Cases

Jeg leverer solide resultater og gennemarbejdede løsninger, som mine kunder aldrig skifter ud

Jeg specialiserer mig i leadgenerering og har hjulpet mere end 800 danske virksomheder siden 2011. Det gør mine kompetencer mangfoldige og giver mig et unikt indblik i diverse brancher.

Skal jeg også hjælpe dig?

Vipo A/S

Det nye website har taget Vipos visuelle identitet til næste niveau gennem et gennemtænkt design og visuel kommunikation. Websitet er lavet i samarbejde med marketing-bureauet Komio.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Nordicode

Komplet redesign af hjemmeside med fokus brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er målrettet B2B og har til formål at øge tillid og understøtte salgsprocessen.

Nordflex

Moderne WordPress hjemmeside målrettet store virksomheder. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende ien kompleks branche som forsikringsmægler.

Freetrailer

Komplet website og marketingløsning. Ligger nr. 1 på Google. 1.600.000 besøgende om året. 260.000 bookinger om året. En booking koster gns. 12 kr. gennem Google Ads.

Nemovo

WordPress hjemmeside og digital marketing strategi med fokus på SEO, Google Ads & Facebook Ads. Vækstet fra 8 til 22 fuldtidsansatte på 12 mdr.

mpeople

Moderne WordPress hjemmeside henvendt high-tech, engineering og recruitment segmentet. Efter at 2 andre designere havde fejlet, ramte jeg plet med designet.

Veltec Industrial Service

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

EatMyBill

One-page WordPress hjemmeside med formål at promovere app’en EatMyBill. Bag EatMyBill står founders af Freetrailer, GoMore, Spiir, Endomondo, Airhelp m.f.

Zacho Lind

Stort website for entreprenørvirksomhed i København. Kunden havde et ønske om at blive præsenteret professionelt, så deres visuelle identitet afspejlede virksomhedens værdier.

Calceku ApS

WordPress hjemmeside med gennemtænkt visuel kommunikation. Er gået fra 2 henvendelser om måneden til 2 om dagen gennem SEO og Google Ads.

Klinik A

WordPress hjemmeside med moderne og minimalistisk design. Kommunikation er forbedret, så potentielle kunder finder den vigtigste information først.

No Risk Inkasso ApS

Minimalistisk WordPress hjemmeside målrettet B2B med fokus på konverteringsoptimering og brugeroplevelse. Opstart af online marketing samarbejde Maj 2020.

Charlotte Schou

Komplet redesign af hjemmeside og fast samarbejde omkring SEO og Google Ads. Ligger nr. 1-3 på alle søgeord og får flere leads – 1036% billigere.

LJ Electric

Komplet redesign af hjemmeside med fokus brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er opbygget med fokus på SEO og Google Ads.

J. E. Juncker

Komplet website i med skræddersyet produktmodul. Fremstår veletableret og vi har forbedret brugeroplevelse og tredoblet konverteringsrate.

Kafferisteriet

Design af WordPress hjemmeside med henblik på konverteringsoptimering og lavere CPA gennem Google Ads. En kundehenvendelse koster gns. 38 kr.

Wilej

WordPress hjemmeside designet til at afspejle Wilejs værdier. Målgruppen er primært lejekunder, men der gemmer sig også en B2B sektion til velhavende investorer.

Pates Gulve

Vinder af Årets Gulvmand. Gik fra 0 til 150 relevante kundehenvendelser gennem hjemmesiden via. SEO og Google Ads. Måtte vækste i antal ansatte.

Vanebryder

Mindre WordPress hjemmeside med fokus på personlig branding og salg af rygestopskurser. Kommunikation er gennemarbejdet og virker efter hensigt.
Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)