Shopify integrationer – Guide med 3 fremragende integrationer

september 19, 2021
Shopify integrationer – Guide med 3 fremragende integrationer

Hvordan opsætter man integration mellem Shopify og en fragtløsning? 

Tidligere har jeg i blogindlægget Fragtløsning til webshop snakket om netop de tre aktører, vi i dag kommer ind på. Alligevel føler jeg, at det giver mening at skrive denne artikel, hvor jeg vil gå endnu mere i dybden med, hvad de forskellige løsninger kan, og hvordan f.eks. integration til dit regnskabsprogram kan gøre hele procesen med ordrehåndtering og fragt endnu nemmere. 

I artiklen her dykker vi lidt dybere ned i detaljerne ved de tre løsninger, og hvad de kan. 

Læs med, og bliv klogere!

Shipmondo

En helt oplagt løsning at nævne, når vi snakker fragthåndtering, er Shipmondo, der med sin komplette fragtløsning gør det muligt for dig at sende dine varer til hele verden på tværs af et stort udvalg af forskellige transportører.

Shipmondo kan integreres til dit regnskabssystem og til din webshop – f.eks. til Shopify.

Når integrationen er sat op, sendes ordrer automatisk til Shipmondo, så de ligger klar som pakkelabels, der er udfyldt på forhånd. 

Du kan selv bestemme fragtprisen og opsætte regler, så den f.eks. fastsættes efter ordrebeløb, vægt eller antallet af varer i kurven. 

Samtidig kan du med Shipmondos fragtmodul give kunderne på din webshop mulighed for selv at vælge udleveringssted i checkout. Derudover sørger Shipmondo for, at sporingsnummer/track & trace nummer overføres automatisk til din webshop, så du kan se det i Shopify.  

Som nævnt kan Shipmondo også integreres med dit regnskabssytem, uanset om du bruger, E-conomic, Billy eller Dinero, så bogføringen af dine order automatiseres. 

Shipmondo er i det hele taget en oplagt løsning for dig, der har en Shopify webshop og ønsker at spare tid og gøre alle de ellers manuelle opgaver, der relaterer sig til fragt- og ordrehåndtering nemmere. 

Der er i det hele taget en lang række fede funktioner hos Shipmondo, som kan gøre dit liv som webshopejer nemmere. Herunder en kort liste med yderligere brugbare funktioner, du kan få adgang til i Shipmondo:

  • Hæv betalinger direkte fra Shipmondo
  • Scannerløsning, der gør det nemt for dig at afslutte ordrer hurtigt
  • Overblik over alle dine pakker, hvor du kan se status på hver eneste forsendelse 
  • Mulighed for at sende personlig SMS eller e-mail til kunden, når pakken er afsendt
  • Print af pluklister 

Webshipper

En anden løsning, der også bruges af rigtig mange webshops, der kører på Shopify, er Webshipper. Her kan man – som det er tilfældet med førnævnte Shipmondo – lave integration med sin Shopify webshop og automatisere hånderingen af ordrer og fragt. 

Det er ganske nemt at forbinde shoppen til Webshipper, og hos Webshipper påstår de selv, at man på mindre end 5 minutter kan være oppe at køre.

Ligesom hos Shipmondo er der også her en scannerløsning – enten kan man gøre brug af en traditionel håndholdt scanner, eller også kan man benytte sig af Webshippers app til iOS eller Android.

Webshipper har også gjort en stor indsats ud af at gøre returhåndtering så nemt som muligt. Det sker langt hen ad vejen helt automatisk.

Det er muligt at tilbyde dine kunder i flere forskellige fragtfirmaer at vælge imellem, mens det også er muligt at præsentere forskellige pakkeshops og pickup-points for kunden.

Du skal ikke bruge tid på manuelt at håndtere hver enkel pakkelabel. Her sker det automatisk, når du skal plukke, pakke og printe fragtlabels. 

Webshipper bruges – ifølge Webshipper selv – bl.a. af Shaping New Tomorrow, og i det hele taget er det en af de klart bedre løsninger på markedet, hvis man er på udkig efter en brugervenlig og velfungerende fragtløsning, der kan integreres med Shopify. 

CoolRunner

Som med de to førnævnte spillere på markedet, har man hos CoolRunner også det mål, at man vil gøre håndtering af fragt og ordrer så nemt og så automatisk som muligt. Det sker bl.a. med muligheden for opsætning af forsendelsesmetoder, opsætning af prisregler for forsendelsesmetoder og mulighed for håndtering samt print af labels for dine order i Shopify. 

Der er integrationer til stort set alle tænkelige webshopsystemer og regnskabsprogrammer. Så uanset om din webshop kører på WooCommerce, Prestashop, DanDomain, SmartWeb, Magento eller Shopify, så kan du integrere din shop med CoolRunner.

Som du måske har fornemmet, er der mange af funktionerne hos Shipmondo, Webshipper og CoolRunner, der går igen hos dem alle. 

Ifølge CoolRunner bruges deres service af spillere som Bodylab, Whiteaway og Løbeshop.dk, og der reklameres endda med, at man her får Danmarks billigste pakkepriser for både privat og erhverv.

Vil du bruge CoolRunner, kræver det som minimum, at du har et Advanced Shopify abonnement. 

Automatisk bogføring af ordrer i din webshop

En ting er opsætte en integration mellem Shopify og en af tre ovennævnte fragtløsninger. Noget andet er at få bogført dine ordrer korrekt i dit regnskabssystem. 

Her kan du med fordel tage et kig på nogle af de muligheder, der findes for at integrere Shipmondo med regnskabssystemer som f.eks. Dinero

Med denne type integration bogføres dine ordrer automatisk, forstået på den måde at når ordren er afsendt via Shipmondo, importeres salgsfakturaen automatisk til Dinero som en fakturakladde.

Samtidig oprettes kunderne i Dinero, det samme gør dine varer, og i det hele taget gør det bare samspillet mellem Shopify, Shipmondo og i dette tilfælde Dinero meget nemmere. 

Jo mindre tid du skal bruge på manuelle opgaver, der relaterer sig til ordrer, fragt og bogføring, jo bedre, og jo mere tid har du til rent faktisk at drive og vækste din webshop.

Jeg håber, at du er blevet en smule klogere i løbet af artiklen! Sidder du tilbage med spørgsmål, er du mere end velkommen til at hive fat i mig! 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen & Co.

Anerkendt webdesigner og marketing specialist med 9 års erfaring i at skabe succesfulde cases for det danske erhvervsliv gennem webdesign, SEO & Google Ads.

+45 3063 3111

Skal vi tage en snak?

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Spørgsmål: Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular.

Tilbud: Du er også velkommen til at starte en uforpligtende dialog, hvis du er på udkig efter en seriøs samarbejdspartner du kan samle din hjemmeside og din online markedsføring hos.

Nicolai Sørensen er din WordPress webdesigner

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Freetrailer som case
Tandlægeforeningen som case
Kvadrant som case
Charlotte Schou som case
Webamp som case
Custom Cash som case
Segway som case
Nemovo som case

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 08 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)