbejdspladsen er den vigtigste faktor i dagligdagen. Gennem tiden har jeg haft både gode og dårlige oplevelser, hvilket har medført at jeg tager et sundt arbejdsmiljø seriøst. Jeg går ind for en flad virksomhedsstruktur, hvor vi alle er behandles lige uanset rolle.


GDPR – Jeg beskytter dine oplysninger

Jeg respekterer persondatalovgivningen og tager del af støtte organisationer der fokuser på persondataordningen og beskytter oplysninger hos kunder og samarbejdspartnere.

Reklamebeskyttet – nej tak til telefonsalg

Hvis jeg mangler noget, finder jeg det selv på Google.

Jeg støtter Plastik nej tak

Plastik Nej Tak – Vær med i kampen

Det er umuligt at undgå plastik i et eller andet omfang. Med det sagt, så kan man gøre sit. I min familie har vi fx anskaffet en tredje skraldespand til plastik, og så gør vi brug af genbrugsposer når vi handler.

Reklamebeskyttelse - Stopspam.dk

Stop SPAM

Jeg støtter op om Stop SPAM i henhold til markedsføringsloven. 

Diversity Badge

Ingen fortjener at blive diskrimineret, uanset farve, religion, sexuel overbevisning, alder, køn eller politisk holdning. Freetrailer er medlem af Diversity Badge.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen

Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup
Kontor i Roskilde & København
CVR-nummer: 34810184

w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej @ nicolaisoerensen.dk
Sig hej – det gratis.

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 17
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)