Mereimellem

En dansk artikel database med guides lokaliseret i København

Mereimellem er en udgået artikel database. På Mereimellem.dk kunne du finde og læse en lang række nyheder, guides og artikler, som gav svar på rigtig mange spørgsmål. Denne artikeldatabase var derfor det naturligt sted at starte sin søgen efter viden.

Læs på bloggen

Nicolai Sørensen har købt den danske artikel database mereimellem.dk

Da domænet blev ledigt købte jeg det gennem DK-hostmaster, hvorefter jeg kunne registrere det hos et webhotel. Årsagen til at jeg købte domænet er, at det havde indgående links som jeg kan bruge til SEO.

Når man arbejder med SEO (søgemaskineoptimering) er ekstern linkbuilding en helt naturlig del af processen. Uden eksterne links er det praktisk set umuligt at rangere højt på konkurrenceprægede søgeord i Danmark.

Det internationale marked er dog anderledes i den forstand, at Google bedre kan læse og forstå på engelsk. Det åbner op for muligheden om at rangere højt på Google, hvis man skriver det bedste indhold. I Danmark kræver det også links, ellers er det næsten lige gyldigt hvor stærkt ens content er.

Investér i en god hjemmeside, hvis din artikeldatabase skal ranke på Google

Andre ranking faktorer dækker over et godt hjemmeside design. Til den del kan jeg anbefale at man køber en hjemmeside eller investerer en i professionel designer der er specialiseret i WordPress hjemmesider.

Årsagen er, at Google måler brugeroplevelsen. Derfor kigger Google på hvor lang tid besøgende bliver på hjemmesiden, om de klikker sig videre, om de konvertere og om de generelt finder det de skal bruge. Det værste der kan ske er nemlig, at de kommer ind på din hjemmeside, hvorefter de hurtigt går ud og ind på konkurrentens i stedet (også kaldet Pogo-sticking). Når det er sket tilstrækkeligt nok, så begynder Google at bytte rundt på resultaterne.

Det er egentlig talt meget naturligt, hvis man lige tænker over det.

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 10 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)