Cases

Jeg leverer solide resultater og gennemarbejdede løsninger, som mine kunder aldrig skifter ud

Jeg specialiserer mig i leadgenerering og har hjulpet mere end 900 danske virksomheder siden 2011. Det gør mine kompetencer mangfoldige og giver mig et unikt indblik i diverse brancher.

Skal jeg også hjælpe dig?

Miller Rosenfalck

Komplet website til internationalt advokatfirma med fokus på branding, kommunikation og brugervenlighed. Websitet er designet moderne og er nemt at vedligeholde for kunden.

WhistleSystem

Visuelt website for tech-virksomhed med fokus på konverteringsoptimering og branding. WhistleSystem var på udkig efter en samarbejdspartner der kunne realisere deres ønsker og behov.

Searcher

Design af moderne website. Searcher er eksperter i værdiskabende rekruttering på ledelses- og specialistniveau. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende i en kompleks branche som rekrutteringsbureau.

DinLønpartner

Moderne WordPress hjemmeside med fokus på tillid, troværdighed og personlighed. Bedre social proof, cases og kommunikation. Websitet er designet til at understøtte salgsprocessen.

Ecooter

Design af moderne og visuel webshop i WooCommerce for salg af elscootere. Siden er inspireret af hjemmesider såsom Tesla, Audi og Xpeng med formål om at udstråle, at Ecooters elscootere er high-end.

Dødsboskat.dk

Design og opsætning af niché website i samarbejde med mine samarbejdspartnere Komio. Dødsboskat.dk er en del af advokatfirmaet IVB og fungerer som en aktiv leadmagnet for nye henvendelser på dødsbo skat.

Cortsen Dining

Opgaven bestod i skabe en visuel identitet der afspejler deres brand. Jeg designede en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside med fokus på detalje og kommunikation.

Vipo A/S

Det nye website har taget Vipos visuelle identitet til næste niveau gennem et gennemtænkt design og visuel kommunikation. Websitet er lavet i samarbejde med marketing-bureauet Komio.

Kokken Rasmus Kjær

Visuelt website med kant designet til at skille sig ud. Rasmus ønskede et anderledes design der afspejler hans fantastiske og kreative evner. Nu har han fået et branded website, der præsentere ham rigtig godt.

Ørby Vingård

Lækker og moderne WordPress hjemmeside med mulighed for bestilling af vin og tilmelding af arrangementer. Hjemmesiden præsentere vingården og fremhæver deres historie. Det bidrager til øget salg af vin og arrangementer.

DinHypnose

Design af moderne og personligt website med fokus på høj konverteringsrate. Kommunikation og elementer er gennemtænkte, samtidig med, at der er stort fokus på SEO. Websitet skulle kunne rumme longform-content.

Veltec Industrial Service

Stort og moderne website med 3 sprog og hundredevis af undersider. Opgaven bestod i at udvikle et skalerbart website, der både er brugervenligt og målrettet kunderne.

Maria Dam Kosmetisk Klinik

WordPress hjemmeside med moderne og minimalistisk design. Kommunikation er forbedret og elementer er gennemtænkte. Et skræddersyet løsning med høj konverteringsrate.

Zacho Lind

Stort website for entreprenørvirksomhed i København. Kunden havde et ønske om at blive præsenteret professionelt, så deres visuelle identitet afspejlede virksomhedens værdier.

Rudersdal Vinduer & Døre

Design af personlig og tillidsskabende hjemmeside med fokus brugervenlighed og høj konverteringsrate. Hjemmesiden stiller kunden stærkt i branchen. Websitet er opbygget med fokus på SEO og Google Ads.

Nordhusene

Komplet website i samarbejde med bureauet Jim Dandy. En avanceret løsning med håndtering af boligprojekter, interne sider til guides og meget mere. Æstetisk og minimalistisk design, der sælger følelser.

Freetrailer

Komplet website og marketingløsning. Ligger nr. 1 på Google. 1.600.000 besøgende om året. 260.000 bookinger om året. En booking koster gns. 12 kr. gennem Google Ads.

Nemovo

WordPress hjemmeside og digital marketing strategi med fokus på SEO, Google Ads & Facebook Ads. Vækstet fra 8 til 22 fuldtidsansatte på 12 mdr.

Uddannelsessekretariatet

Komplet redesign af hjemmeside med fokus brugervenlighed og skalerbarhed. Ny identitet, nye billeder og gennemtænkt omstrukturering af indhold og indformationer.

Nordflex

Moderne WordPress hjemmeside målrettet store virksomheder. Sitet øger tilliden og troværdigheden som er afgørende ien kompleks branche som forsikringsmægler.

Calceku ApS

WordPress hjemmeside med gennemtænkt visuel kommunikation. Er gået fra 2 henvendelser om måneden til 2 om dagen gennem SEO og Google Ads.

Klinik A

WordPress hjemmeside med moderne og minimalistisk design. Kommunikation er forbedret, så potentielle kunder finder den vigtigste information først.

No Risk Inkasso ApS

Minimalistisk WordPress hjemmeside målrettet B2B med fokus på konverteringsoptimering og brugeroplevelse. Opstart af online marketing samarbejde Maj 2020.

Charlotte Schou

Komplet redesign af hjemmeside og fast samarbejde omkring SEO og Google Ads. Ligger nr. 1-3 på alle søgeord og får flere leads – 1036% billigere.

Kvasir Technologies

Design af WordPress hjemmeside med henblik på branding og formidling af et nyt produkt som markedet ikke kender endnu. Websitet fortæller Kvasirs historie og vi har dykket dybt ned i kommunikationen.

Wilej

WordPress hjemmeside designet til at afspejle Wilejs værdier. Målgruppen er primært lejekunder, men der gemmer sig også en B2B sektion til velhavende investorer.

LJ Electric

Komplet redesign af hjemmeside med fokus brugervenlighed og bedre konverteringsrate. Websitet er opbygget med fokus på SEO og Google Ads.

J. E. Juncker

Komplet website i med skræddersyet produktmodul. Fremstår veletableret og vi har forbedret brugeroplevelse og tredoblet konverteringsrate.

Pates Gulve

Vinder af Årets Gulvmand. Gik fra 0 til 150 relevante kundehenvendelser gennem hjemmesiden via. SEO og Google Ads. Måtte vækste i antal ansatte.

Vanebryder

Mindre WordPress hjemmeside med fokus på personlig branding og salg af rygestopskurser. Kommunikation er gennemarbejdet og virker efter hensigt.
Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)