Hjælp til Shopify

Brug for teknisk hjælp til Shopify eller skal vi optimerer eller redesigne din webshop?

Få et uforpligtende tilbudNy Shopify webshop

Professionel hjælp til Shopify til billige priser

Vil du kunne sove trygt om natten, fordi du ved, at du altid har en kompetent samarbejdspartner til at hjælpe dig med Shopify? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Nicolai Sørensen & Co. er vi eksperter i Shopify, og vi bygger både nye, flotte og konverteringsoptimerede webshops, samt hjælper dig med din eksisterende.

Shopify er blandt verdens mest populære CMS’er til webshops. Det skyldes primært, at det er utroligt brugervenligt og stabilt, hvorfor du nemt kan håndterer ordrer, betalinger, produkter, fragt og alt det andet, der er relevant for en professionel webshop.

Du kan nemt administrere hele din shop via det brugervenlige kontrolpanel, og det kræver ikke nogle særlige IT-kompetencer. Det betyder imidlertid ikke, at der ikke vil opstå situationer, hvor du får brug for hjælp til Shopify – og det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi er et Shopify-bureau med mange års erfaring indenfor Shopify-udvikling. Vi designer og bygger professionelle og konverteringsoptimerede Shopify-webshops med fokus på den gode købsoplevelse, så du får flest mulige kunder igennem.

Når vi har bygget en webshop, står vi altid til rådighed, hvis du skulle få brug for hjælp til Shopify. Det er dog ikke udelukkende, hvis du har købt en webshop gennem os, du kan få hjælp til Shopify – vi tilbyder også generel hjælp til Shopify, hvis du har en eksisterende webshop.

Hvis du render ind i udfordringer, har behov for nye undersider eller ønsker et redesign af din eksisterende Shopify-webshop, er vi klar til at hjælpe dig. Vi kan bygge all former for Shopify-webshops – både de simple med et lille varelager og de helt store, som har mange avancerede funktioner.

Få hjælp til din Shopify-webshop hos os

Når du driver en webshop, er det vigtigt, at den altid kører, som den skal. Her er Shopify blandt de absolut bedste løsninger på markedet, da det er en hosted løsning, hvilket betyder, at bliver hostet direkte på Shopifys egne servere.

Det betyder samtidig, at alle de plugins og udvidelser, du finder til Shopify, forhandles direkte via Shopifys egen side. Du får derfor en mere sikker løsning, end hvis du eksempelvis vælger WooCommerce, hvor du langt oftere vil støde ind i problemer.

Alligevel an det ske, at du får behov for hjælp til Shopify, selvom platformen sikrer, at du er i trygge hænder. Hos Nicolai Sørensen & Co. tilbyder vi professionel hjælp til Shopify, så du altid er sikker på, at din webshop kører, som den skal.

Alle vores kunder har ét mål, og det er at sælge flest mulige produkter. Det er derfor væsentligt, at deres shop kører stabilt – og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kan hjælpe med stort set alle udfordringer, du kan støde på.

Hvorfor få hjælp til Shopify af os?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge os, når du har brug for hjælp til Shopify. Vi har mange års erfaring med Shopify, hvorfor du kan få hjælp til stort set alle udfordringer, du render ind i, uanset om det er et mindre problem eller en stor teknisk udfordring.

Når du driver webshop, er din tid en kostbar ressource. Måske løser du alt arbejdet med din Shopify-webshop på egen hånd og gør brug af Sopifys support, når du har brug for hjælp. Det er en fin løsning, da Shopify har en ganske fornuftig kundeservice

Det kan dog hurtigt ende med at koste dig mange timer at vedligeholde din webshop, når du også har andre arbejdsopgaver, du bør tage dig af. Derfor kan det være en fornuftig løsning at få have en fast samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med store og små Shopify-opgaver.

På den måde er du sikker på, at udfordringerne bliver løst korrekt, men det vigtigste er, at du får mere tid til at tage dig af din webshop. Du får flere timer i kalenderen, som kan bruges dér, hvor det giver mest værdi – og så sørger vi for resten.

Vi tilbyder blandt andet følgende hjælp til Shopify:

  • Design og opsætning af ny Shopify-webshop
  • Redesign af eksisterende Shopify-webshop
  • Vedligeholdelse og udvidelse af Shopify-webshop
  • Markedsføring af Shopify-webshop
  • Generel hjælp til Shopify
  • En professionel og billiger webshop

Når du har et samarbejde med os, har du altid en kompetent specialist, som du kan drage nytte af. Det giver dig frihed og ro i maven, fordi du ved, at du altid kan få hjælp til Shopify, uanset om du skal have udvidet din shop eller ønsker hjælp til at løse et teknisk problem.

Vi lægger vægt på en tæt relation til vores kunder, og derfor har du kun én kontaktperson, som al kommunikation går gennem. Du har direkte kontakt til personen, der hjælper dig med Shopify, og det er en stor fordel, da du er sikker på, der hurtigt bliver taget hånd om tingene.

Få hjælp til design af Shopify-webshop

Hos Nicolai Sørensen & Co. tilbyder vi professionelle Shopify-webshops til ethvert behov. Du kan både få en standardløsning, som imødekommer de fleste behov, men du kan også få en skræddersyet løsning, som har flere avancerede funktioner.

En standardiseret Shopify-webshop er velegnet til nystartede virksomheder, som ønsker en flot og brugervenlig webshop med de mest basale funktioner. Det betyder ikke, at du får en skrabet løsning, da en standardløsning i Shopify indeholder alt, hvad en webshop skal kunne.

Disse løsninger koster som regel mellem 15.000-25.000 kr. ekskl. moms, og det tager typisk 3-6 uger, før den er klar. Den konkrete leveringstid afhænger dog af, hvilke krav du har til din webshop, samt hvorvidt vi skal opsætte produkter for dig, eller du selv vil stå for det.

Hvis du har en veletableret virksomhed, som har mere avancerede behov, kan du i stedet vælge at få lavet en skræddersyet Shopify-webshop med mere specifikke features. Vi designer alt fra bunden, så du er sikker på, at din webshop virker indbydende og matcher dit brand.

Få hjælp til at markedsføre din Shopify-webshop

Når du driver webshop, kommer kunderne ikke af sig selv. Det er først og fremmest vigtigt, at du har en funktionel og indbydende webshop, som er optimeret med henblik på at skabe så mange salg som muligt, så du rent faktisk får noget ud af de besøgende.

Det er dog også væsentligt, at du får besøgende ind på din webshop – og det gør du nemmest gennem online markedsføring. Facebook og Instagram er blandt de absolut bedste kanaler, når det kommer til at promovere en webshop.

Vi hjælper kunder med at markedsføre deres produkter til den rigtige målgruppe på de rigtige kanaler, som primært udgøres af Facebook og Instagram. Du kan derfor også få hjælp til at markedsføre din Shopify-webshop hos os.

Der findes mange bureauer, som tilbyder markedsføring på Facebook og Instagram, men i de fleste tilfælde er det en god idé at samle det hele på ét sted. Når vi hjælper dig med din Shopify-webshop, kan vi samtidig stå for at markedsføre din webshop.

Det giver dig en langt mere strømlinet proces, hvor du ikke skal have kontakt til flere personer, men har det hele samlet hos samme bureau. Det betyder samtidig, at vi kender din shop, dine produkter og det tekniske setup langt bedre end et eksternt marketingbureau.

Du får derfor mere ud af dine annoncekroner, når du vælger os til at håndtere både din webshop og din online markedsføring. Du får en fast kontaktperson, som hjælper dig hele vejen rundt – og du kan have ro i maven, fordi du ved, at der bliver taget hånd om din webshop.

Læs mere om markedsføring

Få hjælp til at redesigne din Shopify-webshop

Har du allerede en Shopify-webshop, som ikke længere lever op til dine krav og ønsker? Så kan vi hjælpe dig med at redesigne din webshop, så den matcher dine eksisterende og fremtidige behov. Vi skræddersyer et nyt design, som ikke alene ser godt ud, men også er konverteringsoptimeret.

Når vi redesigner din webshop, starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi går din nuværende webshop efter i sømmene. Her noterer vi de elementer, der fungerer, og dem, der ikke gør, så vi er rustet til at skabe et æstetisk og funktionelt design, der konverterer.

Når vi designer din Shopify-webshop, lægger vi vægt på den gode brugeroplevelse, æstetik og et match mellem din forretnings identitet og webshoppens design. Samtidig bygger vi den korrekt op, så det tekniske fundament er i orden.

Et redesign kan være en god idé, hvis du har taget udgangspunkt i en skabelon, da du startede din webshop. Ofte vokser din webshop ud af skabelonens funktioner og muligheder med tiden, hvorfor det kan være en god idé at redesigne den på sigt.

Vi hjælper dig med at ramme det helt rigtige design til din Shopify-webshop, så du kan sælge så mange produkter som overhovedet muligt. Når du får hjælp til Shopify af os, er du sikret en webshop, som er klar til at blive markedsført og konvertere de besøgende til betalende kunder.

Få en ny Shopify webshop af Shopify-eksperter

Skal vi hjælpe dig med Shopify?

Hvis du ønsker at koncentrere dig 100% om din forretning, er det en god idé at få bygget en professionel webshop med alle de nødvendige funktioner fra start. Vi kan hjælpe dig med at bygge alle former for webshops i Shopify, og vi kan matche de fleste budgetter.

Du kan ringe til os på +45 30 63 31 11 eller sende en mail til hej@nicolaisoerensen.dk, så tager vi en snak omkring din forretning og dit behov. Når vi har sporet os ind på omfanget af løsningen, udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Vælger du at acceptere tilbuddet, aftaler vi med det samme, hvornår arbejdet udføres. Typisk tager det mellem 3-6 uger at bygge en ny Shopify-webshop, mens vi typisk kan levere hurtigere, hvis der er tale om mere simpel hjælp til Shopify.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Start et samarbejde

Skal jeg hjælpe dig?

Jeg hjælper både store og små virksomheder, og jeg sætter en stor ære i ærlighed, professionalisme og gensidig respekt. Jeg forstår, at du driver en forretning, og at du ikke passer ned i en kasse. Hos mig får du et skræddersyet samarbejde – uden bekymringer.

Ring på 30 63 31 11 eller udfyld min kontaktformular, så tager vi en snak om dine ønsker og udfordringer, og så kommer jeg med en pris og information såsom leveringstid mv.

Dansk Divi designer & ekspert

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)