Cases

Jeg leverer solide resultater og gennemarbejdede løsninger, som mine kunder aldrig skifter ud

Jeg specialiserer mig i leadgenerering og har hjulpet mere end 800 danske virksomheder siden 2011. Det gør mine kompetencer mangfoldige og giver mig et unikt indblik i diverse brancher.

Skal jeg også hjælpe dig?

Freetrailer

Komplet website og marketingløsning. Ligger nr. 1 på Google. 1.600.000 besøgende om året. 260.000 bookinger om året. En booking koster gns. 12 kr. gennem Google Ads.

Nemovo

WordPress hjemmeside og digital marketing strategi med fokus på SEO, Google Ads & Facebook Ads. Vækstet fra 8 til 22 fuldtidsansatte på 12 mdr.

mpeople

Moderne WordPress hjemmeside henvendt high-tech, engineering og recruitment segmentet. Efter at 2 andre designere havde fejlet, ramte jeg plet med designet.

Hall Hviid & Partners

Komplet redesign af hjemmeside med fokus brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er opbygget med fokus på SEO og Google Ads.

Calceku ApS

WordPress hjemmeside med gennemtænkt visuel kommunikation. Er gået fra 2 henvendelser om måneden til 2 om dagen gennem SEO og Google Ads.

Klinik A

WordPress hjemmeside med moderne og minimalistisk design. Kommunikation er forbedret, så potentielle kunder finder den vigtigste information først.

EatMyBill

One-page WordPress hjemmeside med formål at promovere app’en EatMyBill. Bag EatMyBill står founders af Freetrailer, GoMore, Spiir, Endomondo, Airhelp m.f.

Vanebryder

Mindre WordPress hjemmeside med fokus på personlig branding og salg af rygestopskurser. Kommunikation er gennemarbejdet og virker efter hensigt.

No Risk Inkasso ApS

Minimalistisk WordPress hjemmeside målrettet B2B med fokus på konverteringsoptimering og brugeroplevelse. Opstart af online marketing samarbejde Maj 2020.

Charlotte Schou

Komplet redesign af hjemmeside og fast samarbejde omkring SEO og Google Ads. Ligger nr. 1-3 på alle søgeord og får flere leads – 1036% billigere.

LJ Electric

Komplet redesign af hjemmeside med fokus brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er opbygget med fokus på SEO og Google Ads.

J. E. Juncker

Komplet website i med skræddersyet produktmodul. Fremstår veletableret og vi har forbedret brugeroplevelse og tredoblet konverteringsrate.

Advokatfirmaet Thomas Martin

WordPress hjemmeside med sprogmodul. Advokatfirmaet fremstår nu som veletableret og hjemmesiden henvender sig til målgruppen.

KN Byg

Komplet hjemmeside og større SEO samarbejde. Ligger i dag nr. 2 på “Tømrer København” og nr. 3 på “Murer København”.

Kafferisteriet

Design af WordPress hjemmeside med henblik på konverteringsoptimering og lavere CPA gennem Google Ads. En kundehenvendelse koster gns. 38 kr.

Finance 4U

360° Lead genering med redesign af hjemmeside, SEO, Google og Facebook Retargeting. Dominerer markedet digitalt og får gns. 8 nye henvendelser om dagen.

Pates Gulve

Vinder af Årets Gulvmand. Gik fra 0 til 150 relevante kundehenvendelser gennem hjemmesiden via. SEO og Google Ads. Måtte vækste i antal ansatte.

Humann.dk

Komplet hjemmeside med sprogversion. Et gennemarbejdet resultat, der sælger kurser med stor succes. 

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Allerød & København
CVR-nummer: 34810184

w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej @ nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 17
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)