Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

Din mening har stor betydning for mig.

Nicolai lavede et fedt og minimalistisk redesign

februar 8, 2019

Nicolai lavede et fedt og minimalistisk redesign til mit site becomeone .dk , som fremhæver de mange billeder på siden. Han har været behjælpelig med support og svar på diverse tekniske spørgsmål under hele processen. En behagelig samarbejdspartner som følger dig gennem processen fra ide til online løsning – kan varmt anbefales!

William Thystrup

Super punktlig og professionel oplevelse!!

februar 8, 2019

Super punktlig oplevelse og altid venlig til at svare på ens spørgsmål så man kan følge med. Vi vil klart anbefale ham – Nicolai ved hvad han taler om!

Venlig hilsen

Monica og teamet fra Segway Danmark

Monica L.

Super flot arbejde, det er jeg meget tilfreds med.

februar 2, 2019

Super flot arbejde, det er jeg meget tilfreds med.

Jeg er simpelthen bare super tilfreds.

Venlig hilsen

Lars fra Nul-alger.dk

Lars

Jeg er helt vildt begejstret over min nye hjemmeside

februar 2, 2019

Jeg er helt vildt begejstret over min nye hjemmeside smartlabels.dk, den er helt vildt proffesionel men samtidigt personlig og i øjenhøjde med eksisterende kunder samt nye kunder. Du har overgået min fantasi og det er sku ærligt det bedste jeg nogensinde har gjort for min virksomhed. Tusind Tusind tak.

Hilsen Ahmed

Ahmed Bichtaui

Vi fik en super hurtigt og god service.

februar 2, 2019

Nicolai Sørensen har designet min hjemmeside www.askrengøring.dk

Vi fik en super hurtigt og god service.

Siden hjemmesiden kom online har salget nærmest eksploderet. Så kan kun klart anbefale at benytte en professionel istedet, at springe over hvor gæret er lavest.

Er taknemmelig for det stykke arbejde der blevet udført, og må sige det har været en rigtig god investering for firmaet.

Mvh

Thomas Ask Rasmussen

Indehaver af Ask rengøring

Thomas Ask Rasmussen

Utrolig kompetent!

februar 1, 2019

Nicolai har stået i spidsen for alt vores markedsføring. Vi havde en ambition om at gøre 2018 til et væksteventyr. På blot et år er vi steget fra ca. 80 henvendelser om måneden til mere end 400. Det er utroligt hvad han kan. Derudover er han også nem at samarbejde med og utrolig rar.

Jacob Schandorph

Vores faste samarbejdspartner

februar 1, 2019

Vi har brugt Nicolai gennem tiden som fast samarbejdspartner i forbindelse med flere virksomheder. Han er altid pålidelig og leverer en service og kvalitet, man ikke kan sætte en finger på. Top karakterer herfra. Vi kan på det varmeste anbefale Nicolai.

Jan Mikkelsen

Kompetent fagperson

februar 1, 2019

Nicolai er en ordentlig, venlig og kompetent fagperson. Han er til at snakke med, og han vilje til at hjælpe rækker meget langt. At betro nogen ens website, især når den som i mit tilfælde var brudt ned, er sårbart. Især når man ikke ender vedkommende. Jeg kan i den sammenhæng varmt anbefale Nicolai, der har handlet samvittighedsfuldt, hurtigt og meget venligt.

Miriam

Nicolai Sørensen er klart værd at anbefale!

februar 1, 2019

Han har stået for alt fra Adwords, SEO optimering og hjemmeside opsætning for os, og vi er lykkelige for resultatet.

Nicolaisoerensen arbejder hurtigt og effektivt, er super fair med prisen, han står klar når der er brug for det og er til at stole på.

alt i alt har vi haft en kanon oplevelse og vi vil klart anbefale alle andre at kontakte Nicolaisoerensen når hjemmesiden skal optimeres eller markedsføringen skal sidde lige i skabet!

Jakob Bjørn

Varme anbefalinger

februar 1, 2019

Har netop fået hjælp til opsætning af hjemmeside af Nicolai og kan kun anbefale varmt herfra: Effektiv og tydelig kommunikation samt meget tilfredsstillende resultat, hvor der var lydhørhed over for mine ønsker.

Suh Bjerg Jacobsen

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)