De 3 bedste webmails fra danske webhoteller til små virksomheder

november 7, 2022
De 3 bedste webmails fra danske webhoteller til små virksomheder

Når man starter sin egen virksomhed, er der en lang række ting, man skal have styr på. Én af disse ting er ens firma e-mail adresse. Det kan være svært at finde det rigtige webhotel, men når man først har fundet det, er det vigtigt at vælge den rette webmail løsning. I denne artikel vil jeg kigge på de bedste danske webmails fra webhoteller.

Jeg har udvalgt 3 webmails fra 3 forskellige webhoteller, hvor du er i trygge hænder med en fin mailklient.

Jeg tager udgangspunkt i, at du ikke anvender Microsoft 365 eller Google Mail. Min største anbefaling går klart til disse to løsninger – særligt Microsoft 365.

Hvad er en webmail?

Webmail er en mailklient, der kan tilgås på internettet. Det betyder, at du ikke skal have nogen form for software eller app installeret på din computer. I stedet tilgår du blot din webmail via din browser (fx Google Chrome, Safari eller Firefox).

De fleste webmailudbydere tilbyder en række funktioner, f.eks. mulighed for at oprette mapper, opsætte filtre, bruge signaturer og meget mere. Du kan også normalt få adgang til din webmail på din telefon eller tablet, hvilket er praktisk, hvis du er på farten.

Hvad er fordelene ved at bruge en webmail?

Der er flere fordele ved at bruge en webmail frem for en traditionel mailklient som f.eks. Microsoft Outlook. Først og fremmest kan du få adgang til din webmail fra hvor som helst i verden, så længe du har en internetforbindelse. Det er praktisk, hvis du er på rejse eller arbejder hjemmefra.

En anden fordel er, at du ikke behøver at du skal ikke bekymre dig om at miste dine data, da de alle er gemt på serveren. Det betyder også, at du kan få adgang til dine e-mails fra flere enheder, da de alle vil blive synkroniseret.

Endelig er de fleste webmails meget brugervenlige og nemme at opsætte. Det er ideelt, hvis du ikke er særlig teknisk kyndig eller ikke har tid til at rode rundt med indstillingerne.

Hvad er de bedste webmails fra danske webhosts?

Der er mange gode danske webhoteller, men ikke alle tilbyder gode webmail-løsninger. Derfor har jeg udvalgt de 3 bedste til dig.

  1. Simply.com er vores bedste valg, da det tilbyder en fantastisk webmail-løsning, der er nem at oprette og bruge.
  2. One.com er en anden god mulighed med en lidt mere avanceret brugerflade.
  3. Dandomain.dk runder vores udvalg af med en meget brugervenlig webmail-klient.

Hvis du er på udkig efter en god dansk webhost til din lille virksomhed, anbefaler jeg Simply.com webmail.

Anmeldelse af webmail og webhotel fra Simply.com

Simply.com er et dansk webhotel, der tilbyder en god webmail-løsning til små virksomheder. Brugerfladen er meget brugervenlig og nem at navigere i. Du kan nemt oprette mapper, opsætte filtre og bruge signaturer. Simply.com tilbyder også en mobilapp, så du kan få adgang til din webmail på farten.

En af de en af de gode ting ved Simply.com er, at de tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan afprøve deres tjenester, før du binder dig til noget. Jeg vil helt klart anbefale at give dem en chance, hvis du leder efter en god dansk webhost til din lille virksomhed.

Anmeldelse af webmail og webhotel fra One.com

One.com er et andet god dansk webhost, der tilbyder en god webmail løsning til små virksomheder. De har en lidt mere avanceret brugerflade end Simply.com, men den er stadig meget brugervenlig og let at navigere. Du kan nemt oprette mapper, opsætte filtre og bruge signaturer. One.com tilbyder også en mobilapp, så du kan få adgang til din webmail på farten.

En af de gode ting ved One.com er, at de tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan afprøve deres tjenester, før du forpligter dig til noget. Jeg vil helt klart anbefale at give dem en chance, hvis du leder efter en god dansk webhost til din lille virksomhed.

Anmeldelse af webmail og webhotel fra Dandomain.dk

Dandomain.dk er et dansk webhotel, der tilbyder en meget brugervenlig webmailklient til små virksomheder. Den er nem at opsætte og bruge, og du kan nemt oprette mapper, opsætte filtre og bruge signaturer. Dandomain.dk tilbyder også en mobil app, så du kan få adgang til din webmail på farten.

En af de gode ting ved Dandomain.dk er, at de tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan afprøve deres tjenester, før du binder dig til noget. Jeg vil helt klart anbefale at give dem en chance, hvis du leder efter en god dansk webhost til din lille virksomhed.

Læs anmeldelse af DanDomain webmail

Følgende mails skal du ikke bruge i din forretning, hvis du vil fremstå professionel

Hvis du er på udkig efter en professionel e-mailadresse til din lille virksomhed, vil jeg anbefale dig at undgå e-mails som TDC mail, Yousee mail, GodMail fra GodStart.dk, Jubii mail og andre lignende gratis e-mails. Disse e-mails bliver ofte opfattet som useriøse og kan skræmme potentielle kunder væk.

Jeg vil anbefale at bruge en webmail fra et velrenommeret dansk webhotel som Simply.com, One.com eller Dandomain.dk i stedet. Disse webmails tilbyder en professionel grænseflade og er nemme at bruge. De kommer også med mobilapps, så du kan få adgang til dine e-mails på farten.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 9 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Spørgsmål: Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular.

Tilbud: Du er også velkommen til at starte en uforpligtende dialog, hvis du er på udkig efter en seriøs samarbejdspartner du kan samle din hjemmeside og din online markedsføring hos.

Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)