WordPress hjemmeside eksempler

Se en række igangværende projekter og hvad jeg allerede har lavet for andre

(Hold musen over billedet)

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du mangler inspiration til din hjemmeside, kan det være en god idé at kigge efter, hvordan andre har gjort. På denne side kan du se en række af mine bedste WordPress hjemmeside eksempler, ligesom du finder en liste over eksterne kilder, du kan bruge som inspiration til din egen hjemmeside.

veltec.com
(igangværende)

neurorehabilitering.dk (igangværende)

ic-meter.com
(igangværende)

zacho-lind.dk

mpeople.dk
hallhviid.dk
freetrailer.com
nemovo.dk
klinika.dk
calceku.dk

noriskinkasso.dk

charlotteschou.dk

patesgulve.dk

jejuncker.dk
kemixo.dk
bedemandsforretning.com
festgear.dk/shop/
vanebryder.dk

kafferisteriet.dk

finance4u.dk

Inspiration og hjemmeside eksempler

Gå på opdagelse i mine WordPress hjemmeside eksempler

Jeg har gennem tiden designet og udviklet flere end 1000 WordPress-hjemmesider – og jeg har da også været nomineret til flere forskellige priser. Blandt andet opnåede jeg i 2012 en flot tredjeplads i Køberhavnermesterskaberne i Webdesign, hvor der deltog flere end 200 webdesignere. Herudover har jeg været nomineret til flere mindre designawards samt fået vist mine WordPress-hjemmesider på inspiration- og awardhjemmesider. I dag arbejder jeg som freelance webdesigner på fuldtid, og jeg har derfor mange gode WordPress hjemmeside eksempler i bagagen. Som designer går jeg op i, at løsningen først og fremmest skal kunne konvertere den besøgende til en betalende kunde. Det betyder, at æstetik ikke er den primære faktor for mig, når jeg arbejder med webdesign, selvom den er et vigtigt element. Hvis du mangler inspiration til din WordPress-hjemmeside, kan du se en række af mine bedste WordPress hjemmeside eksempler på denne side. Listen udvides løbende, i takt med at jeg designer nye, smukke og konverteringsoptimerede WordPress-hjemmesider.

Er du klar til en indledende snak?

+45 3063 3111

Fortæl mig om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering og et prisestimat.

Psst.. I gennemsnit får mine kunder 20,4 nye kundehenvendelser pr. 100 besøgende.

5-stjerner på Trustpilot for webdesign & online marketing
Kontakt mig

Søger du mere inspiration og hjemmeside eksempler?

Start din rejse på følgende eksterne hjemmesider.

1) Awwwards

Awwwards er et website, der, som navnet antyder, uddeler priser for de bedste webdesigns. Her kan du finde masser af WordPress hjemmeside eksempler, der med garanti vil inspirere dig til, hvordan du kan opbygge dit eget site. Du bør dog være opmærksom på, at Awwwards indeholder de absolut bedste hjemmesider i hele verden. Det betyder altså, at det ikke er billige hjemmesider, men nogle der er brugt flere hundredetusinde kroner på at få designet og udviklet.

2) CSS Design Awards

CSS Design Awards minder på mange måder om Awwwards, da koncepterne stort set er identiske. Her finder du et nøje udvalg af æstetiske hjemmesider, der på baggrund af deres design har gjort sig fortjent til at blive vist på siden. Du vil finde mange gengangere fra Awwwards, når du leder efter WordPress hjemmeside ekesempler på CSS Design Awards, da det udelukkende er de bedste webdesigns i verden, der ender herinde. Til gengæld er siden overskueligt opbygget og nem at navigere på.

3) Siteinspire

Siteinspire er endnu en god kilde, hvis du leder efter WordPress hjemmeside eksempler. Her er der ikke tale om prisuddeling som de to ovenstående eksempler, men blot en kurateret samling af æstetiske og smukke hjemmesider, der har fortjent at blive delt. Her er det ligeledes muligt at finde inspiration til din WordPress-hjemmeside, men igen vil det typsik være hjemmesider, der befinder sig i den dyre ende af prisskalaen. Samtidig er det heller ikke nødvendigvis hjemmesider, der er optimeret med henblik på at øge konverteringsraten.

4) Dribbble

Dribbble adskiller sig fra de øvrige eksempler på denne liste, da du ikke finder deciderede WordPress hjemmeside eksempler her. Dribbble er en service, hvor designere har mulighed for at fremvise deres arbejde, hvorfor det er designs og ikke færdige hjemmesider, du finder her. På den måde fungerer Dribbble som en slags portefølje, hvor du kan finde webdesign fra de absolut bedste i branchen. Alle og enhver kan ikke oprette sig på Dribbble, da det kræver, at man bliver inviteret – og derfor finder du udelukkende designs fra anerkendte webdesignere, grafikere og animatorer.

Skal jeg hjælpe dig med din WordPress-hjemmeside?

Jeg tilbyder WordPress-hjemmesider i de fleste prisklasser – fra budgetvenlige løsninger, der koster mellem 8-12.000 kr. til dyrere og mere avancerede løsninger, som egner sig til dig, der ønsker en seriøs salgsmaskine, der kan generere mange kunder til din virksomhed. Du er altid velkommen til at ringe til mig på (+45) 30 63 31 11 eller sende en mail på hej@nicolaisoerensen.dk, hvis du ønsker en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan nå dine mål. Jeg giver gerne et gratis tilbud, så du har noget at forholde dig til.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Nicolai Sørensen & Co.

Møllemoseparken 7, 3450 Allerød
Kontor i Søborg, København
CVR-nummer: 34810184
w

Kontakt mig

+45 3063 3111
hej [a] nicolaisoerensen.dk
Google Maps

}

Telefontider

Mandag - Fredag: Kl. 09 - 16
Lørdag - Søndag: Efter aftale
Mails besvares alle dage

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 10 anmeldelser)