Bedste Shopify tema – hvilket tema skal man vælge?

august 21, 2021
Bedste Shopify tema – hvilket tema skal man vælge?

Der findes tusindvis og atter tusindvis af temaer at vælge imellem, når vi snakker Shopify, og det kan være vanskeligt at finde rundt i den jungle.

For at gøre det en smule mere overskueligt, kan man med fordel vælge at indsnævre sin jagt til kun at omfatte de temaer, der ligger på Shopifys egen theme store.

Her finder du nemlig både gratis temaer og temaer, der koster penge. Det store udvalg, du her finder, bør være mere end rigeligt for enhver. 

Derudover har alle de temaer, der ligger i Shopify’s egen theme store, gennemgået et kvalitetstjek og en kontrol af Shopify selv. Det er din garanti for, at temaerne ikke lige bliver forældet i morgen, og at der er gode muligheder for support, hvis du skulle få brug for det, efter du har købt et tema. Temaerne er ofte ikke engang udviklet af Shopify selv, men har altså gennemgået deres kvalitetskontrol. 

Hvilke Shopify temaer er de bedste?

Ja, hvilket tema skal du så vælge? 

Som med så mange andre valg, du foretager dig, når det kommer til implementeringer i din nye webshop, så afhænger det af dine behov. Hvor stor en forretning forventer du, at det skal blive?

Mange vil sagtens kunne starte ud med et gratis tema og klare sig rigtig fint med det, indtil behovet vokser, hvor man så kan købe et af de betalte temaer. I denne artikel vil det dog primært være de temaer, der koster penge, som vil være i fokus.

Shopify Online Store 2.0 

Når du vælger tema, er her noget, du måske bør være opmærksom på, især hvis du står og skal vælge mellem et af de temaer, der koster penge.

Shopify har for ikke så længe siden lanceret deres nye Online Store 2.0 standard, som fremadrettet skal gøre det meget nemmere og mere brugervenligt at customize og bygge en webshop. Det sker f.eks. ved, at du ved hjælp af drag and drop kan flytte rundt på sektioner og blokke, uden at du behøver at rode med kode. Det er ikke den eneste fordel. Listen med fordele er længere end som så, og vi har endnu ikke set alle de fordele, det vil give for udviklere og generelt bare alle dem, der driver en webshop med Shopify. Der vil løbende blive lanceret flere funktioner ifm. Online Store 2.0.

Så når du vælger et tema, kan du med fordel vælge at gå efter dem, der er bygget og klar til Online Store 2.0.

Prestige theme

Shopify beskriver det selv som et tema “Designed for premium, high-end brand appeal”, men stort set uanset hvilken branche, du opererer inden for, så vil Prestige teamet være en fornuftig investering for dig. 

Et tema, der ofte roses, fordi det ganske enkelt bare fungerer og er et bundsolidt fundament for en webshop, er altså Prestige temaet.

Alt afhængig af hvor tryg du er ved at programmere og arbejde med kode, så kan du customize dig frem til meget på den måde. Men det er faktisk ikke sikkert, at det overhovedet er nødvendigt. For langt de fleste vil den pakke, som Prestige temaet tilbyder som standard, være mere end rigeligt for langt de fleste webshopejere. 

Prestige temaet understøtter Online Store 2.0, og det koster 250 US dollars. 

Streamline theme

Her er der tale om et tema, der er en smule billigere end det førnævnte Prestige tema.

Streamline temaet er ifølge Shopify selv et oplagt valg for webshops, der sælger tøj, accessories, health- og beautyprodukter eller sportsprodukter. 

Uanset om du har et stort eller lille produktsortiment, vil temaet her kunne håndtere det. 

Du får en lang række fede features med i pakken. F.eks. en customizable contact form, muligheden for at fremvise recommended products til kunderne, produktfiltrering og sortering.

Tag et kig og se evt. også de eksempler på andre webshops, som gør brug af teamet. Det finder du på linket her – scroll lidt ned på siden.

Det er hurtigt og nemt at sætte op. Temaet vil inden for kort tid supportere Shopify Online Store 2.0.

Symmetry theme

Temaet Symmetry er endnu et, der understøtter Online Store 2.0, og Shopify kalder det selv “Perfect for a growing inventory”. 

Uanset hvor stort dit produktkatalog er, vil temaet her kunne bruges, og temaet kan vokse sammen med dig. Der er også fokus på den visuelle storytelling, og der er virkelig mulighed for at opbygge visuelt indbydende landingssider og forside.

Som nævnt er Online Store 2.0 supporteret her, så du får mulighed for med drag and drop at opbygge sektioner og rykke rundt på blokke, så webshoppen får lige præcis det udtryk, du ønsker. 

Samtidig får du en sidebar, hvor kunden kan filtrere på pris, farve og størrelser og andet.

Temaet har fået rigtig pæne anmeldelser, og i skrivende stund er der 93% positive ud af i alt 226 anmeldelser. Det er ganske pænt, må man sige.

Temaet er – ligesom de to førnævnte – selvfølgelig mobilvenligt. Flere og flere brugere besøger webshops fra deres smartphone, så det er selvfølgelig naturligt, at din webshop kan tage sig så godt ud som muligt fra en smartphone. Det kan temaet her.

Er du blevet klogere?

Det håber jeg bestemt, at du er. Ellers er du altid velkommen til at smide mig en besked – så hjælper jeg dig hellere end gerne på vej med gode råd og anbefalinger.

Selvfølgelig er der adskillige andre Shopify temaer, der kunne være nævnt i artiklen her, men for at gøre det bare en smule overskueligt, så blev det disse tre, der blev udvalgt. 

Husk på, at du altid kan prøve et tema (fra Shopify’s egen theme store) gratis, inden du køber det. Det er oftest først, når du rent faktisk går live med temaet og din webshop, at du skal betale. Så du kan customize, lege med farver, opbygning af landingssider, forside og produkter, inden du skal have penge op ad lommen. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 9 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Spørgsmål: Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular.

Tilbud: Du er også velkommen til at starte en uforpligtende dialog, hvis du er på udkig efter en seriøs samarbejdspartner du kan samle din hjemmeside og din online markedsføring hos.

Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)